Win 7 Mi Yoksa Win 8 Mi?
-
korhan lan bu konuyu görünce "crysis mi assassin creeds mi" Diye soran adam geldi aklıma :)
bende sorayım o zaman nike mi adidas mi ? -
işletim sisteminidemi sormuğğğyahhhhh :D neyse
-
Renard bunu yazdı
Windows 7 der geçerimm
-
her türlü win8..
-
Win7 diyenleri anlamıyorum yeniliklere alışamadım diyorsunuzda görüntüde tek fark metro onun dışında uç bes ufak sey. Ki buna alışmak sadece iki gününüzü alıyor. Yenilik bile denmez bnce. Ne kadar pratik olduğunu anlıyorsunuz sonra. Windows sekizin hız anlamında kat kat artısı var benim pc 8 sn de açılıyor. Kopyalama su bu grafik kasma durumu cok az kısacası eksisi yok fazlası var. İkisini kullanan biri olarak söylüyorum bunu win8 kur kesinlikle pişman olmazsın.
-
windows 7 olmazsa microfost durur... yürümez.!
-
zamanında bu tartışmalar xp-win7 için yapılmıştı.o zamanın bilgiçleri win7 ne abi ya xp siker xp rulez diye yırtmışlardı kendilerini.
win7 geçince anladılar aradaki farkı, win8 kötü diyenlerin neredeyse tamamı win8 beta kullanıp olmamış abi yaa diyip silinler.
1 sene sonra bu konuyu hortlatıp win7 diyenlere hatırlatıcam
celik tarafından 04/Nis/13 21:28 tarihinde düzenlenmiştir -
win 8 akar hacı iyi bi pcye sahipsen sıkıntısız gidersin kurdum 4 aydır tek bi hata raporu bile almadım gereksiz kasmalar program kitlenmeleri vs. hiç görmedim bi program kasıyosa kendi kendine kasıyo aga indir aşağı devam et öbür işlerine win 7de lap top cayır cayır yanaken bi gram ısı yok 4 aydır (hp marka laptopa sahibim ki ısı sorununu bilenler bilir) gayet memnunum anlıcanız :)
-
Win 8 in birazdaha stabilleşmesi lazım bazı uyum sorunları var.Onlar hallolursa geçecem bende.
-
kum pistte win 7 alır ama mesafede önemli 8 uzun mesafede ezer geçer
ayrıca muridcan nedir amk