Websitesi Yapımı - Ortalama Maliyet
-
Duyduklarim dogru ise bu isi yapmak kolay degil kolay olmadigi gibide guzel karli bir is 1 partide 5-6k usd civarinda para kazaniliyor hatta bu isin sektoru bile var diye duydum
-
domain pasla açayım host
-
RimPalace bunu yazdı
domain pasla açayım host
Özelden cevapladım. Teşekkür ederim.
-
ayhun bunu yazdı
Duyduklarim dogru ise bu isi yapmak kolay degil kolay olmadigi gibide guzel karli bir is 1 partide 5-6k usd civarinda para kazaniliyor hatta bu isin sektoru bile var diye duydum
Abi bildiğim kadarıyla orada ne yer ne içersen, ne harcarsan hepsini belgelemen gerekiyor. Ben işin arkaplanında nasıl bir şey dönüyor bilmiyorum. Ne kadar bir para kazanıyorlar ya da ne kadar bütçe ayrılıyor bilmiyorum. Sadece eşimin yabancı dili olduğu için projelerin çok dilli olmasını sağlayacak. Onun haricinde ben ufak tefek teknoloji ile ilgilendiğim için websitesi konusunda senin bağlantıların vardır bir soruver dediler.
-
Hocam merhaba Ankarada yız isterseniz elimden ne gelirse yarımcı olurum gelebilirsiniz şirketime
-
Arkadaşlar özelden dönüşler oldu. Çok teşekkür ederim tekrardan. Konuya yazan arkadaşlar sayesinde isteğim çözüldü sayılır. Hosting işini @RimPalace mürid halletti sağolsun. Kendi tarafımdaki işleri halledince sırasıyla kendileriyle görüşeceğim. Tekrardan çok sağolun herşey için.
-
ayhun bunu yazdı
Hocam burdan para kazanma söz konusu değil. Eğitim amaçlı gezme tozma var.
Harcamalar karşılanıyor. Öğrencilerinde yurt dışına çıkışları ve harcamaları var.
Avrupa Birliği desteğiyle yapılıyor projeler ve ülke olarak belirli miktarda katkı sağlıyoruz.
Yani projelere katılsakta katılmasakta ülkeden o para çıkıyor.
O yüzden ne kadar çok katılırsak o kadar pastadan daha çok pay alırız.
Maddi olarak kazanç sağlamak istersen illaki yolu bulunur ama genelde
projeye gezme tozmaya ancak para yetiyor...
-
wikwik bunu yazdıayhun bunu yazdı
Hocam burdan para kazanma söz konusu değil. Eğitim amaçlı gezme tozma var.
Harcamalar karşılanıyor. Öğrencilerinde yurt dışına çıkışları ve harcamaları var.
Avrupa Birliği desteğiyle yapılıyor projeler ve ülke olarak belirli miktarda katkı sağlıyoruz.
Yani projelere katılsakta katılmasakta ülkeden o para çıkıyor.
O yüzden ne kadar çok katılırsak o kadar pastadan daha çok pay alırız.
Maddi olarak kazanç sağlamak istersen illaki yolu bulunur ama genelde
projeye gezme tozmaya ancak para yetiyor...
Hocam surec sizin dusundugunuz kadar basit ve para yetmiyor gibi dusunmeyin biraktigi paralarla kizilayda ofis satin alan tanidigin tanidigi var ki o tanidik bu isin icindeydi proje yaziyordu.
-
Hocam mutlaka lisanslı wordpress teması kullanmanı öneriyorum. Bunu da envato themeforest gibi sitelerden alabilirsin.
-
300 TL ye bu iş güzelce biter