Windows Se7en
-
Su zamana kadar kullandım effect ve kasma oranı en iyi işletim sistemi 1 xp den daha az kasıyo +gta vice cs 1.6 fln hepsi calıstı 2 vista dan daha güzel effect var ve kasmıyo 3 tüm driverleri otamatik buluyo 4 explorer özelikleri cok güzel ve hızlı 5 mesela cs yi alt tab yaptımda cs de işlem yapmıyo %0 kasıyo nese benden bu kadar
-
Makina özelliklerin neler peki?
-
saol denemen için hadi bizde deneyelim link varmı nerden indirdin
-
temiz bir dagitimini nerden bulabiliriz. ms nin sitesinden indiremedim
-
bende yeni çıkan sürümle win7 ye geçmiş bulunuyorum.Ve hala vista kullananları kesinlikle 7 ye geçmelerini tavsiye ediyorum.Benim laptopta orj vista vardı ona rağmen 30 günlük orijinal 7 ı indirip crackini yaptım.Gerçeken çok güzel bir işletim sistemi arkadaşın dediği gibi aero özelliği taan yapmış ve vistadan daha az kasıyor ayrıca çok da hızlı açılıp kapanıyor ;)
-
bende yeni laptop almıştım vista cd si ile geliyo doğal olarak.
vistaya pek alışamadım karışık geldi, xp de çok basit yaptıgım işlemler.
ayrıca fifa 08 ve bazı oyunları çalıştıramadım.
xp ye döndüm şimdilik, 3gb görüyo ram'i ama şimdilik elimiz mahkum.
bi ara indirme fırsatım olunca mutlaka denicem şu mereti.
-
PErformasn olarak çok iyi ama xp'den daha iyi olduğunu söylemeyin.Düşük sistem bir bilgisayarda xp ile windows 7 arasındaki farkı rahatlıkla anlıyabilirsiniz.Tabiki görselliği ele alırsak xp'ye tercih edilecek bir işletim sistemi.Vista'dan bahsetmiyorum bile :)
-
Bise sorcam ekran kartı driver buldu kullanıyom+olarak atinin control center kurmaya gerek varmı
-
üstad bu beta değil di mi son olarak çıktı mı? çıktıysa rapid linkleri var mı elinde biz de indirsek :)
-
şahsen xpden daha fazla verim aldım. en sevdiğim özelliği de usb aygıtları ve kartları cd gerekmeden otomatik yüklemesi. herkese tavsiye ediyorum. windows 7 ultimate(piyasaya sürülen versiyonu) forumda mevcuttur aratırsanız bulabilirsiniz.
-
microsoftun internet sitesinde yayınlandı galiba piyasaya cıkacak sürümü tabi indirmek paralı...piyasaya ekimde cıkacak kesinlikle tavsiye ederim özellikle hardcore oyun oynayanlara yada yuksek grafik isteyen programlarla uğrasanlara :)
coğu warez sitesinde mevcut son sürümü Türkçeside mevcut...
driver meselesi driverları bulmasına gerek yok aslında vistadan update yapacaksanız vista driverleri w7 ile uyumlu ama bazı driverlar konusunda sıkıntı var fakat benim bilgisayar sony bir kacını internet sitesinden kendim indirmek zorunda kaldım...ama eğer linux kullanmıyorsanız w7 ye kesin gecin