Wirless Şifre Kırma Yöntemi?
-
la çizik atacak ne var burada birşey yokki..
-
slitaz 30mb usb boot, live crooked version, daha ne istiyosunuz?
-
nalinisyani bunu yazdı:
-----------------------------
bi çizikde benden
-----------------------------alayınıza çizecekler birazdan :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
nalinisyani bunu yazdı:
bi çizikde benden
-----------------------------alayınıza çizecekler birazdan :D
-----------------------------çizik arkadaş
-
arkadaşlar çizik yerine +1 eklentisi geldi bakıyorum da bir kaç kişi dışında kimse kullanmıyor bırakın çizik atmayı 1 butona basın
ayrıca hep WPA 2 sanıyodum 2 tane WEP buldum onları kıracam şimdi windows 7 için etraftaki wifi leri kıracak pro varmı yoksa illa linux mu kurcaz
-
PanxeR bunu yazdı:
arkadaşlar çizik yerine +1 eklentisi geldi bakıyorum da bir kaç kişi dışında kimse kullanmıyor bırakın çizik atmayı 1 butona basın
ayrıca hep WPA 2 sanıyodum 2 tane WEP buldum onları kıracam şimdi windows 7 için etraftaki wifi leri kıracak pro varmı yoksa illa linux mu kurcaz
-----------------------------comview midir nedir onun wireless şeysi var ama pek sağlıklı değil uğraştırır. o 30 mblik linuxla hallet işte
-
BlackApple bunu yazdı:
backtrack :|
-----------------------------BlankApplenında ddiği gibi bu konuda direk akla bactrack geliyor.
-
kadirozdemir bunu yazdı:
BlackApple bunu yazdı:
backtrack :|
-----------------------------BlankApplenında ddiği gibi bu konuda direk akla bactrack geliyor.
yeni wireless bi sikim direver lar ile fixed mon0 cart curt hataları veryomEn iyi beini suan
-
Öncelikle NirSoft'un WirelessKeyView programı bilgisayarda kayıtlı olan şifreleri gösterir. Ayrıca şifre kırmaz.
Şifre kırmak için %0,1 olasılıkla Windows, %99,9 olasılıkla Linux gerekir :)
Linux için Backtrack ya da Beini kullanabilirsiniz. Teknik olarak Mint vs. gibi dağıtımlar ile de kırabilirsiniz.
Ekstra bilgi olarak: Backtrack 5 sürümü Windows7'de çalışıyor. Dual boot yapabiliyorsunuz.
Buyrun resimli anlatımı: http://murat.cesmecioglu.net/windows-7-ve-backtrack-5i-birlikte-kullanma-dual-boot-sorunlar-cozumler -
UzatmaNaciye bunu yazdı:
-----------------------------herşeye bi bok buluyonuz oyunlara crack nete blackback oh paraya kıyın alın keriz miyiz biz .
-----------------------------üstad ağzına sağlık bea =)) öğrenci halimizle ligtv digitürk aldık faturalar zor ödeniyo ama muhtaç değiliz..