Windows'ta Kurtulamadığım Bir Virüs
-
norman malware cleaner'ı deneyebilirsin etkili olacağını düşünüyorum. Olmadı virüsün adını söyleyebilirsen daha iyi yardımcı olabiliriz.
-
Hocam bas formatı gitsin,yalnız D sürücüsünü de sil,bazen virüsler D sürücüsünde olabiliyor....
-
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim saolun
Sorunu buldum makinamın ağzına sıçan şey işte buymuş logitech h530
sorun win 7 yüklü iken'de vardı win 8 e geçtim aynı sorunlar devam etti gece taratmadığım program kalmadı virüs felan yok a.q kulaklığı arızalandı sanırım garantiye göndericem
bu sabah şans eseri gözüme çarptı çıkardığım gibi düzeldi var ya 5 gündür bu olay ile uğraşıyorum yaa çok şükür kurtuldum
tekrardan herkese teşekkür ederim
-
bu kulaklık mı neden oluyormuş :S hiç anlamadım bu ne yapabilir ki o kadar problem olur mu sırf bundan :|
iyice düşündün mü hoca. eğer öleyse konu kalsın ibret olsun :)
-
joe_black bunu yazdı
bu kulaklık mı neden oluyormuş :S hiç anlamadım bu ne yapabilir ki o kadar problem olur mu sırf bundan :|
iyice düşündün mü hoca. eğer öleyse konu kalsın ibret olsun :)
söktüğüm gibi düzeldi hocam win 7'de problem vardı sonrasında win 8 kurdum aynı şeyler olmaya başladı kafayı yedim + win 8 kulaklığı tanımadı hiç aklıma gelmedi ilk başlarda bu sabah format attım tekrar HDD bile bağlı değildi herşey bitti sayfa açıldı yine aynı şeyler oldu kulaklığı söktüğüm gibi düzeldi hayatımın 5 gününü aldı a.q kulaklığı hiç aklıma gelmedi hiç sorun %100 kulaklıkta hocam pc nin hayatını ..kti
-
Hocam sistem ayarlarindan "Geri yuklemeyi" iptal et
sonra tekrar baslat ve tarat... Virusu sil
tekrar baslat....
sonra tekrar "Geri yuklemeyi" aktiflestirip restart at
-
dhmm bunu yazdı
tekrar baslat....
sen napıyon müdür ? başlığı okuyup mu yazdın cevap :D
@OCEANUS: iyi hadi geçmiş olsun hocam. belki içerde kısa devre vardır ya da driver sorunudur dediğin gibi.
-
joe_black bunu yazdıdhmm bunu yazdı
tekrar baslat....
sen napıyon müdür ? başlığı okuyup mu yazdın cevap :D
@OCEANUS: iyi hadi geçmiş olsun hocam. belki içerde kısa devre vardır ya da driver sorunudur dediğin gibi.
Yok ilk mesaji okumustum hacim.. Sonra tekrar daldigimda aklima ilk geleni yazdim da nedense baska yerden kafamda ne kaldiysa
amk kafasi kod yaza yaza :) otelendi gitti :)
-
dhmm bunu yazdı
Yok ilk mesaji okumustum hacim.. Sonra tekrar daldigimda aklima ilk geleni yazdim da nedense baska yerden kafamda ne kaldiysa
:D olur öle arada. ben de sabah cevap yazdım. mürit pc açılmıyo siyah ekranda diyo tmm görev yöneticisini aç dedim D: :D
-
joe_black bunu yazdıdhmm bunu yazdı
:D olur öle arada. ben de sabah cevap yazdım. mürit pc açılmıyo siyah ekranda diyo tmm görev yöneticisini aç dedim D: :D
:):) kafalar tmm haci kod yazmaktan :) Sag ekranda VS solda SQL server kafa da baska seyler :) Dinledigim sarkiyi yazmadigim asukrediyorum :)