folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Web Sitesini Askıya Alma ?

Web Sitesini Askıya Alma ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Realist bunu yazdı:
    -----------------------------

sirpence bunu yazdı:

yok mu bi bilgi verecek acil :S

iindexi değiştirsem gerekli olan bilgiler gider mi? birisi acele cevap versin :/

hacked yazan indexi değiştirirsen bişey gitmez zaten default olarak index.php/asp/html/default.asp/html gibi bişeyse giden veri çokdan gitmiştir hocam

ama panelden girip falan hekledilerse dbye eklenmiş index ordan çekiliyorsa,silme sakın

tema dosyasında falan heralde,kodlar bak bi header e falan

bilgi falan önemli değil :/ ya şu siteyi nerden offline yapacam yarına kadar onu soruyorum :W

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek
    Allahin mallari mal herifler birde kurum sitesi hackleyip kufur yaziyolar bunlari realde yakalican agiz burun bi gircen ondan sonra pcye yaklasabiliyorlarmi serefsiz herifler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek
    ekledim diyosun yoksun ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DeaD_BY bunu yazdı:
    ekledim diyosun yoksun ?

ekledim m_koksoy@hotmail.com

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hacked by ßonito

internetten baktım sanırsam bi tane çocuk :/

çocuk mocuk yakalarsam çok fena yapacam :@

edit: sanırsam hackturkiye.com diye bi sitede takılıyo :@

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

acaip sinirlendim :@

çocuk çilemhaber de bi açık bulmuş hacklediği tüm siteler çilemhaber altyapılı.

ii aferin çözmüşsünde devlet kurumuyla ne işin var? :@

kim olduğunu bulursam fena olacak :@

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

sirpence bunu yazdı:

Haci egerki k12.tr,bel.tr,gov.tr vs vs domain ise hic durma hemen savciliga ver kesin bir sonuc cikar.Artik ilgileniyorlar boyle seylerle.Devlet sitesi ise sen gormeseydin bile savcilik gorseydi emin ol savcilik kendi baslatirdi davayi.Mahkeme kagidi eve gittiginde bu cocuk aglamaya baslicak ya annesinden ya babasindan azar isitcek 1 gun kendini cezalandircak yemek yemicek okula gitmicek sonra aliscak ve o gelen davayla hava atmaya baslicak buyuk is basardim vs diye.Sonra annesini babasiniş pc kimin ustuneyse onu savciya alcaklar ifadesini vercekler. Ondan Sonra savciliga cikariilcaK savci sorulari sorcak bu titreyerek cevaplari vercek verecegi cevaplardan birisi su olcak 

- Savci bey suc oldugunu bilmiyordum.

- Nasil Yaptigimi bilmiyorum.

- Indexi verdiler ben yapistirdim.

Sonra savcilik buna inanip davayi dusururse dava bitmez emin ol baska bi savci alir davayi ve mahkemeye sevk ederler sonra bunu cocuk mahkemesine cagirirlar.

Bu kagit eve gittiginde  buyuk bi dayak yicek"Bunudami basimiza getircektin " vs diye cocuk alismaya baslicak artik ama mahkeme sabahi uyandiginda karninda siddetli bi agri olcak midesi bulancak vs ilk once mahkeme salonunu aricak buldugunda orda beklicek 10 dakika bile 1 gun geliyor bundan emin olabilirsin cok kotu birsey.Sonra bunu iceri cagircaklar ayaklari geri cekcek.Herneyse hakim buna bir kac saka yapcak sormaya baslicak adin ne hangi okuldan geliyorsun vs sonra ifadesini alcak . Ilk mahkemede ya tamamaen bitircek ya ertelicek . Tamamen bitirirse bunun ustune o siteden baska kimse dava acamaz. Eger ertelerse ya oteki durusmaya kadar dudunucek yada 3 ay mi oyle birseydi vercek para cezasina donusturucek.Tabii hakim iyi cikarsa bitirir hemen davayi kotu cikarsa para cezasina carptirilir.Sonra bu mahkeme bittiginde derin bi oh cekcek cigerlerinden.Sonra Telefonla arkadaslarini aricak boyle boyle oldu diyerekten . Sonra 2. mahkeme tarihi gelene kadar cok rahat olucaktir.Geldikten sonra iyice yikilcaktir cunku karar anidir.Bu sefer mahkemenin yerini bildigi icin alismistir beklemektedir.Orada esrarkesinde tut cocuk tecavuzcusune kadar herseyi gormustur ve tirsmaktadir.Sira ona gelmistir.Kapida adam bagiriyordur.Cocuk iceriye girerken sadece ayak seslerini duymaktadir baska hicbirseyi duymaz.Sonra hakim para cezasi vs der ve mahkemeyei sonlandirir. Eve geldiginde Sıkı bir dayak yer.Cocuk cok rahatlamistirki kapi calar postaci gelir ve kagit imzalatir. Kagit mahkeme kagididir o gunden sonra babasi  mahkemeye cikar ve hapis cezasi yer.Neden cunku mahkeme sonlandigindan bu yana 5 tane daha dava gelir baba dayanamaz ve oglunu vurur. Oh ellerim acidi :D:D:D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Claros bunu yazdı:

sirpence bunu yazdı:

