Web Te Bir Turunuzu Anlatırmısınız?
-
arkadaşlar internette bir girişte ne yapıyorsunuz örnek olarak xyzt.com sitesinde haberlerimi okur facebook ta paylaşımlara bakarıım asdff.com da bir kaç filim izler şu şu forumlarda gezerim markafoniden ürün bakarım vs.
arkadaşlar lütfen konu cıvımasın önemli bir proje için gerekli sitelerin isimlerini vererek anlatın lütfen. -
amma zor birşey istemişim ya
-
1 TBT 2 E-Posta Kutularım 3 Facebook 4 Twitter 5 Radikal 6 Ntv 7 Analytics
aklıma ilk böyle geldi
-
isminiunuttum.com sonrasinda isminiunuttum.info sonrasinda maillerim daha sonra tahribat daha sonra hurriyet daha sonrasinda r10 daha sonrasinda projeler editlenecek yenilenecekler eklenecekler vs.. vs.. stumble uponla internetin gercek tadina bakma asamasi. stumble nin bi sonu yok zaten. facevbook kullanmam ama twitter devamli aciktir. iLLuMiNaTi tarafından 15/Şub/13 14:13 tarihinde düzenlenmiştir
-
yer imleriden sırayla tahribat cevap yazılacak şeyler varsa falan cevap yazarım sonra facebook öyle bi göz atarım sonra yine tahribat bakarım sonra işime gücüme bakarım arada yine tbt
-
İlk önce face ve twittere bakar sonra tahribata girerim daha sonra ensonhaber.com ve fanatiğe bakarım.Zaten zamanımın çoğunu tahribatta geçiriyorum.
Mesajını gördüğümde şok oldum.Şaşırdım bi anda ne yapacak falan diye.kusura bakma -
Milliyet,SDN,TBT ve Facebook sayfası sürekli açık zaten,bazen twitter gerisi internette araştırmalar siteler vs.
-
Bir sekmede whmcs admin panelim açık.
Bir sekmede online destek paneli.
Bir sekmede google açılır.
Bir sekmede tahribat.com açık kalır.
Bir sekmede de mxtoolbox açık kalır.
Bir sekmede de intodns.com açık kalır.
-
1. Tahribat
2.Youtube
3.Facebook
4.Tahribat konuları :)
5. mynet
-
haydin tbt devam http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=L15ZEeMKgr4&feature=endscreen
-
Genelde:
kendi projem, tbt, r10, facebook, dizi-magYer yer araya bunları serpiştiririm:
warez-bb, codecanyon, scriptmafia, gfxtra, alanımla ilgili son gelişmelere bakarım.Her zaman:
arama motorlarında aranacak şeyler.