Web Tasarıma 0`Dan Başlayacağım Ama Hangi Dilden Başlayayım?
-
Arkadaslar web tasarım dünyasına 0`dan baslayacağım. Az derecede html biliyorum lakin html basit 1 haftada yalar yutarım... ondan sonra neye baslayacağım. bi arkadasım
visual studio asp.net 4.0 dan bahsetmiş bunla giris yap demiş...
ve bi set önerdi %50 indirimli ve 6 taksit çok uygun oluyor o zaman...
siz ne dersiniz sette 0 dan baslayıp profesyonel dereceye kadar ilerliyormus..
alayım ve baslayayımmı bu sete yada yok şundan basla diye önerileriniz varmı...
(Bu tavsiyeyi seti alacağım kişi söyledi kendisi arkadasım olur)
-
ReDsEa bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaslar web tasarım dünyasına 0`dan baslayacağım. Az derecede html biliyorum lakin html basit 1 haftada yalar yutarım... ondan sonra neye baslayacağım. bi arkadasım
visual studio asp.net 4.0 dan bahsetmiş bunla giris yap demiş...
ve bi set önerdi %50 indirimli ve 6 taksit çok uygun oluyor o zaman...
siz ne dersiniz sette 0 dan baslayıp profesyonel dereceye kadar ilerliyormus..
alayım ve baslayayımmı bu sete yada yok şundan basla diye önerileriniz varmı...
(Bu tavsiyeyi seti alacağım kişi söyledi kendisi arkadasım olur)
-----------------------------yeni cikmadimi 4.0 ? ne zaman turkce tercumesi olmus . set icin elinde link varmi ?
-
öncelikle html hocam html'i tamamen öğrenmen gerekmektedir.. olmadık yerde karşına çıkabilir html : )
programlama kısmına gelince kesinlikle php öneriyorum..
neden mi ?
php kendini oldukça geliştirmiş ve halen geliştirmeye devam eden bir web programlama dilidir..
-
Html'i güzelce öğrendikten sonra bence php başla.Asp basittir zaten.
-
OveRTaX bunu yazdı:
-----------------------------hocam Setin sahibine sordum hangisinden baslayayım sadece html biliyorum ve birazda ps biliyorum dedim. bana asp.net 4.0 önerdi .. php de tabiki iyi bir dil oldukca zengindir ama bnm tavsiyem asp.net dedi...
kafam karıstı şimdi birine baslayıp yarım bırakırsam zaman kaybı olur. ben her dilden yarım yamalak bilmek yerine 1 dilde uzman olmak istiyorum. asp.net mi php mi
-
bildiğimden değil php yi tek geçerim :)
asp hakkında bilgim var ama asp.net teknolojisi ile yok
o yüzden taraftar olarak php öneririm bırak sen adamın dediğini herkes bildiği şeyi söyler
bizim gibi .... :)
Son karar yine senin ama sen bu forma takılıyorsan ve sorunların olduğunda buraya yazacaksan eğer
tahminimce php de soru sorduğunda alacağın cevap 10 dakka içinde gelir ve bi kaç kişiden farklı gelir
asp.net i bilmem ama ne kadar kullanıcı var tbt de ...
-
öncelikle
html + css e hakim ol
daha sonra günümüzün teknolojisi olan .net adım at ve asp.net le devam et
ayrıca hala asp diyen arkadaslara sasıyorum
-
ReDsEa bunu yazdı:
OveRTaX bunu yazdı:
-----------------------------hocam Setin sahibine sordum hangisinden baslayayım sadece html biliyorum ve birazda ps biliyorum dedim. bana asp.net 4.0 önerdi .. php de tabiki iyi bir dil oldukca zengindir ama bnm tavsiyem asp.net dedi...
kafam karıstı şimdi birine baslayıp yarım bırakırsam zaman kaybı olur. ben her dilden yarım yamalak bilmek yerine 1 dilde uzman olmak istiyorum. asp.net mi php mi
-----------------------------En önemli dillerden biridir php ve ilk başta onu öğrenirsen sana birçok şeyde yardımcı olur.Asp'de öğrenmek iyi olur ama bence önceliği php'ye vermelisin :)
-
html + python bunlara hakim ol. sonra da kendine hakim ol
-
arkadaslar asp demişsiniz ama asp.net ten bahsetti adam. günümüzde asp çağ atladı ve .net le yeni bi devre girdi dedi. .net ile baslarsan daha çok alanda kolaylık sağlar dedi...
Bende kararımı verdim ve asp.net eğitim setini bölüm1 alacağım...
lakin şunu diyeyim bnm matematiğim biraz zayıftır ha gerizekalı oldugumdan değil çalışmadığımdan.. sözel yönüm daha kuvvetlidir...
bu bana programlama öğrenmemde çok sorun yaratırmı...LYS sınavına girdikten sonra seti izlemeye ve pratik yapmaya baslayacağım... sizce ne kadarda kavrarım temelini mantığını :)
çünki hiç bi bilgim yok 0 dan baslıcam ve matematikle aram pek iyi değil :S
-
ReDsEa bunu yazdı:
arkadaslar asp demişsiniz ama asp.net ten bahsetti adam. günümüzde asp çağ atladı ve .net le yeni bi devre girdi dedi. .net ile baslarsan daha çok alanda kolaylık sağlar dedi...
Bende kararımı verdim ve asp.net eğitim setini bölüm1 alacağım...
lakin şunu diyeyim bnm matematiğim biraz zayıftır ha gerizekalı oldugumdan değil çalışmadığımdan.. sözel yönüm daha kuvvetlidir...
bu bana programlama öğrenmemde çok sorun yaratırmı...LYS sınavına girdikten sonra seti izlemeye ve pratik yapmaya baslayacağım... sizce ne kadarda kavrarım temelini mantığını :)
çünki hiç bi bilgim yok 0 dan baslıcam ve matematikle aram pek iyi değil :S
-----------------------------Öğrenmede sana bir zorluk yaşatmaz sadece dillerdeki mantığı kavramakta biraz zorlanabilirsin ama onu da kendin çözebilirsin :) Yani sana çok sorun yaşatmaz.