Web Siteyi Google Kayıt Yaptırmak(Yardım)
-
simdi ben bi site yaptım flashda ve flashda oldugu için site maps yapmadım saten 5 sayfa bişe ancak bunu googleye kaydedemedim o internette yazılı seyleri denedim olmadı yaklasık 1 haftadırda bekliorum ama google amca daha sitenin ismini biile algılamamıs ne yapmam gererkio bana bi yardımcı olurmusunuz
-
sitenin adresi nedir bi bakayim bi de google her siteyi hemen indexlemez. biraz beklemen gerekiyor.
-
gönder bana 30 YTL 2 gün sonra siteni google da gör :)
-
http://www.google.com.tr/intl/tr/add_url.html
-
SEO die arat
-
yahu adamın sitesi flashmiş ve 5 sayfalık bişeymiş nesine SEO yapsın ? SEO Arşivlemek, dizinlemek içindir. Gerek yok arkadaşim SEO'ya felan bi üstte arkadaşin birisi google added url adresini vermiş oradan ekle ama fazlada acele etme dediğim gibi google kendi kendine 1 yada 1 bucuk hafta sonra indexler. Olmadı sen içini rahatlatmak için bir iki toplist'e ekle siteni ama çok da fazla kasma. Siten yeni olduğu için direk olaran SandBox yersin. Googlebotleri bu işte titiz davranıyorlar.
-
www.xeronedesign.com bu hazır tampleti toparladım biras ama hala beceremedim google nasıl atıcagımı altına google ipnesi kolay bulsun die yazılar yazdım ama yok
bu arada allpercik adwords aldım da google de de cıkmasını istiorum
-
git r10 dan pr si yüksek sitelerden backlink al 1 aylık. pr 2-3 işini görür.
-
yani bu durumda beklicem sanırım sayfa tek sayfa sadece index.htm dosyası var oyuzden harta cıkartmamı gerektirecek bi durum yok sanırım dielimki harita olusturmam gerekio flashda hazırlanan siteye nasıl harita olusturacagım yardımcı olursanız sevinirim patron cıldırtacak beni help me please
-
meta tagına çok bişe ler yazdın mı
-
ewt baya bişe yazılı ama anlamsız kelime gurupları