Windows Se7en

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    Su zamana kadar kullandım effect ve kasma oranı en iyi işletim sistemi 1 xp den daha az kasıyo +gta vice cs 1.6 fln hepsi calıstı 2 vista dan daha güzel effect var ve kasmıyo 3 tüm driverleri otamatik buluyo 4 explorer özelikleri cok güzel ve hızlı 5 mesela cs yi alt tab yaptımda cs de işlem yapmıyo %0 kasıyo nese benden bu kadar

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    Makina özelliklerin neler peki?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    saol denemen için hadi  bizde deneyelim link varmı nerden indirdin

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek
    temiz bir dagitimini nerden bulabiliriz. ms nin sitesinden indiremedim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    bende yeni çıkan sürümle win7 ye geçmiş bulunuyorum.Ve hala vista kullananları kesinlikle 7 ye geçmelerini tavsiye ediyorum.Benim laptopta orj vista vardı ona rağmen 30 günlük orijinal 7 ı indirip crackini yaptım.Gerçeken çok güzel bir işletim sistemi arkadaşın dediği gibi aero özelliği taan yapmış ve vistadan daha az kasıyor ayrıca çok da hızlı açılıp kapanıyor ;)

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

bende yeni laptop almıştım vista cd si ile geliyo doğal olarak.

vistaya pek alışamadım karışık geldi, xp de çok basit yaptıgım işlemler.

ayrıca fifa 08 ve bazı oyunları çalıştıramadım.

xp ye döndüm şimdilik, 3gb görüyo ram'i ama şimdilik elimiz mahkum.

bi ara indirme fırsatım olunca mutlaka denicem şu mereti.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    PErformasn olarak çok iyi ama xp'den daha iyi olduğunu söylemeyin.Düşük sistem bir bilgisayarda xp ile windows 7 arasındaki farkı rahatlıkla anlıyabilirsiniz.Tabiki görselliği ele alırsak xp'ye tercih edilecek bir işletim sistemi.Vista'dan bahsetmiyorum bile :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    Bise sorcam ekran kartı driver buldu kullanıyom+olarak atinin control center kurmaya gerek varmı

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    üstad bu beta değil di mi son olarak çıktı mı? çıktıysa rapid linkleri var mı elinde biz de indirsek :)

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Erkek
    şahsen xpden daha fazla verim aldım. en sevdiğim özelliği de usb aygıtları ve kartları cd gerekmeden otomatik yüklemesi. herkese tavsiye ediyorum. windows 7 ultimate(piyasaya sürülen versiyonu) forumda mevcuttur aratırsanız bulabilirsiniz.

Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4ever
    4ever's avatar
    Erkek

microsoftun internet sitesinde yayınlandı galiba piyasaya cıkacak sürümü tabi indirmek paralı...piyasaya ekimde cıkacak kesinlikle tavsiye ederim özellikle hardcore oyun oynayanlara yada yuksek grafik isteyen programlarla uğrasanlara :)

coğu warez sitesinde mevcut son sürümü Türkçeside mevcut... 

driver meselesi driverları bulmasına gerek yok aslında vistadan update yapacaksanız vista driverleri w7 ile uyumlu ama bazı driverlar konusunda sıkıntı var fakat benim bilgisayar sony bir kacını internet sitesinden kendim indirmek zorunda kaldım...ama eğer linux kullanmıyorsanız w7 ye kesin gecin 

Toplam Hit: 3170 Toplam Mesaj: 22