Watch Dogs Skidrow İndirdiyseniz Yandınız
-
Hacker oyunu oynuycaz diye varya..
Ava giderken avlanmak gibi bir şey
-
mining programları bilg. hayvan gibi ses çıkarmasına neden oluyor. Fan hızı artıyor sanki, tabii bilgisayarında çok yavaşlamasına nedn oluyor.
Ben zamunda dan eldersi indirmiştim. Zamunda kaldırmamış torrenti. Bilgde de bi sıkıntı yok inş birşey olmaz :)
banneduser tarafından 26/May/14 04:14 tarihinde düzenlenmiştir -
ilk gün çıkanı indirdim herhangi bir gariplik yaşamadım açıkcası. Tek sorun fps çok düşüktü, 3dm crack indirip bin dosyasını komple değiştirdim o da düzeldi.
Elinde skidrow torrent dosyaları olup da bu sebeple oynayamayanlar dosyaları silmesin boşuna
http://cs.rin.ru/forum/download/file.php?id=17235
bunu indirsin bin dosyasına atsın Watch_Dogs_3dm.exe dosyasıyla oyuna girsin.
Titiz arkadaşlar her zaman reloaded sürümünü beklemeli çünkü tüm updatelere destek veren grup sadece o.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Sallama gibi geldi bana niyeyse.
banada biraz öyle geldi.Eğer zaten böyle bişey yapmışlarsada bunu büyük ihtimal oyunu çıkaranlar yapmıştır millet torrentden indirmesin diye.Aslında iyi taktik ha.Oyun oynacak adamı pcsine zarar vermekden başka bi şekilde korkutamazsın :))
-
Sallama haber değilde haberi yapan ultimate mal, ondan yola çıkıp bu haberi yayıp, türkçeye çevirip yayınlayan ondanda mal.
Burdaki olay skidrow adını kullanarak thepiratebay'a koyulan bir torrenti veya bu gruplarının adını kullanan sahte sitelerdeki indirme adreslerini, watch dogs skidrow torrent bilmemne virüslü diye haber yapmak..
+
SKiDROW = Scene grubu
Scene; her türlü telif hakkı bulunan materyalinin dağıtımını/sunumunu yapan underground oluşum.
-
pesimistzombie bunu yazdı
ilk gün çıkanı indirdim herhangi bir gariplik yaşamadım açıkcası. Tek sorun fps çok düşüktü, 3dm crack indirip bin dosyasını komple değiştirdim o da düzeldi.
Elinde skidrow torrent dosyaları olup da bu sebeple oynayamayanlar dosyaları silmesin boşuna
http://cs.rin.ru/forum/download/file.php?id=17235
bunu indirsin bin dosyasına atsın Watch_Dogs_3dm.exe dosyasıyla oyuna girsin.
Titiz arkadaşlar her zaman reloaded sürümünü beklemeli çünkü tüm updatelere destek veren grup sadece o.
Eyw bende bu tarz birşeyler arıyodum başka crackle skidrow crack değiştirip oynamayı yani. İnş sadece cracklerde miner vardır :P
-
Videolarda sesler çok sonradan geliyor ya sebebini bilen?
-
bu ne ilk nede son , ayrıca crackli oyun indirip virüs taraması yaptırma fikride aşırı orgazmik olmuş :D
-
tahribatta vardı bi konusu dgen.exe diye işte burdaki virüs o virüs eminim burda çoğu kişide bu virüsten vardır. cpu kullanımını 100 e çıkartıp performansı yavaş yavaş düşürüyor, ağın hızını düşürüyor, c program files program files x86 pcdata klasörüne yerleşiyo virüs burdan silip bi tarama yaparsanız gider ,skidrow sürümünde değil deluxe adlı sürümde bu var,skidrow sürümü 3 saat önce çıktı.
-
Ekran kartı 1ghz de işlemci 3.6 medium'u zorladım :D optimizasyon şart bu youn oynanmaz bu şekilde.