Word 2007 Cizgiyi Kaldiramiyorum Bilgisi Olan Varmi
-
Word 2007 de ------------- (tire) ile yaptigim cizgiyi kaldiramiyorum. Tireye bir süre bastıktan sonra enter'e basarak attigim cizgiyi silemiyorum gitti. Bilgisi olan varmidir.
-
şimdi aynını denedim ctrl ye basılı tutarak seçince siliniyo
(edit: seçtikten sonra delete e basıcan tabi )
-
İmleci çizginin üzerine getirdiğinde fotodaki gibi yıldırım işareti çıkması lazım. 2010 kullanıyorum fakat 2007'de böyledir muhtemelen.
-
olmadi hocam. Denedim.
-
Çizginin hemen altındaki satırda "Backspace" ile silebildim. Hatta düz çizgi gitti yerine tireler kaldı.
-
BiUyeOlamadim bunu yazdı
Çizginin hemen altındaki satırda "Backspace" ile silebildim. Hatta düz çizgi gitti yerine tireler kaldı.
Satır Atladi Bir üste gecti yazilar cizgi bir alt satıra gecti. böyle olmayacak en iyisi sayfayi temize cekecegim tüm dokümanla birlikte ne yapalim.
scarletbeard tarafından 06/May/13 14:04 tarihinde düzenlenmiştir
Temize Ceksemde Cizgi Yine geliyor. İlginc bir durumla karsı karsıyayiz. :D -
çizginin üst satırında shifte bastım ok tuşlarıyla aşağıya doğru seçtim silindi.
office 2013 kullanıyorum.
şeyi denesene hocam view dan "web layout" a geçip denesene bunları?
-
scarletbeard bunu yazdıBiUyeOlamadim bunu yazdı
Satır Atladi Bir üste gecti yazilar cizgi bir alt satıra gecti. böyle olmayacak en iyisi sayfayi temize cekecegim tüm dokümanla birlikte ne yapalim.
Dosya müsait ise gönder bakayım. 2010'da vardır belki bir çözümü.
-
BiUyeOlamadim bunu yazdıscarletbeard bunu yazdıBiUyeOlamadim bunu yazdı
Dosya müsait ise gönder bakayım. 2010'da vardır belki bir çözümü.
-
https://docs.google.com/file/d/0B3zv_O_ICggWbkhUVXJ2TUZkX0k/edit?usp=sharing
sildim
edit: özet yazan sayfadaki çizgiyi diyodun dimi la?
-
freudSusHaksizsin bunu yazdı
https://docs.google.com/file/d/0B3zv_O_ICggWbkhUVXJ2TUZkX0k/edit?usp=sharing
sildim
edit: özet yazan sayfadaki çizgiyi diyodun dimi la?
22. sayfada var çizgi. Hakikaten silinmiyor, çok acayip.