Win 7 Mi Yoksa Win 8 Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

kurulu gelen resim açma programı cok sikik onun yerine picasa kurdum lightbox 'da acılıyor .psd 'leri bile önizliyebiliyo picasa.

+ kurulu gelen tüm uygulamaları kaldırdım hava ve seyahat uygulaması hariç (içinde yüzlerce ülkelerin panoramalı halleri var canım sıkıldıkça geziyorum ülke ülke)

şirkette ki pc de kurulu win8 işte 6-7 saniyede acılıyo. kapanması da dert değil güncelleme falan geldiğinde kapatırken güncelle yerine yeniden başlatırken güncelle 'ye koymuslar çok daha iyi

saydam pencere yerine kendini gösteren düz pencereler sürüklediğin zaman elinde hissediyosun

dosya kopyalama hızı ve aynı dosyanın üstüne yaz tepkileri win7 'den daha başarılı

görev yöneticisi daha detaylı

bi program kendi içinde hata falan verdiği için kasıyosa bunu hiç iplemiyo baktın sıktı git sonlandır çat diye kapatıyo

10dk kullanan adam metro arayüzü ne ya falan diyo sonra bok atıyo, ne iş aq orayı kafana göre düzenledikten sonra senden kralı yok

win7 'i kötülemiyorum, max 2 hafta alışma süresi veriyorum alıştıktan sonra win8 candır demeye başlarsın

yenilik açısından win8 e  yönel gitsin

(:
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

metro olmasa w8 ama o salakcak metro varken ve mecbur bırakılırken ..........

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

win 8 performans açısından daha iyi 

hizmette daha başarılı

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek

valla hocalar w8 kurmayı planlıyorum yedeklerimi alıyorum 500gb'a w8 1 tb'a da datalarımı bırakıcam en güzeli bence :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

win8'i warez yollardan sorunsuz elde edebiliyor muyuz? activatoru falan filan var mı sağlam?

=)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek
    anarsistherif bunu yazdı

win8'i warez yollardan sorunsuz elde edebiliyor muyuz? activatoru falan filan var mı sağlam?

valla hocam ben zamundadan indirdim crack olayını bilmiorm msdn onaylı olablir bilemicem ama eğer değilse kırmak zorunda kalırsam burdan birini yapıcam

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek
    xxjokerxx bunu yazdı

metro olmasa w8 ama o salakcak metro varken ve mecbur bırakılırken ..........

Eminim Windows 8 i hiç kullanmadın, hatta sadece resimlerini gördün internetten hepsi odur eğer bu yorumu yapıyorsan.

Metro normal desktop arayüze ek olarak var, istersen açıyorsun istersen görmüyorsun bile kardeşim, herhangi bişeye mecbur değilsin.

Ayrıca dokunmatik bir cihazla metro arayüzü kullanmak da oldukça güzel, kaldı ki pc üzerinde bile metro uygulamalarını zevkle kullanıyorum.

Ehl-i Byte
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

şuan mecburen win8 kullansam da win7 diyorum

şuan bazı programları kullanamıyorum. programları geçtim bluetooh kullanamıyorum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Kesinlik 8 konu kapanabilir,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alapolina
    alapolina's avatar
    Erkek
    Renard bunu yazdı

Windows 7 der geçerimm

yazacam dedim dedim bana inanmdaınız bak ne oldu şimdi.d
Toplam Hit: 11033 Toplam Mesaj: 49