Haci egerki k12.tr,bel.tr,gov.tr vs vs domain ise hic durma hemen savciliga ver kesin bir sonuc cikar.Artik ilgileniyorlar boyle seylerle.Devlet sitesi ise sen gormeseydin bile savcilik gorseydi emin ol savcilik kendi baslatirdi davayi.Mahkeme kagidi eve gittiginde bu cocuk aglamaya baslicak ya annesinden ya babasindan azar isitcek 1 gun kendini cezalandircak yemek yemicek okula gitmicek sonra aliscak ve o gelen davayla hava atmaya baslicak buyuk is basardim vs diye.Sonra annesini babasiniş pc kimin ustuneyse onu savciya alcaklar ifadesini vercekler. Ondan Sonra savciliga cikariilcaK savci sorulari sorcak bu titreyerek cevaplari vercek verecegi cevaplardan birisi su olcak 

- Savci bey suc oldugunu bilmiyordum.

- Nasil Yaptigimi bilmiyorum.

- Indexi verdiler ben yapistirdim.

Sonra savcilik buna inanip davayi dusururse dava bitmez emin ol baska bi savci alir davayi ve mahkemeye sevk ederler sonra bunu cocuk mahkemesine cagirirlar.

Bu kagit eve gittiginde  buyuk bi dayak yicek"Bunudami basimiza getircektin " vs diye cocuk alismaya baslicak artik ama mahkeme sabahi uyandiginda karninda siddetli bi agri olcak midesi bulancak vs ilk once mahkeme salonunu aricak buldugunda orda beklicek 10 dakika bile 1 gun geliyor bundan emin olabilirsin cok kotu birsey.Sonra bunu iceri cagircaklar ayaklari geri cekcek.Herneyse hakim buna bir kac saka yapcak sormaya baslicak adin ne hangi okuldan geliyorsun vs sonra ifadesini alcak . Ilk mahkemede ya tamamaen bitircek ya ertelicek . Tamamen bitirirse bunun ustune o siteden baska kimse dava acamaz. Eger ertelerse ya oteki durusmaya kadar dudunucek yada 3 ay mi oyle birseydi vercek para cezasina donusturucek.Tabii hakim iyi cikarsa bitirir hemen davayi kotu cikarsa para cezasina carptirilir.Sonra bu mahkeme bittiginde derin bi oh cekcek cigerlerinden.Sonra Telefonla arkadaslarini aricak boyle boyle oldu diyerekten . Sonra 2. mahkeme tarihi gelene kadar cok rahat olucaktir.Geldikten sonra iyice yikilcaktir cunku karar anidir.Bu sefer mahkemenin yerini bildigi icin alismistir beklemektedir.Orada esrarkesinde tut cocuk tecavuzcusune kadar herseyi gormustur ve tirsmaktadir.Sira ona gelmistir.Kapida adam bagiriyordur.Cocuk iceriye girerken sadece ayak seslerini duymaktadir baska hicbirseyi duymaz.Sonra hakim para cezasi vs der ve mahkemeyei sonlandirir. Eve geldiginde Sıkı bir dayak yer.Cocuk cok rahatlamistirki kapi calar postaci gelir ve kagit imzalatir. Kagit mahkeme kagididir o gunden sonra babasi  mahkemeye cikar ve hapis cezasi yer.Neden cunku mahkeme sonlandigindan bu yana 5 tane daha dava gelir baba dayanamaz ve oglunu vurur. Oh ellerim acidi :D:D:D

senaryo süper :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

sirpence bunu yazdı:

Hacked by ßonito

internetten baktım sanırsam bi tane çocuk :/

çocuk mocuk yakalarsam çok fena yapacam :@

edit: sanırsam hackturkiye.com diye bi sitede takılıyo :@

gördüğüm şimdiye kadar en kötü tasarım listesinde ilk 3 e girer :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ulan taaa iki yıl öncenin konusu. Hele daha bu çocukları bulamadılar. Az önce yine savcıya ifade verdim. İllallah ettirdiler. O vakit ben uğraşsaydım bulmuşdum şimdiye kadar 50 kez.

Yönetim konuyu gizlerse bir kaç şey soracam?

Toplam Hit: 2222 Toplam Mesaj: 21