folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder Web Tasarım,Güvenlik,Programcılık,Donanım Vb. Üzerine 297 Adet Eğitim Seti

Web Tasarım,Güvenlik,Programcılık,Donanım Vb. Üzerine 297 Adet Eğitim Seti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

bu e-booklar güncel değil 2002-2004 arası yazılmış

http://tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=1&folderid=68892

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek
    BilimAdami bunu yazdı:
    -----------------------------

geberlanxD bunu yazdı:
    hagi ben bu bill gatesin amuha goam harbi diorm baq  :G adam nieye bu kadar zeki ? başarısının sırrı ney adama bakıorm adam yahudi :G nie müslümanlardan bole adamlar çıkmıor  :x nie tük deil :G dünya çapında tanınılan nie bi adamımız yok :S ' atatürkten başka '' atatürkten sora gençlik nie bole oldu :S millet ilerlemek isdior bizm millet nie gerileşior :S japonyaya atom bombası atıldıtkan sora adamalr and içmiş çalışıcaz bunları silicez dünyanın hakimi olcaz adamlar şu an uçuk bi durumda :S   atalarımız zamanında türkiye atatürk başta yokken milelt ser sefil Atatürk çıktı yoktan var olduk resmen atatürk öldü şu an nie boyleyiz yine bizleri yukseltecek adamalr yokmu bu tükiyede şu şerefşizlerin elinden çıkarcak , bi ünlü adam demişti zaten her ülkeye 100 yılda 1 gelir bole adamalr oda m.kemal atatürktü die dogru solemiş solıeni hatrlamııorm ... ama neyse vala içimi doktum knuyla alakalı diyil ama sen gonderdinya istrediğimi ordan aklıma gerldi saol paşham konu upp !

sence çıkmıyormu? sana şöyle söyliyeyim ali ufki bey i hiç duydunmu?  soruyu biraz değiştireyim peki bethoven i hiç duydunmu? senin yerine ben cewvap vereyim;

bethoveni duydun ali ufki beyi hiç durmadın.

ali ufki musikiye örünü vermiş çok eski bi kişiliktir. bethovenin verdiği eserlerin katbe kat fazlasını vermiştir bi araştır.

peki bethoven? sen bethoveni nerden tranıyorsun? yahudiler hristiyan gavur milleti çok zeki değil aksine çok salaklar 100 dolardan 867 doları çıkaramadı amerikada otelde ben karışayım dedim yanımdaki sakın karışma saatlerce beklersin dedi çıkaramazlar yapamıyoarlar demişti nese. bunlar bi kişilik buldumu direk üstüne çuvallanırlar osmanlı eserlerini kitaplarını atılan dere jkenarlarından toğplayıp isimlerini değiştirip kendi isimlerini yazan ybancı profları bilirmisin? yada şöyle diyim o kitapların asıl yazarlarını bilirmisin? yada sıfırı bulan müslümanı bilirmisin? yada cebir denen şeyi değiştirip matematik yapıp aur gibi oynatıp sunanları? fazla söze geek yok... onlarda bi tane var ünlü bizde binlercesi var. ama kim biliyorki bunları hep onlar değilmi ... biz tarihimize sahip çıksaydık eğer, kimlerden daha çok adam çıktığını görürdük. 

Arkadaşım 1600 lü yıllarda yaşamış adamları soyluosn ben ne demişim yazdıgımda atatürk zamanında ondan onceki zmanlarda türk müslüman zeki adamlar varmışş atatürkten sora nie boyle oldu türkiyenin hali adamların akıllı onlar yapabilior müslümanın türkün yaptıgını biz yaptık diebilior ve tüm dünyaya kabul ettirebiliorlar karşı çıkan sadece sömürülen kişiler ooluor ama onu dinlien kimki .. dogru solyluosn zmanında tarihimize sahip çıkamadık  şimdikiler ab ab  die tuttrşmlar peşinde sürünüolar o birlik resmen yahudi hristiyan birliği hiç düşünüolarmı bizmkiler bi müslümanı aralarına alabilceklerini  ?? ? neden bir müslüman devlet  yok arlarında adı üstünde avrupa birliği avrupa hristiyan yahudi devletleriyle dolu bu devletler zamanında türkitenin 4 bir yanına daılmış ülkeler atatürk bunları def edince zorlarına gitti o zamandan bu yana da bize hala düşmanlar ayaklarında süründürüolar dogru diyilmii .. adamlar tarihlerini hatrlıolar tarihlerini geçmişlerini biliorlar bizim gibi saftirik milletin peşinden koşmuolar özünü kaybetmiş bir milletiz bu artık deişmez !! başımızdakiler saolsun

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    C# notlarını bi uploadlar mısın
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek
    Lütfen İletişim Bölümünden yazın..

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek
    yapay zeka, ve xml ile ilgili tum dokumnalari uplarsan benim icin sevinirim
    @edit .. birde java
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BilimAdami
    BilimAdami's avatar
    Erkek

geberlanxD bunu yazdı:
    hoca baksana ayzdıklarıma sadece müzik kısmı osmanlı zamanı diğer dediklerim nerde? hepsi şimdiki zaman.

ve belirtmek isterim ve yazmaklada uğraşmak istemiyorum tübitakın eski başkan ibnesinin yaptıklarını bi araştır türkiyeden gelen buluşları nasıl fransızlara amerikalılara sattığını falan araştır ve sattıktan sonra bu buluş amerikada bulunmuştur deyip bulan kişinin şevkini kırdığını bi artaştır ve bak bakalım o başkan değiştikten sonra türkiyedeki buluşların teknolojik bilimsel elişmelerin (toplumsal)  ne kadar artttığına bi bak. herşeyin bi başı var nese işim var kusura bakma yazmak isterdinm ama aaceleye geldi.

ben seni ölesiye sevmiştim, sen beni öldürüpte terkettin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Volaris
    Volaris's avatar
    Erkek
    Bu ne saçma paylaşım biçimi.Banlayın bu adamı,tahribat.com felsefesine ters.

Application.Run(new Volaris());
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corder1299
    corder1299's avatar
    Erkek
    C# DERSLERİNİ YOLLARMISIN 
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    hocam toplamda kaç mb bunlar ?=

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    Volaris bunu yazdı:
    Bu ne saçma paylaşım biçimi.Banlayın bu adamı,tahribat.com felsefesine ters.
    aynen katılıyorum ,reklam kokan hareketler bunlar :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 10304 Toplam Mesaj: 44