Win 7 Loader // Yeni Format
-
RotKerim bunu yazdı:
-----------------------------bende cok format attım 64 bit 32 bit hepsine de aynı Loader kullandım :S ve hiç de bi sorunla karşılaşmadım, istiyorsanız upload edeyim
-----------------------------hangi loader ı kullandıysan upla hocam.
-
linkden bende faydalanabilirim yükleyecek varsa
-
benim pc ye daz da fayda etmedi :D
-
http://s2.dosya.tc/server17/Ft2IYy/WindowsLoader.rar.html benim her zaman sorunsuz kullandığım bu, sadece install'a basın, bilgisayarı yeniden başlatın
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------RotKerim bunu yazdı:
-----------------------------bende cok format attım 64 bit 32 bit hepsine de aynı Loader kullandım :S ve hiç de bi sorunla karşılaşmadım, istiyorsanız upload edeyim
-----------------------------halloldu mu?
-
RotKerim bunu yazdı:
-----------------------------IRET bunu yazdı:
-----------------------------RotKerim bunu yazdı:
-----------------------------halloldu mu?
-----------------------------format atmam gerekecek hacı :| bakacaz yarın netşelir :D zaten olmazsa ben senin kulaklarını çınlatacam.
-
hayır bu loader / crack fetişizmi nedir?
zaten trial sürümü 4 ay kullanılabiliyor uzatılarak
4 ayda bir format atmak zor mu :)
ben pcde biraz performans kaybı oldu mu çakıyorum usbden formatı, hirens boot cd ile
-
basit bi yol da benden size genelde herkesin bildigi ama dikkatten kacirdigi sey bi guncellestirme bunuda kaldirirsaniz sorun kalmayacak guncellestirmenin kodunu hatirlamiyorum ama sonu 033 olan bi guncellestirme once bu guncellestirmeyi kaldirin daha sonra pcde sp1 varsa win7 loader kullanin sp1 yoksa removewat 2.5.5 olmasi lazim son surumu onu kurun ve sorunlarinizdan kurtulun
-
Daft bunu yazdı:
-----------------------------hayır bu loader / crack fetişizmi nedir?
zaten trial sürümü 4 ay kullanılabiliyor uzatılarak
4 ayda bir format atmak zor mu :)
ben pcde biraz performans kaybı oldu mu çakıyorum usbden formatı, hirens boot cd ile
-----------------------------Kıravatlı
-
he bu arada demeyi unuttum, arkadas değinmiş, Win7 Sp1 le çalışıyor benim verdiğim :D