Watch Dogs Skidrow İndirdiyseniz Yandınız
-
Watch Dogs'un torrent olarak yüklenen bir kopyası
binlerce bilgisayara Bitcoin miner yükledi. Bunun sonucunda virüsün 'kurbanları' bilgisayarlarında mavi ekran hataları ve aşırı güç tüketimi gibi sorunlarla karşılaştı. Söylenene göre oyununSKIDROW release'ini indirenlerin bilgisayarlarını taratmalarında fayda var. Oyunun resmi olarak çıkmasını bekleyemeyen bir kullanıcı torrent'ten SKIDROW release'ini indirdikten sonra bilgisayarında çökmeler oluşmuş.Yeniden başlattıktan sonra işlemcisinin, aslında gayet normal bir Windows programı olan "winlogin.exe" tarafından %25 oranında kullanıldığını görmüş. Araştırmaları sonucu bunun bir çeşit Bitcoin mining virüsü olduğunu keşfeden kullanıcı şu anda gördüğü her forumda bu konuyu yazıp diğer oyuncuları uyarmaya çalışıyor. kaynak:BSC
Kahretsinki bende indirdim neyle taratayım? Hayır bende virüs programıda yok -
İndirip birşey çalıştırmadıysan virüs felan bulaşmaz. Sakin olun.
-
ben daha 2 gb kadar indirebildim o da skidrow değil zaten inince bir tarama basayım tepesine
-
https://www.technopat.net/2014/05/25/watch-dogsu-korsan-indirenler-yandi/
Eğer rootkit vs kullandılar ise (x86 ) görev yöneticisinde ve startup'da gözükmeyecektir bile.Combofix , firewall ve güncel av'ler çözüm gibi görünüyor.
Schwarz tarafından 25/May/14 20:36 tarihinde düzenlenmiştir -
Sallama gibi geldi bana niyeyse.
-
hocalar bende cpu kullanımı acayip arttı, combofix de yüklerken sorun veriyor yüklenmiyor. ben allaha emanetim her an pc mi kaybedebilirim hakkınızı helal edin :')
BerkayCit tarafından 25/May/14 20:40 tarihinde düzenlenmiştir -
elders sürümünü indirdik sıkıntı olmaz heralde
-
adamlara helal olsun önceden saldırı için bot net kurulurdu şimdi coin kasmak için :D
-
Herkes Watch Dogs indiriyor lan. Ben Wolfenstein'i bitirdim haftasonu. Oyun download'dan kısa sürdü asdfsadf.
-
EMRE955 bunu yazdı
elders sürümünü indirdik sıkıntı olmaz heralde
zamunda onaylı bende kullanıyorum son 18 saattir bi anormallik yok, sadece bi iki kere grafik sürücüsü çöktü güncelleyince düzeldi ^^
-
abi daha önce mining programı bilgisayarında kurulmuş olan varsa söyleyecektir anasını sikiyor bilgisayarın yani olsaydı anlardınız, bu mining muhabbeti gpu kullanıyordu sanırım yani o çalışırken oyun oynama lüksünüzde olamaz, anlaşılırdı yani