folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Warez Sitesi Açmak...

Warez Sitesi Açmak...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

Hocalar dün gece bi müridimiz sayesinde bi domain aldım. şimdi bi de beleş bi hosta yönlerdirdim ([http://www.wareztek.com/ ] daha sonra düzgün biyere yönlendircem)

şimdi benim sorum şu;

şimdi warez sitesi açtığımda bildiğiniz üzere program crackleri, paralı programları bedava dağıtmak vs.. bunun yasal bi uygulaması var mı? programları rapidshare, turkdepo tarzı sitelere yüklersem "sorumluluk bu sitelere ait" diyerek yasal uygulamalardan sıyırabilir miyim?.

son olarak da bu tarz siteye wordpress,php fusion, joomla bunlardan hangisi daha iyi gider?

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MikRoBiT
    MikRoBiT's avatar
    Erkek
    warez sitesi olucaksa portal+forum kur.. portalda forum konuları gösterilsin dikkat çekici bi şekilde.. ha illa joomla wordpress felan olucak diyosan joomlada daha düzenli olur herşey.. Warez sitesine wordpress gitmez uygun temayı bulmadıkça ;) Yasal masal olayına gelince. warez hosting bulman gerekir çünkü çoğu firma yasal olmayan bişeye izin  vermez ;) Yetkililerde rapidshare türkdepo mepo dinlemez basar indexi kalırsın.. Tabi küçük bi hitimal sıyırabilirsinde.. :)

Ban servis - Instagram Facebook WhatsApp Snapchat
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

gerekli hostu bulduk diyelim.. benim dediğim paylaştığım programın sahipleri bana dava açabilir mi? yoksa asıl sorumlu rapid mi olur?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MikRoBiT
    MikRoBiT's avatar
    Erkek
    Rapide bi bok olmaz..Olan sana olur..Benzerini yaşadım çünkü ;) olay rapidmiş depoymuş önemli deil.. Kimin forumunda paylaşılıyo o önemli.hatta kimin paylaştığına bile bakmazlar direk site sahibine saldırırlar ;)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

sakat mı diyosun yani =/

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MikRoBiT
    MikRoBiT's avatar
    Erkek
    valla onu warezcilere sorucan :) dj_alper yetkili adamı tehtit ediyo bi bok olmuyo sitesine =) daha birsürü warezci insan var tbtde.Onlara sormak lazım..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

en fazla türkiyeden erişim engellenir.(reneye sor onlar uzamanlaştı telekom saolsun)...

DOM..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

JohnD bunu yazdı:
    -----------------------------

en fazla türkiyeden erişim engellenir.(reneye sor onlar uzamanlaştı telekom saolsun)...

hocam o farklı bu farklı.. bu sitenin engellenmesinin nedeni paylaşım değil düşünce.. ama benim dediğim sitedeki durum paylaşım.. =/

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Hacı warez sitesi açınca illaki engellenmeyi göze alacaksın ve sonunda böyle olacak.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

admin olarak diilde kullanıcı olarak paylaşım yap + sitene indirdiğiniz dosyaları 24 saat'ten fazla bilgisayarınızdan tutmayın wareztek.com sorumluluk kabul etmez diye  not düş her konuya otomatik bu yazı yazsın.

Merhabaaaaa
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

PyramiD bunu yazdı:

admin olarak diilde kullanıcı olarak paylaşım yap + sitene indirdiğiniz dosyaları 24 saat'ten fazla bilgisayarınızdan tutmayın wareztek.com sorumluluk kabul etmez diye  not düş her konuya otomatik bu yazı yazsın.

walla nasıl olur bilmiorum =/

Toplam Hit: 5167 Toplam Mesaj: 34