Windows 7 Hakkında
-
müridler aranızda windows 7 kullananlar varsa, sormak istediklerim var... aslında vista kullananlarda bilir..
bende 512 ram var ve şuan için upgrade yapma şansım yok. Programlarla işimi görürken pek bi yavaş değil sistem gerçi ama
henüz oyun çalıştıramadım bu bir.
Hiç bişi çalıştırmadığım halde 300 mb ram tüketiyor 2.
Servislerden xp'de de gereksiz buldugum şeyleri kapattım. Sonuç yine aynı 300 mb ram yiyor.
Ben bu windows 7'yi nasıl optimize edebilirim. Elimde 4 gb flash bellek var. ReadyBoost cart curt kullansam mı?
-
edit: kendim buldum bi çözüm hemde çok basit :D
Windows tuşu + Pause Break'a basın...
En altta performance information and tools'a tıkla sol köşede..
Rate this computer gibi bişi var tıkla. Windows donanımınızı test edip, bir puan verecek.
Ona göre de özelliklerini ayarlıcak..
Benimki en düşük olan 1.0 puan aldı ve şuan 260 ram kullanıo :D
bu da bişidir :D
-
ati radeon 9250 ekran kartımın cdsinden yüklemeye çalışınca şu
saçma hatayı alıyorum:
http://i39.tinypic.com/25044sw.gif
-
a.q DUVARA KARŞI (yatır beni tırmala beni kaşı beni) konuşuyormuşum gibi bi his var.. bu arada ördeklerin sesi yankı yapmıyormuş....
neyse cvp vermiceksiniz anlaşılan, la windows vista'dan anlayan biri bari yardım etsin.
-
hocam windows 7'yi nerden buldun da kurdun Allah aşkına yyaa :)
kim bilir neyi allayıp püsledi editçiler de sen windows 7 diye indirdin :)
2010 da çıkacak işletim sistemini kim çaldıda sen kullanıyosun :)
bi xp böyle demişsin bi vista hakkında yardım edin demişsin anlamadım ben olayı şahsen :)
sen düzgün bi xp kur bence bir de sp3ünü yükledin mi onun tadına doyulmaz :)
böyle windows7 windows 17 gibi işletim sistemlerini boşuna indirmeyin derim en dandiğinden linux kurun daha ii performans alırsınız hade selametle :F
-
windows 7 edit falan değil.... betası çıktı haberin yok sanırım...
xp baydı artık. virüsler çok kolay yayılıyor ebesinin şeyini bile çözdüler xp'de çünkü..
linux de standart diye bişi yok. ipini koparan dağıtım yapıo.
adam gibi birleşip düzgün bi linux dağıtımı yapalım dien yok.
ben deneyebildiğim her sistemi denedim. en kolayı windows.
şimdi diceksinki linux'u de az kurcala öğrenirsin... bana tamamen yabancı.
çok sorunlu bi sistem aslında linux. adamların işi zor biliyorum, herşeye destek veremiyolar ama..
bi program kurmak için bilmemkaç tane paketi bilmemne kodlarıyla yüklemektense paşa paşa windows kullanırım :D
-
o windows betayı dünyada sayılı kişilere verdiler :)
senin bu indirdiğin rus sitelerinden dağılan bi sistem :)
wistanın edütlenmiş şekli :) sen windows 7 olarak kullanmaya dewam edebilirsin :|
-
tLG bunu yazdı:
-----------------------------ati radeon 9250 ekran kartımın cdsinden yüklemeye çalışınca şu
saçma hatayı alıyorum:
-----------------------------hocam ati radeon 9250 ekran kartı bendede var vista desteklemio maalesef sürücüsünü bulamazsın :/
-
tLG bunu yazdı:
-----------------------------ati radeon 9250 ekran kartımın cdsinden yüklemeye çalışınca şu
saçma hatayı alıyorum:
-----------------------------
hocam ona boşuna mı beta diyorlar ? ne kasıyorsun ekran kartı falan uydurmaya..? mükemmel ram optimizasyonu falan mı bekliyorsun ..?
kasma bırak uğraş uğraş bi sonuç alamazsın.kararlı bi sistem kullan madem xpden bıktın en azından kötü de olsa vista kullan. beta sistem sürekli kullanılmaz o denemek için sadece
-
Windows 7 Beta için Vista'dan düzenlenmiş uydurma bir şey olduğunu düşünüp kestirip atmayın lütfen. Bende kurdum Windows 7 Beta versiyonunu fakat Fransızcaydı. Arkadaş Türkçe'sini bulmuşsa doğrudur. Demek istediğim Windows 7 Beta diye bir şey var ve hiçbir işletim sisteminin üzerinde oynanmış şekli değil.
Bu arada Windows 7 Beta için söylenen şu : Beta'nın üzerine hiçbir yeni özellik eklenmeyecek sadece güvenlik önlemleri için bir paket yayınlanacakmış. Bu bilginin doğru olup olmadığını bilmiyorum.
Saygılar iyi geceler.
-
şuan piyasadaki tüm win 7ler çakma taklit ve edit tir. hocam o kullandıklarının hepsi windows 7nin görüntüsüne bakılarak yapılan kopyalar.