Win 7 Mi Yoksa Win 8 Mi?
-
kurulu gelen resim açma programı cok sikik onun yerine picasa kurdum lightbox 'da acılıyor .psd 'leri bile önizliyebiliyo picasa.
+ kurulu gelen tüm uygulamaları kaldırdım hava ve seyahat uygulaması hariç (içinde yüzlerce ülkelerin panoramalı halleri var canım sıkıldıkça geziyorum ülke ülke)
şirkette ki pc de kurulu win8 işte 6-7 saniyede acılıyo. kapanması da dert değil güncelleme falan geldiğinde kapatırken güncelle yerine yeniden başlatırken güncelle 'ye koymuslar çok daha iyisaydam pencere yerine kendini gösteren düz pencereler sürüklediğin zaman elinde hissediyosun
dosya kopyalama hızı ve aynı dosyanın üstüne yaz tepkileri win7 'den daha başarılı
görev yöneticisi daha detaylı
bi program kendi içinde hata falan verdiği için kasıyosa bunu hiç iplemiyo baktın sıktı git sonlandır çat diye kapatıyo
10dk kullanan adam metro arayüzü ne ya falan diyo sonra bok atıyo, ne iş aq orayı kafana göre düzenledikten sonra senden kralı yok
win7 'i kötülemiyorum, max 2 hafta alışma süresi veriyorum alıştıktan sonra win8 candır demeye başlarsın
yenilik açısından win8 e yönel gitsin
-
metro olmasa w8 ama o salakcak metro varken ve mecbur bırakılırken ..........
-
win 8 performans açısından daha iyi
hizmette daha başarılı
-
valla hocalar w8 kurmayı planlıyorum yedeklerimi alıyorum 500gb'a w8 1 tb'a da datalarımı bırakıcam en güzeli bence :)
-
win8'i warez yollardan sorunsuz elde edebiliyor muyuz? activatoru falan filan var mı sağlam?
-
anarsistherif bunu yazdı
win8'i warez yollardan sorunsuz elde edebiliyor muyuz? activatoru falan filan var mı sağlam?
valla hocam ben zamundadan indirdim crack olayını bilmiorm msdn onaylı olablir bilemicem ama eğer değilse kırmak zorunda kalırsam burdan birini yapıcam
-
xxjokerxx bunu yazdı
metro olmasa w8 ama o salakcak metro varken ve mecbur bırakılırken ..........
Eminim Windows 8 i hiç kullanmadın, hatta sadece resimlerini gördün internetten hepsi odur eğer bu yorumu yapıyorsan.
Metro normal desktop arayüze ek olarak var, istersen açıyorsun istersen görmüyorsun bile kardeşim, herhangi bişeye mecbur değilsin.
Ayrıca dokunmatik bir cihazla metro arayüzü kullanmak da oldukça güzel, kaldı ki pc üzerinde bile metro uygulamalarını zevkle kullanıyorum.
-
şuan mecburen win8 kullansam da win7 diyorum
şuan bazı programları kullanamıyorum. programları geçtim bluetooh kullanamıyorum
-
Kesinlik 8 konu kapanabilir,
-
Renard bunu yazdı
Windows 7 der geçerimm