Windows 8
-
hocam su anda bilgisayarıma cift tıkladım ve içi boş diyor.ayrıca resimlerin ön izlemeleri kayboldu.bilinmeyen dosya sekilden.cift tıklayınca acılıyor ve hangi resim oldugunu anlayabilirom..win8 de eksikler çook..
-
ben seviyorum keratayı :D türkçe dil paketi felan çıkmadımı daha. bir ara bir yerlerde vardı ancak linkler kırıktı indiremedim. elinde olan varsa çok makbule geçer yemin olsun :)
-
interfector bunu yazdı:
-----------------------------ben seviyorum keratayı :D türkçe dil paketi felan çıkmadımı daha. bir ara bir yerlerde vardı ancak linkler kırıktı indiremedim. elinde olan varsa çok makbule geçer yemin olsun :)
-----------------------------hocam elimde yokta microsoftun kendi sitesinden indir hocam
-
download linkleri gidik be hocam. idm ile nerden indirebilirim sitesinde downloader gibi bişey indirtiyo. sonra bişey çıkıp bekliyo. huylandım. win8 indirelim derken win7nin crackiyle uğraştırmasın :W
editbidüt: buldum
http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/iso -
aa siteyi çalmışlar hemde her şeyiyle :D
-
hergün 1 tık atıyorum hocam :D
-
@Ekerci Kesinlikle eksikleri olacaktır hocam, zaten bildiğin gibi kararlı sürüm daha çıkmadı. Önemli olan onda eksik olmaması bence. Bu sürümler bizim sisteme alışmamızı, microsoft'unda mevcut hataları düzeltmesi için yayınlandı.
@interfector Hocam http://www.wupload.com/file/2665728487/Win-8_Turkce.rar buyur buradan indirebilirsin. Mürid ottomanmurat vermişti banada.
@MMB Hocam download linkleri gidik değil benim siteden verdiğim linkleri incelersen görebilirsin. Zaten microsoft'un sitesinden aldım linkleri.
@Mycity Eyvallah hocam çok teşekkür ederim.
-
Müritler uyanık olan var mı?
Win8 metro arayüzündeki windowsun kendi programları çalışmıyor. Çalışıyordu Amd-X le bakım yaparken BoostSpeed diye bi programdan ayarlar yaptık. ondan sonra çalışmamaya başladı. tıklıyom bişey olmuyo?
Bu konuda yardımcı olabilecek var mı en acilinden?
Bi dünya ayar kurcukladım ama geri yapamadım.
Sunumum var yarın bi görsellik katalım +mız olsun dediydim.
-
Win 8 indirebiliceğim bi adres verirmisiniz.
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------Müritler uyanık olan var mı?
Win8 metro arayüzündeki windowsun kendi programları çalışmıyor. Çalışıyordu Amd-X le bakım yaparken BoostSpeed diye bi programdan ayarlar yaptık. ondan sonra çalışmamaya başladı. tıklıyom bişey olmuyo?
Bu konuda yardımcı olabilecek var mı en acilinden?
Bi dünya ayar kurcukladım ama geri yapamadım.
Sunumum var yarın bi görsellik katalım +mız olsun dediydim.
-----------------------------harbiden hala neyi kapattığımı anlayabilmiş değilim ne uyuz sistem lan öyle o 8.
beyler, 8 kullananlar daha doğrusu yardımcı olun kardeşime :|
cidden, sorun büyüdü..bi ben evdeyim bi o dışarda, bi ben dışardayım bi o içerde derken ortalık karıştı bakamıyorumda :D