Windows 8
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------aha bu sefer windows7li.blogspot.in olmuş :D
-----------------------------o konuyu da sakın hortlatim deme..
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------hocam bu win8 in olayı nedir yani bende kullanmak istiyorum açılış süresi yüzünden sırf..ama bunun dışındaki +ları neler? bide sistemi daha mı az yoruyor ?bende çift çekirdek 2.00 işlemcili bilg var kaldırır mı acaba ?
-----------------------------hocam link çıkmamış yavaş internet yüzünden. buyur burdan faydalanabilirin daha detaylı
http://www.tahribat.com/Forum-Windows-8-Kullanan-Biri-Olarak-153293/
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------hocam bu win8 in olayı nedir yani bende kullanmak istiyorum açılış süresi yüzünden sırf..ama bunun dışındaki +ları neler? bide sistemi daha mı az yoruyor ?bende çift çekirdek 2.00 işlemcili bilg var kaldırır mı acaba ?
-----------------------------hocam artısı çok :) gelişen bir arayüz. İnternet konusunda süper bir bilgisayar kullanımı sunuyor insana. Bilgisayarın tam olarak kapanmıyor kapağını kapatıyorsun duruyor. Kapağını açtığın an kaldığın yerden herşeye devam hiçbir sorun yok. Bilgisayarın win 7 kaldırıyorsa win 8ide rahat bi şekilde kullanabilrsin hocam :)
-
ndmylmz bunu yazdı:
-----------------------------Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------hocam artısı çok :) gelişen bir arayüz. İnternet konusunda süper bir bilgisayar kullanımı sunuyor insana. Bilgisayarın tam olarak kapanmıyor kapağını kapatıyorsun duruyor. Kapağını açtığın an kaldığın yerden herşeye devam hiçbir sorun yok. Bilgisayarın win 7 kaldırıyorsa win 8ide rahat bi şekilde kullanabilrsin hocam :)
-----------------------------kesinlikle win7den daha az kasıyo.daha rahat
-
Windows 8 Arayüz içerik uygulama açma çalıştırma konusunda baya iyi 7 ay once ilk yükledim güzel yavaş bilgisayarlarda bile stabil çalışıyor az rem yiyor kurulıyor
uygulamaları açma kapama hizli tek kötü yanı normal başlat olmamasıydı onu da reg kodu ile hallediliyor yakında tam sürüm cikarsa geliştirme modundan olandan iyi çalışacak türkçe dil destegi vede birçok ülke dil destegi geldi artık baya güzel kullanın alışın tam sürüm cıkmadan
-
o değilde, explorer hala webkit, presto, gecko'dan bağımsız trident'i kullanarak yuvarlanmayan divler peşinde mi koşacak. Ben en çok onu merak ediyorum.
-
@matrox hocam cok saol.su anda 8 yukleyesim var.acilis hizi beni cok cezbediyor.
peki bu 8 i nerden bulabiliriz crackli olarak
-
son versiyonun crack yok yani 1802 di galiba son geliştirme versiyonu ondan onceki 17 lü bir versiyon vardı ona var crack crack a gerek yok bitmeyen versiyon bu geliştirme oldugu için lisansli görünüyor özelliklerden full sürüm cikinca zaten crack cıkar bir süre sonra
-
ottomanmurat bunu yazdı:
-----------------------------son versiyonun crack yok yani 1802 di galiba son geliştirme versiyonu ondan onceki 17 lü bir versiyon vardı ona var crack crack a gerek yok bitmeyen versiyon bu geliştirme oldugu için lisansli görünüyor özelliklerden full sürüm cikinca zaten crack cıkar bir süre sonra
-----------------------------anladim hocam.kurulum olayi nasi olacak win8 i cd ye cekip normal 7 kurar gibi mi kuracaz
-
Evet Aynen Win7 Den Hizli Kuruluor Sadece Bitişte bir ayarları yapman lazım bir standart seçersen pek birşey sormaz customize yaparsan biraz karişik ayarlar : ingilizce oldugu için full versiyon turkçe cikarsa kolay olur