Windows Açılış Süresini Neden Bukadar Zamandır Hızlandırmıyor
-
Keske ubuntu kendını bıraz daha gelıstırse,ozellıkle oyun uyumu ısını cozseler varya ubuntudan baska bırsey kullanmam!
Ama Malesef 2 işletim sistemi kullanmak zorunda kalıyorum.Canım sıkıldımı Wındows7 de oyun,Surf yapmak ıcınde Ubuntu... :)
Hadı ubuntu goster kendını artık...ılerıde ıs adamı olursam ılk ubuntuya yatırım yapacam :D
-
4 GB DDR3 ram
T8700 işlemci
win 7
12 saniye idi ilk geldiğinde bu aralar 15 oluyo :D laptop ya fanı manı tozlandı bence ondan
-
Sanki 10 sn önce açılsa dünyayı kurtaracan az sabırlı ol sende.
-
arkadaşın pc si 14 dakika da açılıyordu. abartmıyorum. her düğmeye basdıkdan sonra televizyon izlemeye giderdi.
yada eve gelmeden önce annesini arayıp pc yi açtırırdı.
-
Kankalar Çok Basit Çözümü Var. Bakın Kimseye Anlatmadım İlk Size Anlatıyorum Kıymetimi Bilin...
Power Tuşun Basıp WC e Gidiyorum Gelene Kadar PC Emrime Amade :D
-
Açılış süresinin 10s olduğunu söyleyen arkadaşların bilgisayarında bios yok mu acaba, anlayamadım xD
Veya bizim bilgisayarlar mı külüstür oldu iyice? Düğmeye bastığımdan itibaren, harddiskten boot olana kadar 5-6 sn geçiyor zaten. Pardustan başka kurulan linux kullanmadım, eğer 5s de masaüstüne getiriyorsa biz de geçelim.
-
slmarlq bunu yazdı:
-----------------------------Kankalar Çok Basit Çözümü Var. Bakın Kimseye Anlatmadım İlk Size Anlatıyorum Kıymetimi Bilin...
Power Tuşun Basıp WC e Gidiyorum Gelene Kadar PC Emrime Amade :D
-----------------------------
.......... -
yapamazlar değil yapmazlar çünki gün gelirde windowsun tahtı sallanmaya başlarsa o zaman bunu yapacaklar :)
-
Linux hızlı açılıyor demişler.Tabiki hızlı açılır windowstaki modüllerin hangisi linuxta var?Oyun çalıştırmaz program çalıştırmaz donanım uyum sorunu çıkartır.Adamların tek övündüğü şey hızlı çalışması.Normal donanımdaki bir bilgisayarda eğer harddisk çok dolu değilse 15 saniye civarında açılması lazımdır ve normal bir süredir.Eğer çok şikayet ediyorsanız beklemeye alırsınız kapatmazsınız ozaman 2 saniyede açılır benim yaptığım gibi.
-
koskoca windows buna bi çare bulamıyor yazıklar olsun