folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Web Sitesine, Uygulamasına Üyelik Sistemi Yazmak İstemeyenler... Güçlerimizi Birleştirebiliriz.

Web Sitesine, Uygulamasına Üyelik Sistemi Yazmak İstemeyenler... Güçlerimizi Birleştirebiliriz.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Biliyorsunuz internet çok hızlı değişiyor ve bu büyük dev firmalar monopolisini arttırdıkça diğer küçük siteler tutunmakta zorlanıyor.

Şimdilerde bir websitesine uygulamaya kullanıcı çekmek oldukça zorlaşmaya başladı ve 3-5 tane büyük firma neredeyse internetin kendisi oldu.

Diyorum ki login with facebook gibi, edevlet gibi, kendi login sistemimizi ayağa kaldıralım. Bunu tahribatın sonraki versiyonu için şimdiden yazdım ve bolca üye çekeceğim kesin. 

Fakat istiyorum ki herkes değil ama güvendiğimiz developer arkadaşlar da ilimleri yeterse bunu sitelerinde kullansınlar.

Sistem şöyle çalışıyor. İster serverside ister clientside, istediğiniz dilde uygulamanızı yada sitenizi yazıyrosunuz. Sitenize oidc paketi ekliyorsunuz yani single signon. Ben size bir key veriyorum. ve 3-5 satır kodla kendi üyelik sisteminiz oluyor. Profil edit, mail onay falan herşey var. Üyelerin kopyalarını kendi uygulamanızda da tutabilrsiniz o da kolay. Aynı zamanda otomatik olarak facebook, google, github... herşeyle üye açabilir ve login olabilir hale geliyorsunuz.

Sistem gtümden uydurduğum bir üyelik sistemi değil, tamamen standartlar üzerine yazılmış onun için herhangi bir oidc client paketi ile kullanabilirsiniz. Tamamen scalable ve güvenli. Yani microsoft bunu kulanayım dese güvenle kullanabileceği kalitede yapıyorum. 

https://login.researchcave.com

Buradan test edebilirsiniz.

Yani amacım sadece kendim kullanmak değil bir ekosistem başlatmak. Login aşamasındaki logoları ve site adlarını client siteler için değiştirebiliyoruz.

HolyOne tarafından 08/Oca/26 18:03 tarihinde düzenlenmiştir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Yani bu sistemle sizin üyenis bütün sistemin üyesi oluyor. bu sistemdeki bir sitede login ise sizin siteye girdiğinde otomatik olarak login olmuş oluyor.

Admin, editor vs gibi istediğiniz rolü de istediğiniz üyeye atayabiliyorsunuz. Denemek isteyen varsa test yapalım ama önce oidc nasıl çalışıyor anlaması lazım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Sen çabuk sıkılıp bırakırsın şeyh seni tanıyoruz yeme bizi.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Yok yazdım bile aktif zaten :) Üyelik sistemi yani hazır

HolyOne tarafından 08/Oca/26 18:29 tarihinde düzenlenmiştir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FrodoTheYuzuksuz
    FrodoTheYuzuksuz's avatar
    Erkek

Web Page Blocked!!

You have tried to access a web page which belongs to a DNS Filter category that is blocked.

Diyor, şirket niye engelledi ki burayı o.O

Acı Çekene Saygı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek

Tim Berners-Lee abinin projesi vardı bunun için. 

https://solidproject.org/for_developers

https://blog.t1m.me/blog/solid-auth

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Biliyorsunuz internet çok hızlı değişiyor

Yalan 15 senedir forum hala aynı.  

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kelebeksim
    kelebeksim's avatar
    Erkek

muhteşem fikir, bu büyürse yeni bir dev firma çıkar.
    benim sistemlerim intranet çalışıyor ama yapabileceğim bir şey varsa parçası olmak isterim. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek

hocam geçenlerde bir uygulama indirdim.

MAİL İLE ÜYELİK YOK. ÖYLE BİR SEÇENEK YOK. ZATEN WEBSİTESİ DE YOK.

ya gmail ile ya da apple ile devam et var :)

mobil kullanan herkes ya andorid ya ios kullandığı için adam hiç riske girmemiş direkt bu şekilde devam etmiş.

sen diyorsun ki gel benim yazdığmı kullan :) kendi adıma konuşmak gerekirse geçişim çok sancılı olur. 

identityserver kullandım bir müddet baua bir projede. 4. versiyondan sonra satıldı paralı hale geldi onu da bıraktım sadece asp.net authentication ve autharization mekanizmasını jwt ile kullanıyorum.

sana kolay gelsin inş. ama alışkanlıkları kırmak biraz zor tabi.

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

Şeyhim eğer müsade edersen ben bundan sonraki projelerimde kullanmaya hazırım

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

bi yerlere üye olmak için ben ikinci chrome profili kullanıyorum. hatta hindistanlı birisi gibi dizayn edilmiş o tamamen. beş para etmez ismim geçmesin istediğim tüm faaliyetleri orda yürütüyorum. gmaille filan da her yere login oluyorum. 

Toplam Hit: 2825 Toplam Mesaj: 24
üyelik sistemi single signon oidc