folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder Web Tasarım,Güvenlik,Programcılık,Donanım Vb. Üzerine 297 Adet Eğitim Seti

Web Tasarım,Güvenlik,Programcılık,Donanım Vb. Üzerine 297 Adet Eğitim Seti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

Setlerin Hepsini Upload Edecek Kadar Salak Değilim :D

Buraya Tıklayarak Setleri Görebilirsiniz İndirmek isterseniz Sayfanın altındaki linkten  Bana Ulaşın Dosyayı Upload Edip size Linkini Atayım..

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek
    iiiişşşte boyle olun babacan hacıı çok akıllısın bana Dijital Sinir Sistemiyle Düşünce Hızında Çalışmak - BILL GATES  bunu upload ettsen hagi :D merak eddm de saa zahmet ltfn rica :D

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    bu nasıl bir paylaşım zihniyeti?upload için form doldur :) ikametgah nufus suretide istiyormusun?

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

:D Başka yolu Bulamadım.. :)

Senin set Upload Ediliyor PM İle Link Atarım sana ;)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

Dijital Sinir Sistemiyle Düşünce hızında Çalışmak : http://rapidshare.de/files/46627130/Dijital_Sinir_Sistemiyle_Due_uence_H_z_nda__al__mak.rar.html

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek
    Lütfen Özel Mesaj ile Değil Site Üzerinden Yazınız..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek
    hagi ben bu bill gatesin amuha goam harbi diorm baq  :G adam nieye bu kadar zeki ? başarısının sırrı ney adama bakıorm adam yahudi :G nie müslümanlardan bole adamlar çıkmıor  :x nie tük deil :G dünya çapında tanınılan nie bi adamımız yok :S ' atatürkten başka '' atatürkten sora gençlik nie bole oldu :S millet ilerlemek isdior bizm millet nie gerileşior :S japonyaya atom bombası atıldıtkan sora adamalr and içmiş çalışıcaz bunları silicez dünyanın hakimi olcaz adamlar şu an uçuk bi durumda :S   atalarımız zamanında türkiye atatürk başta yokken milelt ser sefil Atatürk çıktı yoktan var olduk resmen atatürk öldü şu an nie boyleyiz yine bizleri yukseltecek adamalr yokmu bu tükiyede şu şerefşizlerin elinden çıkarcak , bi ünlü adam demişti zaten her ülkeye 100 yılda 1 gelir bole adamalr oda m.kemal atatürktü die dogru solemiş solıeni hatrlamııorm ... ama neyse vala içimi doktum knuyla alakalı diyil ama sen gonderdinya istrediğimi ordan aklıma gerldi saol paşham konu upp !

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek
    :D eyw. Hacı

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BilimAdami
    BilimAdami's avatar
    Erkek

geberlanxD bunu yazdı:
    -----------------------------
    hagi ben bu bill gatesin amuha goam harbi diorm baq  :G adam nieye bu kadar zeki ? başarısının sırrı ney adama bakıorm adam yahudi :G nie müslümanlardan bole adamlar çıkmıor  :x nie tük deil :G dünya çapında tanınılan nie bi adamımız yok :S ' atatürkten başka '' atatürkten sora gençlik nie bole oldu :S millet ilerlemek isdior bizm millet nie gerileşior :S japonyaya atom bombası atıldıtkan sora adamalr and içmiş çalışıcaz bunları silicez dünyanın hakimi olcaz adamlar şu an uçuk bi durumda :S   atalarımız zamanında türkiye atatürk başta yokken milelt ser sefil Atatürk çıktı yoktan var olduk resmen atatürk öldü şu an nie boyleyiz yine bizleri yukseltecek adamalr yokmu bu tükiyede şu şerefşizlerin elinden çıkarcak , bi ünlü adam demişti zaten her ülkeye 100 yılda 1 gelir bole adamalr oda m.kemal atatürktü die dogru solemiş solıeni hatrlamııorm ... ama neyse vala içimi doktum knuyla alakalı diyil ama sen gonderdinya istrediğimi ordan aklıma gerldi saol paşham konu upp !
    -----------------------------

sence çıkmıyormu? sana şöyle söyliyeyim ali ufki bey i hiç duydunmu?  soruyu biraz değiştireyim peki bethoven i hiç duydunmu? senin yerine ben cewvap vereyim;

bethoveni duydun ali ufki beyi hiç durmadın.

ali ufki musikiye örünü vermiş çok eski bi kişiliktir. bethovenin verdiği eserlerin katbe kat fazlasını vermiştir bi araştır.

peki bethoven? sen bethoveni nerden tranıyorsun? yahudiler hristiyan gavur milleti çok zeki değil aksine çok salaklar 100 dolardan 867 doları çıkaramadı amerikada otelde ben karışayım dedim yanımdaki sakın karışma saatlerce beklersin dedi çıkaramazlar yapamıyoarlar demişti nese. bunlar bi kişilik buldumu direk üstüne çuvallanırlar osmanlı eserlerini kitaplarını atılan dere jkenarlarından toğplayıp isimlerini değiştirip kendi isimlerini yazan ybancı profları bilirmisin? yada şöyle diyim o kitapların asıl yazarlarını bilirmisin? yada sıfırı bulan müslümanı bilirmisin? yada cebir denen şeyi değiştirip matematik yapıp aur gibi oynatıp sunanları? fazla söze geek yok... onlarda bi tane var ünlü bizde binlercesi var. ama kim biliyorki bunları hep onlar değilmi ... biz tarihimize sahip çıksaydık eğer, kimlerden daha çok adam çıktığını görürdük. 

ben seni ölesiye sevmiştim, sen beni öldürüpte terkettin...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Bunlar e-book mu
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek
    Evet Hepsi E-Book xD

Toplam Hit: 9939 Toplam Mesaj: 44