Windows'u Mac'leştirme
-
Haci bizzat macos gibi olsun istiyorsan . virtual drive kullaniyorsun sanal bir ortam yapip oraya bildigin macos kurabilirsin ve kullanirsin . Ama bu sadece gecici bir sanal kullanim olur. direk bilgisayar işletim sistemi olarak kuracam diyorsan bir cok sey calişmiyor bluettoot wifi gibi.
onlar lazim degil diyorsan kurarsin. Görsel olarak tema yapacam diyorsan tem uygulamalari var. Direk tema olarak ara kur. Ama oda cok sıkıntılı demesi benden ben 2 ay once o yoldan gectim günlerce de ugrastim. Forumada konu acmiştim hatta. Bilgin olsun. -
Cesnist bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdıNobel bunu yazdı
her zaman üstte gibi bir ayarı var mı?
hocam dockun mu ? Eğer dock için diyorsan her zaman üstte olması da çok saçma oluyor çünkü tam ekran film izlerken bile o zaman orda oluyor eğer pencereler her zaman üstte olursa o zaman da saçma çünkü doccka ulaşamıyorum o zaman
@cesnist
Herif hayvan gibi editlemiş ya en son onu yapacam artık sağolasın
Bu biraz daha sadesi rainmeter falan yok
http://browse.deviantart.com/art/Windows-7-MAC-OSX-Theme-166411821
Dock için dediğin olay sıkıntı gerçekten.İmleci ekranın alt tarafına getirince docku üstte alma secenegi vardı onu kullanıyorum ben.Ayrıca Rocketdock değil de objectdock plus 2 yi öneririm hocam.
http://www.dosya.tc/server4/elCcji/StardockObjectDockPlusv2.0.50727.torrent.html zamunda'dan attım
-
hacılar sonunda yaptım işte aşağıdaki gibi oldu artık PC hem mac görünümlü hem de windows 8 tadından yenmiyor :)
kullandığım programlar
*Rainmater
*Rocket Dock
*Windows 8 to Mac transformation pack v2
-
KaRaKuLe bunu yazdı
hacılar sonunda yaptım işte aşağıdaki gibi oldu artık PC hem mac görünümlü hem de windows 8 tadından yenmiyor :)
kullandığım programlar
*Rainmater
*Rocket Dock
*Windows 8 to Mac transformation pack v2
Vallahi cok güzel olmuş özeldim.
-
makinaya sırf eziyet la
-
ben karı siktim deyip travestiye gitmek gibi birşey la bu durum :S
-
Bir tek ben mi win95 görünümünde kullanıyorum windowsu yav :/
-
serco sıfır kasma hacı hic sorun yok çok da iyi yani
sarı abicim mac sistemi benim ihtiyaçlarımı karşılamıyor sadece windowsda çalıştırabildiğim programlar o yüzden mac kullanmak işime gelmiyor ama görselini de seviyorum bu daha çok sevdiği hatunu daha cekici giydirmek gibi bişi olabilir travestiyi karıştırma :D
-
KaRaKuLe bunu yazdı
sarı abicim mac sistemi benim ihtiyaçlarımı karşılamıyor sadece windowsda çalıştırabildiğim programlar o yüzden mac kullanmak işime gelmiyor ama görselini de seviyorum bu daha çok sevdiği hatunu daha cekici giydirmek gibi bişi olabilir travestiyi karıştırma :D
valla abi ne bileyim ben pek gereksiz buluyorum.
orjinalilik istersen, linux mint + compiz oh mis :R
-
Amd-x bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
valla abi ne bileyim ben pek gereksiz buluyorum.
orjinalilik istersen, linux mint + compiz oh mis :R
abim ben de biliyorum onu ama amk windowsuna bağımlıyız napiyim yoksa ubuntu + compiz de akıyor ama işte :(