Windows Se7en
-
LasTMohicaN bunu yazdı:
-----------------------------
şahsen xpden daha fazla verim aldım. en sevdiğim özelliği de usb aygıtları ve kartları cd gerekmeden otomatik yüklemesi. herkese tavsiye ediyorum. windows 7 ultimate(piyasaya sürülen versiyonu) forumda mevcuttur aratırsanız bulabilirsiniz.
hoca ben de gördüm fakat indireyim dedim linux felan diyo indirirken :/
-
Win7 için crack olan var mı elinde ama sağlam olacak?
-
yeni Windows'un ilk beta sürümlerinedn itibaren kullanan kişilerdenim.
Türkiye'dede Final Sürümünün betasını ilk eline alanlardan birisiyim..
Şunalrı söyleyeblilirim;
# Donanımsal olarak çok iyi. Tanımadığı Driver Neredeyse yok.
# Vista'dan çok daha kasıyor. Ve Vistadaki RAM Mantığı Seven'da yok. Sevendaki RAM mantığı XP'den kalma manatık. O yüzden performans olarak çok daha iyi.
# XP'den hızlımı ? Vista kullanacak donanıma sahipseniz Yeni Windows 7 XP'den daha hızlı gelicektir size.. YOk ama zaten kötü bir donanım Sahipseniz Ve XP Kullanıyorsanız, Windows 7 Sisteminizi biraz kasar..
# Windows 7 GÜVENLİK olarak Vista'dan iyi , Xp'den çok çok iyi.
# Windows 7 Görsellik olarak Vistadan iyi, XP'den çok çok iyi.
# Windows 7 İleriye dönük ve uzun soluklu bir işletim sistemi..
# Windows 7 Sistem ve Networkcüler Bİlişim uzmanları için çok iyi bir işletim sistemi. Network Tarafı çok sağlam işletim sisteminin.
-
shadowan bunu yazdı:
-----------------------------sorm hacı 26 gün kaldı benimkine..
-
aktivasyon isteyen arkadaşlara kendi kullandığım programı sunuyorum.
http://rapidshare.com/files/276567205/Windows_7_Loader.rar
yönetici olarak çalıştırın ve mümkünse anti virüs yazılımını kapatın çünkü bazen sistem dosyalarıyla oynadığı için izin vermeyebiliyor.
Kullanımı çok basit programı açtıktan sonra cert/slic yazan yerde anakartınızın veya bilgisayarınızın markasını seçiyorsunuz.
serial yazan kısımdan istediğinizi seçebilirsiniz.
sonra install certificate and serial diyorsunuz olunca size haber vericek.Sonra pc ye res atıyorsunuz.Pc tekrar başlayınca bir daha programı çalıştırıp(yönetici olarak tabii) çıkan kısımdan loader seçiyorsunuz pc yeniden başlıyor ve hop orj se7en sahibisiniz :D
-
ben bugün geçtim win 7 ye sistemim eski olamsına rağmen sadece ram sorunum var.p4 2,66 512 ram ati x550 256mb ekran kartı.şu an için çok rahat ekran kartı vs driverları ben yüklemedim.tarayıcı,cam gibi programları yükledim.
-
UmutxTR bunu yazdı:
-----------------------------shadowan bunu yazdı:
-----------------------------sorm hacı 26 gün kaldı benimkine..
benimde 29 bulan koysun -
Arkadaş vermiş yukarda bende o programla yaptım lisanslamayı.
-
windows7 toolkit var o programla w7 ile ilgili her türlü sorunu giderbilirisniz
-
Hocam bende windows 7 yi yükleyenlerdenim hatta şuan onunla yazıyorum ama çözemediğim bir konu var. MAsaüstünde istediğimiz simgeyi istediğimiz yere koyabiliyoruz. Örneğin geri dönüşümü en sona bilgisayarımı en başa gibi. Ancak ben bunu D:/'de yapmak istiyorum. Ancak otomatik düzenliyor sürekli. İsme göre düzenlemek yerine ilk başa örneğim
Müziklerim
Resimlerim
Videolarım
tarzında gitmesini istiyorum. Bunu nasıl yapabiliriz çözebilen var mı?