Warez Sitesi Açmak...
-
Hocalar dün gece bi müridimiz sayesinde bi domain aldım. şimdi bi de beleş bi hosta yönlerdirdim ([http://www.wareztek.com/ ] daha sonra düzgün biyere yönlendircem)
şimdi benim sorum şu;
şimdi warez sitesi açtığımda bildiğiniz üzere program crackleri, paralı programları bedava dağıtmak vs.. bunun yasal bi uygulaması var mı? programları rapidshare, turkdepo tarzı sitelere yüklersem "sorumluluk bu sitelere ait" diyerek yasal uygulamalardan sıyırabilir miyim?.
son olarak da bu tarz siteye wordpress,php fusion, joomla bunlardan hangisi daha iyi gider? -
warez sitesi olucaksa portal+forum kur.. portalda forum konuları gösterilsin dikkat çekici bi şekilde.. ha illa joomla wordpress felan olucak diyosan joomlada daha düzenli olur herşey.. Warez sitesine wordpress gitmez uygun temayı bulmadıkça ;) Yasal masal olayına gelince. warez hosting bulman gerekir çünkü çoğu firma yasal olmayan bişeye izin vermez ;) Yetkililerde rapidshare türkdepo mepo dinlemez basar indexi kalırsın.. Tabi küçük bi hitimal sıyırabilirsinde.. :)
-
gerekli hostu bulduk diyelim.. benim dediğim paylaştığım programın sahipleri bana dava açabilir mi? yoksa asıl sorumlu rapid mi olur?
-
Rapide bi bok olmaz..Olan sana olur..Benzerini yaşadım çünkü ;) olay rapidmiş depoymuş önemli deil.. Kimin forumunda paylaşılıyo o önemli.hatta kimin paylaştığına bile bakmazlar direk site sahibine saldırırlar ;)
-
sakat mı diyosun yani =/
-
valla onu warezcilere sorucan :) dj_alper yetkili adamı tehtit ediyo bi bok olmuyo sitesine =) daha birsürü warezci insan var tbtde.Onlara sormak lazım..
-
en fazla türkiyeden erişim engellenir.(reneye sor onlar uzamanlaştı telekom saolsun)...
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------
en fazla türkiyeden erişim engellenir.(reneye sor onlar uzamanlaştı telekom saolsun)...
hocam o farklı bu farklı.. bu sitenin engellenmesinin nedeni paylaşım değil düşünce.. ama benim dediğim sitedeki durum paylaşım.. =/ -
Hacı warez sitesi açınca illaki engellenmeyi göze alacaksın ve sonunda böyle olacak.
-
admin olarak diilde kullanıcı olarak paylaşım yap + sitene indirdiğiniz dosyaları 24 saat'ten fazla bilgisayarınızdan tutmayın wareztek.com sorumluluk kabul etmez diye not düş her konuya otomatik bu yazı yazsın.
-
PyramiD bunu yazdı:
admin olarak diilde kullanıcı olarak paylaşım yap + sitene indirdiğiniz dosyaları 24 saat'ten fazla bilgisayarınızdan tutmayın wareztek.com sorumluluk kabul etmez diye not düş her konuya otomatik bu yazı yazsın.
walla nasıl olur bilmiorum =/