Win 7 Loader // Yeni Format
-
Arkadaşlar yeni format attım RemoteWat denedim olmadı Win 7 Loader olan var mı elinde virüssüz.
-
Buyur hocam ben hep bunu kullanıyorum : Windows 7 Loader
-
Direkt install mi diyoruz?
-
?
-
evet direk install basıp yüklenecek yalnız bendeyken garip bir olay olmuştu format attıktan sonra removewat kullanmıştım bende de sorun çıkmıştı yinede korsan uyarısı veriyordu win7 loader denemiştim ama yinede korsan uyarısı veriyordu açıp kapatınca. bu sefer yeniden formatlayıp win7 loader ı denedikten sonra bu sorunla karşılaşmadım daha
-
Sağ Olasınız Yaptım. :)
-
remove wat dediğiniz bok sayesinde 64 bit windowsum yalan oldu amk. 64 bit için loader da bulamayınca el mahkum göt gardiyan 32 bit kurdum.
-
hypnot1c bunu yazdı:
-----------------------------evet direk install basıp yüklenecek yalnız bendeyken garip bir olay olmuştu format attıktan sonra removewat kullanmıştım bende de sorun çıkmıştı yinede korsan uyarısı veriyordu win7 loader denemiştim ama yinede korsan uyarısı veriyordu açıp kapatınca. bu sefer yeniden formatlayıp win7 loader ı denedikten sonra bu sorunla karşılaşmadım daha
-----------------------------benimde 2 3 gündür var birsürü denedim tık demiyo hep korsan uyarısı
tek çare format mı?
-
daz loader öneririm.
-
google daz loader yaz ilk siteye gir mydigitallife olan oradan indir ve instaşll de okadar.
-
bende cok format attım 64 bit 32 bit hepsine de aynı Loader kullandım :S ve hiç de bi sorunla karşılaşmadım, istiyorsanız upload edeyim