folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Wordpress Hizmetleri Tanıtım - Eleştiri - Öneri ( Yorumlarınızı Bekliyorum )

Wordpress Hizmetleri Tanıtım - Eleştiri - Öneri ( Yorumlarınızı Bekliyorum )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar bir çok kişiye ücretsiz yapma olayından sonra bende bu hizmeti artık ufaktanda olsa ücrete dökmeyi düşündüm ( abi bi el at sen bilirsin olayları var ya ) 

Ve siteyi açtım. Sİte daha tasarım aşamasında o yüzden font a takılmayın.

Paket 7 aktif değil

Bunun dışında öneri yada eleştrileriniz olursa bekliyorum.

wordpress hizmetleri

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    subasici
    subasici's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hayırlı olsun hoca, ne kadar kapitalist düşünmenin iyi olmadığını savunsam da bazen kapitalist yaşamak zorunda  kalıyoruz.

En iyisi iyi çalışmalar diyelim

Hadi sen git işine de herkes kendi çişine.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdiburak
    erdiburak's avatar
    Erkek

Hocam sipariş ver yeri vasat :( paketler yanyana sıralı falan karışmış gibi daha düzenli olsa çok güzel olur.

Hayırlı olsun bu arada

| GTP | TBT | Desinatör | icrypex.net | https://biyogra.fi/erdiburak
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Tanıtım ile iyi iş yapar. Makale hizmeti vermeme rağmen bana kaç kişi gelmişti bunun için. Bu tür birşey açayim diyordum da hatta zaman gerek. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kadirozdemir bunu yazdı

Tanıtım ile iyi iş yapar. Makale hizmeti vermeme rağmen bana kaç kişi gelmişti bunun için. Bu tür birşey açayim diyordum da hatta zaman gerek. 

Hocam zaman içerisinde belli bir süreçten sonra siteye farklı paketler ekleyeceğim. 

işte tema yazılması, tema düzenleme, makale yazımı vs.. Fakat bunları kendim yapmayacam. Bunları yapan ( layığı ile yapan ) arkadaşlar varsa onlara paket açıcam. Böylece şu olacak ;

Onlara gelen işlerden benimde pay kapma şansım veya bana gelen işlerden onların pay kapma şansı olacak. Kazan - Kazan hesabı.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    ErotikPanda bunu yazdı
    kadirozdemir bunu yazdı

Hocam zaman içerisinde belli bir süreçten sonra siteye farklı paketler ekleyeceğim. 

işte tema yazılması, tema düzenleme, makale yazımı vs.. Fakat bunları kendim yapmayacam. Bunları yapan ( layığı ile yapan ) arkadaşlar varsa onlara paket açıcam. Böylece şu olacak ;

Onlara gelen işlerden benimde pay kapma şansım veya bana gelen işlerden onların pay kapma şansı olacak. Kazan - Kazan hesabı.

Onu kar koymadan sakın yapma hocam. Yaşca büyüksün daha tecrübelisin de bir kere yok millet yararlansın diye makale işi verdim. Millete kazandırdım ben kazanamadım vazgeçtim :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kadirozdemir bunu yazdı
    ErotikPanda bunu yazdı
    kadirozdemir bunu yazdı

Onu kar koymadan sakın yapma hocam. Yaşca büyüksün daha tecrübelisin de bir kere yok millet yararlansın diye makale işi verdim. Millete kazandırdım ben kazanamadım vazgeçtim :)

Hocam şimdi olay şu ;

Dediğim gibi kazan kazan sistemi olacak. Her geleni asla almam. Bu işi çok iyi yapan hani harbiden işi bu olan adamları alıcam. Bu sayede sorunsuz bir sistem oolacak. Komisyon tabi alınır 1 - 2 lira. Yada aylık kira şeklinde. Ama amaç onu bunu sömürmek dğeil işini iyi yapaları seçip herkesin birbiri sayesinde para kazanmasını sağlamak

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    ErotikPanda bunu yazdı
    kadirozdemir bunu yazdı
    ErotikPanda bunu yazdı
    kadirozdemir bunu yazdı

Hocam şimdi olay şu ;

Dediğim gibi kazan kazan sistemi olacak. Her geleni asla almam. Bu işi çok iyi yapan hani harbiden işi bu olan adamları alıcam. Bu sayede sorunsuz bir sistem oolacak. Komisyon tabi alınır 1 - 2 lira. Yada aylık kira şeklinde. Ama amaç onu bunu sömürmek dğeil işini iyi yapaları seçip herkesin birbiri sayesinde para kazanmasını sağlamak

O sisteme geçince haber et hocam o zaman bana. Wordpress için makale paketlerimiz var. Paket başına kar ile çalışırız. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kadirozdemir bunu yazdı
    ErotikPanda bunu yazdı
    kadirozdemir bunu yazdı
    ErotikPanda bunu yazdı
    kadirozdemir bunu yazdı

O sisteme geçince haber et hocam o zaman bana. Wordpress için makale paketlerimiz var. Paket başına kar ile çalışırız. 

İnşallah belli bir süre sonra o sisteme geçtiğim zaman konuşuruz hocam.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Paket detaylarında yazıyor ya.. Öyle güzel anlatmışsın ki hangi seo bileşenlerini neden kullandığını, ben olsam mesela paketini almak yerine kendim oturur deneye yamula site haritasını resim haritasını ping servisini vb. kurmaya çalışırdım iyi kötü. Onları biraz üstü kapalı yazmak belki iyi olabilir. Beleşçi milletiz nitekim.

Onun dışında çok sevdim, sevindim ((: tavşanın bol olsun!

izzmarit tarafından 10/Mar/13 23:47 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Paket detaylarında yazıyor ya.. Öyle güzel anlatmışsın ki hangi seo bileşenlerini neden kullandığını, ben olsam mesela paketini almak yerine kendim oturur deneye yamula site haritasını resim haritasını ping servisini vb. kurmaya çalışırdım iyi kötü. Onları biraz üstü kapalı yazmak belki iyi olabilir. Beleşçi milletiz nitekim.

Onun dışında çok sevdim, sevindim ((: tavşanın bol olsun!

Hiç bişi yazmayıncada sanki kendimi dolandırıcıymış gibi hissediyorum. Hani hallderiz abi der gibi :D

Denesin yanılsın sorun yok önemli olan ayarlamak ve optimize etmek :)

Olsun olsun tavşanları severim :D

Toplam Hit: 3238 Toplam Mesaj: 43