Winrar 3.90 Final
-

WinRAR güçlü bir arşiv yöneticisidir (Win32, Linux, Mac). RAR dosyaları genellikle 8 yüzde 15 yüzde ZIP dosyalarını çok daha fazla içerik sıkıştırabilir de. WinRAR çok entegre ek fonksiyonları ile size sıkıştırılmış arşivler düzenlemenize yardım etmek için güçlü bir sıkıştırma aracıdır. Bu veri yedekleme ve e-posta eklerini boyutunu azaltmak, RAR, ZIP ve diğer dosyaları internetten indirilen oluşturup basıncı azaltmak RAR ve ZIP dosyası biçiminde yeni arşiv.
WinRAR öncesinde kalabalık zaman sıkıştırma söz sizde olmasını sağlar. Tutarlı, WinRAR genellikle hızlı rekabeti daha küçük arşiv oluşturarak. Bu, disk alanı, iletim masrafları ve değerli çalışma saatleri de kurtarır. WinRAR multimedya dosyaları için idealdir. WinRAR otomatik olarak algılar ve en iyi sıkıştırma yöntemi seçer. Özel sıkıştırma algoritması iyi multimedya dosyalarını, çalıştırılabilir ve nesne kütüphaneleri sıkıştırır.
Özellikler WinRAR ve:
- Kullanma WinRAR öncesinde kalabalık zaman sıkıştırma sürekli rekabeti daha küçük arşivleri yaparak gelir size puts tasarrufu disk alanı ve iletim maliyetleri.
- WinRAR RAR için tam destek ve Posta sağlar ve CAB, arj, LZH, TAR, GZ, ACE, UUE, bz2, JAR, ISO, 7Z, Z arşivleri açmak edebilir arşivler.
- WinRAR grafik etkileşimli arayüzü gibi komut satırı arayüzü Fare ve menüleri kullanarak sunmaktadır.
- WinRAR olan basit bir soru ve cevap işlemi ile temel arşivleme işlevlerine anında erişim sağlayan özel bir "Sihirbaz" modu dahil olan diğer pek çok archivers daha kullanımı daha kolaydır. Bu kullanım erken aşamalarında karışıklığı önler.
- WinRAR bir sanayi gücü arşiv şifreleme (Gelişmiş Şifreleme Standardı AES kullanarak faydası) 128 bitlik anahtar ile sunuyor.
- WinRAR dosya ve arşivleri kadar boyutu 8.589 milyar gigabayt için destekler. Arşivlenmiş dosyaların sayısı, tüm pratik amaçlar için sınırsız.
- WinRAR becerisi ve multivolume arşivleri selfextracting oluşturmak için sunmaktadır.
Kurtarma kaydı ve kurtarma birimleri hatta fiziksel zarar arşivleri yeniden izin verir.
- WinRAR özellikleri sürekli WinRAR öncesinde paketinin tutmak için geliştirilmektedir.
http://rapidshare.com/files/269210976/w.r.3.90.final.nethatti.com.rar
-
bu winrarı rarlayarak upload etmek ne salakça bi mantıktır
-
The_FCN bunu yazdı:
-----------------------------
bu winrarı rarlayarak upload etmek ne salakça bi mantırtır
-----------------------------:D:D
-
belirtmeyi unutmuşum 32 ve 64 bit mevcut isteyen istediğini kurar
içinde rarreg key var çift tıklayıp çalıştır gelen soruya evet de lisans tamamdır
-
The_FCN bunu yazdı:
bu winrarı rarlayarak upload etmek ne salakça bi mantırtır
-----------------------------bu iyiydi :D
-
winrar.rar? yuh be :D bunun efsane olduğunu sanıyodum. tebrikler hocam :D
-
Ulan adamda winrarın önceki sürümü yoksa bunu o rardan nasıl çıkarıcak kurucak :/ Bunu rarlayıp upload edenin aklına sıçayım ben...
+ Google Translate ile çevrilmiş olmamı bu yazı :/
-
windowsun mevcut sıkıştırma programı ile açabilirsin.
-
exe yapsaydı bu seferde trojan die indirmezdiniz :P
-
The_FCN bunu yazdı:
bu winrarı rarlayarak upload etmek ne salakça bi mantıktır
-----------------------------aha işte aynısını ben söyleyecektim :|
-
venom88 bunu yazdı:
exe yapsaydı bu seferde trojan die indirmezdiniz :P
-----------------------------ziplese yeterdi :)