Win 7 Loader // Yeni Format

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

Arkadaşlar yeni format attım RemoteWat denedim olmadı Win 7 Loader olan var mı elinde virüssüz.

İmza...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Buyur hocam ben hep bunu kullanıyorum : Windows 7 Loader

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

Direkt install mi diyoruz?

İmza...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

?

İmza...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

evet direk install basıp yüklenecek yalnız bendeyken garip bir olay olmuştu format attıktan sonra removewat kullanmıştım bende de sorun çıkmıştı yinede korsan uyarısı veriyordu win7 loader denemiştim ama yinede korsan uyarısı veriyordu açıp kapatınca. bu sefer yeniden formatlayıp win7 loader ı denedikten sonra bu sorunla karşılaşmadım daha 

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

Sağ Olasınız Yaptım. :)

İmza...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

remove wat dediğiniz bok sayesinde 64 bit windowsum yalan oldu amk. 64 bit için loader da bulamayınca el mahkum göt gardiyan 32 bit kurdum.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackseaboy28
    blackseaboy28's avatar
    Erkek

hypnot1c bunu yazdı:
    -----------------------------

evet direk install basıp yüklenecek yalnız bendeyken garip bir olay olmuştu format attıktan sonra removewat kullanmıştım bende de sorun çıkmıştı yinede korsan uyarısı veriyordu win7 loader denemiştim ama yinede korsan uyarısı veriyordu açıp kapatınca. bu sefer yeniden formatlayıp win7 loader ı denedikten sonra bu sorunla karşılaşmadım daha 

-----------------------------

benimde  2 3 gündür var birsürü denedim tık demiyo hep korsan uyarısı

tek çare format mı?

Mobil uygulama geliştirilir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

daz loader öneririm.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mchacker
    mchacker's avatar
    Erkek

google daz loader yaz ilk siteye gir mydigitallife olan oradan indir ve instaşll de okadar.

.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

bende cok format attım 64 bit 32 bit hepsine de aynı Loader kullandım :S ve hiç de bi sorunla karşılaşmadım, istiyorsanız upload edeyim

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
Toplam Hit: 4912 Toplam Mesaj: 25