Windows Xp Home"De Localhost Kullanan ? :(
-
yaw iis kurmaya çalıştım ama dosyaların ağzına zıçtm:( tam program ekle-kaldır dan win bileşenlerini yükle diorum iss yi seçicem ama iss2.inf dosyasını açamıyor die hata verio yane iss2.inf dosyası lazım ?
-
benim bildiğim home da iss yok professional da var
-
localhost default 127.0.0.1 e bind olmuş hostname dir... sanırım siz arkadaşlar arasında iis e localhost diye isim takmışsınız.
soruna gelince bunu dökümanını yazmıştım ama silinmiş anlamadığım bi sebeple.. dediği gibi home da iis yok ama birkaç trick ile 2003 cdsinden kurulması mümkün
-
ir hacı aklıma gelmişken sorem geçen pcye format attım iss kurdum ama windows bütün klösörleri salt okunur olarak yarlıyodu dolayosıyla .mdb uzantılı bişeye veri yolladımda hata veriyodu bunun nedeni ne olabilir?
-
buldum buldum!
http://www.tahribat.com/doc.asp?docid=93
lanetlicocuk;
bunun nedeni permissionlarda sıçmışsın bi şekilde Administrator olarak login olup düzelticeksin -
HOME
1-Domaine join olunamaz. Sadece bazı yetkiler verilebilinir.
2-iis kurulamaz.
3-Çoklu işlemci desteği yoktur.
4-64 bitliği mevcut değildir...
-
ir hacı ama sorun sadece wwwroot klasöründe değil a.q bütün dosyaları salt okunur yapıyo sistem otumatikman bende win2000 kurdum geçtim ?
-
home üzerine iis kurulur
aksini iddaa eden g.t olmaya hazır olsn
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------HOME
1-Domaine join olunamaz. Sadece bazı yetkiler verilebilinir.
2-iis kurulamaz.
3-Çoklu işlemci desteği yoktur.
4-64 bitliği mevcut değildir...
-----------------------------İlle bilmişlik taslıycan dimi .. =) şeye benzedi bu pc ye xp kuruluysa o pcnin cpu p4 tür.=) Üzüm üzüme baka baka zuhahahah=)
-
Kamil bunu yazdı:
İlle bilmişlik taslıycan dimi .. =) şeye benzedi bu pc ye xp kuruluysa o pcnin cpu p4 tür.=) Üzüm üzüme baka baka zuhahahah=)
Ben iis kurulamaz biliyorum. aksini idda eden açıklasın bilelim. Bilememek değil öğrenmemk ayıp. Bu arada:
-Bu kablo ucunu kesersen kopar :D:D:D
-
emirreis aksi ; http://www.tahribat.com/doc.asp?docid=93