Windows Vistayla İlgili Bi Sorun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek
    Yeni aldığım laptopta vista yüklü.ota boka hata veriyo.mesela splinter cell i kurdum oyun loadingdeyken windows splinter2.exe dosyasını durdurdu diyo ve oyunu açmıyo.msn i de açmıyodu dep die bişey var ordan hallettim bunu halletmenin bi çözümü varmı?

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    vista da güvenlik xp ye göre daha yüksek olduğu için engelliyor ben de 1 ay önce format attığımda vista yüklemiştim içbir programı tanımadı hatta çoğunu engelledi modem programını bile çalıştırmadı vista bana göre pek kullanışlı değil en iyisi yine xp o işletim sistemi ile işin biraz zor gibi

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek
    biliyorum ne olsa şak uyarı verip duruyo..ama laptopun içinde gömülü bişey yapamıyom

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    Öncelik İlen Telekoma ve vistaya kafam girsin . neyse arkadasım vistada sorun yasadıgın her programda xp sp 2 ye göre uyumluluk açıp yönetici olarak çalıştırı işaretliceksin(cogu program icin) .Eger hala sorun varsa benim gibi güvenlik duvarını kaldırıcaksın(internet programları icin.).Eger oyun demolarını gecmeye calıstıgında oyundan atıyorsa Gecmiceksin demoları.

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    keshkesh
    keshkesh's avatar
    Erkek

Dx9  yüklemeyi denedin mi arkadasım.... tüm güncellemelerini yap sistemin.. warsa oyunun da update lerini yap...

bende oyunlar sorunsuz( arada bi takılma oluyo) çalışıyor... 4 aydır ultimate kullanıyorum...

...:::It Is BeGiNNiNG oF ThE eNd:::...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek
    oyun sorunu yonetici ve xp sp2 olarak açınca çözüldü ancak şimdide msn açılmıyo windows engelliyo güvenlik duvarı kapalı...ilk geldiğinde dep die bişey var ordan msni halletmiştim..kafam girsin bu vistaya

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek

Vistada olabilicek bütün sorunları çözmek için xp yükleyin

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    Denetim Masaı > Kullanıcı Hesaplarından "Kullanıcı Hesabı Denetimini Aç veya Kapat" vardır ordaki kutucukta işaret varsa kaldır ve yeniden başlat, birde öyle dene..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek
    vala hocam denetim masasındaki olayıda yaptım ama hala bu aq msn i açılmıyo çok pis tav oldum.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

orjinal home premium var bende ilk başlarda bende de aynı sorun oluyordu. hangi oyun olursa olsun 1-2 dk. sonra çıkıyordu oyundan. tüm güncelemeleri yaptım ve artık hata filan vermez oldu.

sen yaptın mı güncellemelerin tamamını?

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek
    güncellemeler tmm.şimdi msni de halletim.nası oldu bilmiyom vala inşalla çalışmaya devam eder.ama aptal aptal sorunlar çıkıyo.webcamın vista driverını buldum yükledim ama bu windows look bilmemkaç olarak kurdu oda çalışmıyo :)

Toplam Hit: 3088 Toplam Mesaj: 14