Windows Açılış Süresini Neden Bukadar Zamandır Hızlandırmıyor
-
98 olsun milenyum olsun xp olsun vista olsun(berbat) 7 olsun neden bunlarda açılış sürelerini hızlandırmıyor. Kasanın tuşuna bastığımda masaüstüne ulaşmak istiyorum belki beklemeye al filn demeyin. Bu adamlar buna çare bulamıyor mu ?
-
hocam normal basit programlar vardır tıklarsın 5 saniye gecikmeli açılırlar düşünsene o kadar basit program 5 saniye gecikmeli açılıyorsa işletim sistemini düşünemiyorum sonuçta o kadar exe var. Pek anlamam ama bir sürü şey çalıştırılır bunların kısa sürede olmasıda biraz sanırsam microsoftu aşar :))
Demek ki olmuyor ki yapmıyorlar yoksa neden yapmasınlar ki :))
-
tv mı la bu :|
-
dünyanın parasını kazanıyorlar nasıl yapamazlar hocam ya yapmak istemiyorlar.
-
hocam en hızlısını yapıp dahada para kazanmak istemezlermiydi :D demek ki olmuyor zorlama :))
-
sk3bktan bios bile kaç saniye sürüyo... ama arkdaş da haklı... yeni tip işlemci yenitip yazılım mimarisi ışık ya da kuantum bilgisayarlarına geçelim artıkın...
-
hocam kullandığın makinanın driver paketlerinden bir haber isen. gpedit.msc diye birşey ömründe hiç duymadıysan veya en basiti regedit diye bir icat görmediysen acılısın yavaştır max 4 saniye sürüyor logo gelior gelirken ekran gidio hoşgeldiniz ve masaüstü
Cpu: p4 3450 mhz (overclock)Ram: 3gb 800 mhz
işletim sistemi win7 ultimate edition
saygılar.
-
windowsa cok da bagli degil hizlandirmak. donanimsal olmasi gerek.
-
ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------
sk3bktan bios bile kaç saniye sürüyo... ama arkdaş da haklı... yeni tip işlemci yenitip yazılım mimarisi ışık ya da kuantum bilgisayarlarına geçelim artıkın...
-----------------------------valal hocam gerçekten bende isterim yöle olmasını ama bence olacak birşey değilde yapmıyorlar yoksa neden yapmasınlar ki haa ilerde olurmu bilemem :D teknoloji o kadar gelişmemiştir olamazmı :D
-
Dj_DooM3 bunu yazdı:
-----------------------------linux niye bu kadar hızlı acılıyor :) 10 saniye :)
-
Martech bunu yazdı:
Dj_DooM3 bunu yazdı:
-----------------------------linux niye bu kadar hızlı acılıyor :) 10 saniye :)
-----------------------------yeri geliyor cihazına göre linux, windowstan daha yavaş açılıyor. (openSUSE, Fedora, WinXP, Win 7)