Windows'u Mac'leştirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hacılar şöyle bişey var şimdi ben Mac'in görselini çok seviyorum o yüzden windows 8i Mac gibi görünmesi için uğraşıyorum görev çubuğunu yukarı taşıdım ve rocket dock yükledim diğer görselleri de halledince tam bir mac gibi görünecek ama şöyle bir sorunum var acaba nasıl yapabilirim ?

Şimdi yüklediğim Rocket Dock normalde böyle gözüküyor

Gördüğünüz gibi Dock tam ekran olan pencerlerin üstünde duruyor bunu gizleyebilirim mouse üstüne gelince çıkmasını sağlayabilirim ama bunu istemiyorum ben aslında tam olarak şunu istiyorum

Yani pencereyi tam ekran yapınca dockun başladığı yerde bitecek birbirlerine karışmayacaklar nasıl yaparız ?

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

hangi windows ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

windows 8 hacı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

başlat çubuğu varsa, kapatırsan altta o istediğin boşluk kalır, zaten açılan pencereler dock'a kaydedildiği içinde sıkıntı olmaz.

edit: ayarlardan auto-hide yapmayacaksın API ile kapatacaksın. 

kvasir tarafından 22/Mar/13 22:25 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    VBDream bunu yazdı

başlat çubuğu varsa, kapatırsan altta o istediğin boşluk kalır, zaten açılan pencereler dock'a kaydedildiği içinde sıkıntı olmaz.

hacı dediğinden hic bişey anlamadım biraz daha açıklayacı olabilir misin ayrıca API ne alaka ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı
    VBDream bunu yazdı

hacı dediğinden hic bişey anlamadım biraz daha açıklayacı olabilir misin ayrıca API ne alaka ?

Yani görev çubuğu kaldıran bir uygulama ile tamamen kaldır,sadece üstüne gelince gösterme seçeneği yetmez demek istemiş. Ben de yaptım bir problem yok şu an sayfa en alta kadar iniyor pencereler.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hacılar beni anlamıyorsunuz görev çubuğunu kaldıramam bir sürü işlemi ordan yapıyorum zaten görev çubuğu kaldırılmasın görev çubuğu zaten üste aldım en altta sadece dock var dock da tam ekran olan pencerenin en alt kısmının üstüne geliyor ben bunu istemiyorum tam ekran olan pencerelerin en alt kısmı 1-2 cm daha yukarda olsunki dockun altında yada üstünde kalmasın

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nobel
    Nobel's avatar
    Erkek

her zaman üstte gibi bir ayarı var mı?

Nobel tarafından 23/Mar/13 11:55 tarihinde düzenlenmiştir

http://goo.gl/0i2Fv
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

istedigin şey bu sanırım.W7 için çalışıyor ben kendim kullanıyorum.W8 de çalışır mı bilemem

http://browse.deviantart.com/art/Mac-OS-for-Windows-7-257370833

طדṮ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Nobel bunu yazdı

hocam dockun mu ? Eğer dock için diyorsan her zaman üstte olması da çok saçma oluyor çünkü tam ekran film izlerken bile o zaman orda oluyor eğer pencereler her zaman üstte olursa o zaman da saçma çünkü doccka ulaşamıyorum o zaman

@cesnist

Herif hayvan gibi editlemiş ya en son onu yapacam artık sağolasın

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı
    Nobel bunu yazdı

hocam dockun mu ? Eğer dock için diyorsan her zaman üstte olması da çok saçma oluyor çünkü tam ekran film izlerken bile o zaman orda oluyor eğer pencereler her zaman üstte olursa o zaman da saçma çünkü doccka ulaşamıyorum o zaman

@cesnist

Herif hayvan gibi editlemiş ya en son onu yapacam artık sağolasın

Bu biraz daha sadesi rainmeter falan yok

http://browse.deviantart.com/art/Windows-7-MAC-OSX-Theme-166411821

Dock için dediğin olay sıkıntı gerçekten.İmleci ekranın alt tarafına getirince docku üstte alma secenegi vardı onu kullanıyorum ben.Ayrıca Rocketdock değil de objectdock plus 2 yi öneririm hocam.

طדṮ
Toplam Hit: 2952 Toplam Mesaj: 22