Windows 8

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

hocam su anda bilgisayarıma cift tıkladım ve içi boş diyor.ayrıca resimlerin ön izlemeleri kayboldu.bilinmeyen dosya sekilden.cift tıklayınca acılıyor ve hangi resim oldugunu anlayabilirom..win8 de eksikler çook..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

ben seviyorum keratayı :D türkçe dil paketi felan çıkmadımı daha. bir ara bir yerlerde vardı ancak linkler kırıktı indiremedim. elinde olan varsa çok makbule geçer yemin olsun :)

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

interfector bunu yazdı:
    -----------------------------

ben seviyorum keratayı :D türkçe dil paketi felan çıkmadımı daha. bir ara bir yerlerde vardı ancak linkler kırıktı indiremedim. elinde olan varsa çok makbule geçer yemin olsun :)

hocam elimde yokta microsoftun kendi sitesinden indir hocam

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

download linkleri gidik be hocam. idm ile nerden indirebilirim sitesinde downloader gibi bişey indirtiyo. sonra bişey çıkıp bekliyo. huylandım. win8 indirelim derken win7nin crackiyle uğraştırmasın :W   

editbidüt: buldum

http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/iso  

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

aa siteyi çalmışlar hemde her şeyiyle :D

http://windows8toolz.blogspot.in/

test 1 2
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hergün 1 tık atıyorum hocam :D

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matr0x
    matr0x's avatar
    Erkek

@Ekerci Kesinlikle eksikleri olacaktır hocam, zaten bildiğin gibi kararlı sürüm daha çıkmadı. Önemli olan onda eksik olmaması bence. Bu sürümler bizim sisteme alışmamızı, microsoft'unda mevcut hataları düzeltmesi için yayınlandı.

@interfector Hocam http://www.wupload.com/file/2665728487/Win-8_Turkce.rar buyur buradan indirebilirsin. Mürid ottomanmurat vermişti banada.

@MMB Hocam download linkleri gidik değil benim siteden verdiğim linkleri incelersen görebilirsin. Zaten microsoft'un sitesinden aldım linkleri.

@Mycity Eyvallah hocam çok teşekkür ederim.

Tanrının bana baş edemeyeceğim bir şey vermeyeceğini biliyorum. Sadece keşke bana bu kadar güvenmeseydi diyorum...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Müritler uyanık olan var mı?

Win8 metro arayüzündeki windowsun kendi programları çalışmıyor. Çalışıyordu Amd-X le bakım yaparken BoostSpeed diye bi programdan ayarlar yaptık. ondan sonra çalışmamaya başladı. tıklıyom bişey olmuyo?

Bu konuda yardımcı olabilecek var mı en acilinden?

Bi dünya ayar kurcukladım ama geri yapamadım.

Sunumum var yarın bi görsellik katalım +mız olsun dediydim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

Win 8 indirebiliceğim bi adres verirmisiniz.

Merhabaaaaa
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

joe_black bunu yazdı:

Müritler uyanık olan var mı?

Win8 metro arayüzündeki windowsun kendi programları çalışmıyor. Çalışıyordu Amd-X le bakım yaparken BoostSpeed diye bi programdan ayarlar yaptık. ondan sonra çalışmamaya başladı. tıklıyom bişey olmuyo?

Bu konuda yardımcı olabilecek var mı en acilinden?

Bi dünya ayar kurcukladım ama geri yapamadım.

Sunumum var yarın bi görsellik katalım +mız olsun dediydim.

harbiden hala neyi kapattığımı anlayabilmiş değilim ne uyuz sistem lan öyle o 8.
    beyler, 8 kullananlar daha doğrusu yardımcı olun kardeşime :|
    cidden, sorun büyüdü..

bi ben evdeyim bi o dışarda, bi ben dışardayım bi o içerde derken ortalık karıştı bakamıyorumda :D

Toplam Hit: 7148 Toplam Mesaj: 62