WEB
-
arkadaşlar abiler site tasarımı yapmak ıstıyorum yanlız amatorum bana yardımcı olacak kısıler varsa messenger ıle konusalım yardımcı olacak kısılere sımdıden tesekurler....
-
tahribatta bulamazsın hocam öyle hazırcılık bize aykırı işin ne otur araştır öğren html ile başla ;)
-
alper adama zor yolu gösterecene mysiteyi önersene :D sen onla başlamadın mı
:C
-
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------alper adama zor yolu gösterecene mysiteyi önersene :D sen onla başlamadın mı
-----------------------------valla hocam ya bende mysite ile başlamıştım :)))
-
hoca aç fıront peyçi başla bok kırığı ana sayfa-hakkımda-resimler vs. sonra bunlara efekt ver ne bilim açılan menü fln sonra geçiş efektleri vermeyi öğren sayfalara.sonra arka fona müzik ekle işte yap bişeyler birinin öğretebileceği en iyi şey öğren demektir.kendin uğraş bi de hazırları kurcala biraz html yazmayı öğren.
<html>
<head>
<title> angut sayfama hoşgeldiniz </title>
</head>
</html>
angutoloji
bak yazdım bile bişeyler :)
not : angut bir kuş türüdür ve severim başka anlam çıkarmayınız.
-
ats30 bunu yazdı:
-----------------------------hoca aç fıront peyçi başla bok kırığı ana sayfa-hakkımda-resimler vs. sonra bunlara efekt ver ne bilim açılan menü fln sonra geçiş efektleri vermeyi öğren sayfalara.sonra arka fona müzik ekle işte yap bişeyler birinin öğretebileceği en iyi şey öğren demektir.kendin uğraş bi de hazırları kurcala biraz html yazmayı öğren.
angut sayfama hoşgeldiniz
angutoloji
bak yazdım bile bişeyler :)
not : angut bir kuş türüdür ve severim başka anlam çıkarmayınız.
-----------------------------ahaha :D
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------alper adama zor yolu gösterecene mysiteyi önersene :D sen onla başlamadın mı
-----------------------------hey gidi hey :) my siteye joomla kurmayı deneyen tek Türküm galiba :)
-
hocam tahribat artık öyle bir platform oldu ki evde anasına babasına ya da pipisine kızan konu açıyo,Yüce Yaratan google gibi bi nimet vermiş bize ona girmeden tahribata konu açıyo.yakında cennete girmek istiyom napıyım diye konu açılırsa şaşmayın ya da ne bilim evlendim gerdek gecesi napcam bilmiyom napıyım gibi veyahut da karnım acıktı napıyım gibi.artık tahribatla yatıp tahribatla kalkar olduk.bu iyi bişey mi evet iyi bişey ama adamı pisikopatlığa götürür be.düşünsene site 2 saatliğine kapanıyo sonra televizyonlarda haberler çıkıyo tahribat müridleri toplu intihar ediyorlar artık yaşamak bize haram diye
:) lan nasıl tahribatmış bee.resmen dünyadaki cennet...
-
ats30 bunu yazdı:
-----------------------------hocam tahribat artık öyle bir platform oldu ki evde anasına babasına ya da pipisine kızan konu açıyo,Yüce Yaratan google gibi bi nimet vermiş bize ona girmeden tahribata konu açıyo.yakında cennete girmek istiyom napıyım diye konu açılırsa şaşmayın ya da ne bilim evlendim gerdek gecesi napcam bilmiyom napıyım gibi veyahut da karnım acıktı napıyım gibi.artık tahribatla yatıp tahribatla kalkar olduk.bu iyi bişey mi evet iyi bişey ama adamı pisikopatlığa götürür be.düşünsene site 2 saatliğine kapanıyo sonra televizyonlarda haberler çıkıyo tahribat müridleri toplu intihar ediyorlar artık yaşamak bize haram diye
:) lan nasıl tahribatmış bee.resmen dünyadaki cennet...
-----------------------------topluca intihar değilde topluca saldırı :D olabilir :)
-
tahribat bunun için mi var hiç anlamış değilim.
Google girin buradan araştırmak istediğiniz şeyi araştırın.neyi araştırcağınızı bilmiyorsanız neyi araştıracağınızı araştırın.