folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Watch Dogs Skidrow İndirdiyseniz Yandınız

Watch Dogs Skidrow İndirdiyseniz Yandınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

Hacker oyunu oynuycaz diye varya..

Ava giderken avlanmak gibi bir şey

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

mining programları bilg. hayvan gibi ses çıkarmasına neden oluyor. Fan hızı artıyor sanki, tabii bilgisayarında çok yavaşlamasına nedn oluyor.

Ben zamunda dan eldersi indirmiştim. Zamunda kaldırmamış torrenti. Bilgde de bi sıkıntı yok inş birşey olmaz :)

banneduser tarafından 26/May/14 04:14 tarihinde düzenlenmiştir

ride or die..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

ilk gün çıkanı indirdim herhangi bir gariplik yaşamadım açıkcası. Tek sorun fps çok düşüktü, 3dm crack indirip bin dosyasını komple değiştirdim o da düzeldi.

Elinde skidrow torrent dosyaları olup da bu sebeple oynayamayanlar dosyaları silmesin boşuna

http://cs.rin.ru/forum/download/file.php?id=17235 

bunu indirsin bin dosyasına atsın Watch_Dogs_3dm.exe dosyasıyla oyuna girsin. 

Titiz arkadaşlar her zaman reloaded sürümünü beklemeli çünkü tüm updatelere destek veren grup sadece o.

:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Sallama gibi geldi bana niyeyse.

banada biraz öyle geldi.Eğer zaten böyle bişey yapmışlarsada bunu büyük ihtimal oyunu çıkaranlar yapmıştır millet torrentden indirmesin diye.Aslında iyi taktik ha.Oyun oynacak adamı pcsine zarar vermekden başka bi şekilde korkutamazsın :))

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZINDIK
    ZINDIK's avatar
    Erkek

Sallama haber değilde haberi yapan ultimate mal, ondan yola çıkıp bu haberi yayıp, türkçeye çevirip yayınlayan ondanda mal.

Burdaki olay skidrow adını kullanarak thepiratebay'a koyulan bir torrenti veya bu gruplarının adını kullanan sahte sitelerdeki indirme adreslerini, watch dogs skidrow torrent bilmemne virüslü diye haber yapmak..

+

SKiDROW = Scene grubu

Scene; her türlü telif hakkı bulunan materyalinin dağıtımını/sunumunu yapan underground oluşum.

http://en.wikipedia.org/wiki/Warez_scene

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_warez_groups

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek
    pesimistzombie bunu yazdı

ilk gün çıkanı indirdim herhangi bir gariplik yaşamadım açıkcası. Tek sorun fps çok düşüktü, 3dm crack indirip bin dosyasını komple değiştirdim o da düzeldi.

Elinde skidrow torrent dosyaları olup da bu sebeple oynayamayanlar dosyaları silmesin boşuna

http://cs.rin.ru/forum/download/file.php?id=17235 

bunu indirsin bin dosyasına atsın Watch_Dogs_3dm.exe dosyasıyla oyuna girsin. 

Titiz arkadaşlar her zaman reloaded sürümünü beklemeli çünkü tüm updatelere destek veren grup sadece o.

Eyw bende bu tarz birşeyler arıyodum başka crackle skidrow crack değiştirip oynamayı yani. İnş sadece cracklerde miner vardır :P

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek

Videolarda sesler çok sonradan geliyor ya sebebini bilen?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

bu ne ilk nede son , ayrıca crackli oyun indirip virüs taraması yaptırma fikride aşırı orgazmik olmuş :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

tahribatta vardı bi konusu dgen.exe diye işte burdaki virüs o virüs eminim burda çoğu kişide bu virüsten vardır. cpu kullanımını 100 e çıkartıp performansı yavaş yavaş düşürüyor, ağın hızını düşürüyor, c program files program files x86 pcdata klasörüne yerleşiyo virüs burdan silip bi tarama yaparsanız gider ,skidrow sürümünde değil deluxe adlı sürümde bu var,skidrow sürümü 3 saat önce çıktı.

Converse giyen uzaylı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

Ekran kartı 1ghz de işlemci 3.6 medium'u zorladım :D optimizasyon şart bu youn oynanmaz bu şekilde.

Almanya Fatihi
Toplam Hit: 5432 Toplam Mesaj: 45