Windows Vistayla İlgili Bi Sorun
-
Yeni aldığım laptopta vista yüklü.ota boka hata veriyo.mesela splinter cell i kurdum oyun loadingdeyken windows splinter2.exe dosyasını durdurdu diyo ve oyunu açmıyo.msn i de açmıyodu dep die bişey var ordan hallettim bunu halletmenin bi çözümü varmı?
-
vista da güvenlik xp ye göre daha yüksek olduğu için engelliyor ben de 1 ay önce format attığımda vista yüklemiştim içbir programı tanımadı hatta çoğunu engelledi modem programını bile çalıştırmadı vista bana göre pek kullanışlı değil en iyisi yine xp o işletim sistemi ile işin biraz zor gibi
-
biliyorum ne olsa şak uyarı verip duruyo..ama laptopun içinde gömülü bişey yapamıyom
-
Öncelik İlen Telekoma ve vistaya kafam girsin . neyse arkadasım vistada sorun yasadıgın her programda xp sp 2 ye göre uyumluluk açıp yönetici olarak çalıştırı işaretliceksin(cogu program icin) .Eger hala sorun varsa benim gibi güvenlik duvarını kaldırıcaksın(internet programları icin.).Eger oyun demolarını gecmeye calıstıgında oyundan atıyorsa Gecmiceksin demoları.
-
Dx9 yüklemeyi denedin mi arkadasım.... tüm güncellemelerini yap sistemin.. warsa oyunun da update lerini yap...
bende oyunlar sorunsuz( arada bi takılma oluyo) çalışıyor... 4 aydır ultimate kullanıyorum...
-
oyun sorunu yonetici ve xp sp2 olarak açınca çözüldü ancak şimdide msn açılmıyo windows engelliyo güvenlik duvarı kapalı...ilk geldiğinde dep die bişey var ordan msni halletmiştim..kafam girsin bu vistaya
-
Vistada olabilicek bütün sorunları çözmek için xp yükleyin
-
Denetim Masaı > Kullanıcı Hesaplarından "Kullanıcı Hesabı Denetimini Aç veya Kapat" vardır ordaki kutucukta işaret varsa kaldır ve yeniden başlat, birde öyle dene..
-
vala hocam denetim masasındaki olayıda yaptım ama hala bu aq msn i açılmıyo çok pis tav oldum.
-
orjinal home premium var bende ilk başlarda bende de aynı sorun oluyordu. hangi oyun olursa olsun 1-2 dk. sonra çıkıyordu oyundan. tüm güncelemeleri yaptım ve artık hata filan vermez oldu.
sen yaptın mı güncellemelerin tamamını?
-
güncellemeler tmm.şimdi msni de halletim.nası oldu bilmiyom vala inşalla çalışmaya devam eder.ama aptal aptal sorunlar çıkıyo.webcamın vista driverını buldum yükledim ama bu windows look bilmemkaç olarak kurdu oda çalışmıyo :)
Toplam Hit: 3088 Toplam Mesaj: 14