Wordpress Hizmetleri Tanıtım - Eleştiri - Öneri ( Yorumlarınızı Bekliyorum )
-
ErotikPanda bunu yazdıAmd-x bunu yazdı
eleştiriyi yaptım zaten sana :D
konu up.. :R
Bildiğin saldırdın lan :D
Cigerin sağolsun senin gurban :|
maksat siteyi test etmek :/
sen yabancı değilsin.. :D
-
ErotikPanda bunu yazdıibrahimeren bunu yazdı
fiyatlar makul kalite tartışılmaz iyi işler :)
Canını yirim :D
:D
-
Site güzel, fikir güzel, hayırlı işler...
Kullandığımız teknojiler kısmında java var nerede kullanıyorsun onu merak ettim?
-
pSkpt bunu yazdı
Site güzel, fikir güzel, hayırlı işler...
Kullandığımız teknojiler kısmında java var nerede kullanıyorsun onu merak ettim?
Elemanının birine java tabanlı okey scripti kurmuştum wp nin ayrı bir kısmına. O aklıma geldi onuda araya sokuşturudm :D
Kötü bi niyet yok yani :|
iLLuMiNaTi tarafından 11/Mar/13 23:00 tarihinde düzenlenmiştir -
Moruk hayırlı olsun, umarım daim olur geçici bir heves olmaz.
Bu arada wordpress için engel tanıma ok eklentide kodlarız ;) bi p.m yeter böle işler gelirse yollarım sana.
msn e ekle istersen
bashque hotmail com
-
bence fiyatlar çok ucuz
-
SnipeTR bunu yazdı
Moruk hayırlı olsun, umarım daim olur geçici bir heves olmaz.
Bu arada wordpress için engel tanıma ok eklentide kodlarız ;) bi p.m yeter böle işler gelirse yollarım sana.
msn e ekle istersen
Ekleidm hocam.
Senin gibi işi bilen adamlara her zaman ihtiyacım var. Herhangi bir durumda direk sana yönlendiririm zaten.
AMa bi pm attım oradaki projemde iş olacak asıl.
-
Hocam müşterin olacak mı ki o.O
Belki biraz siteyi özelleştirmek için eklenti konusunda başvuranlar olur gibi ama genel anlamda pek müşterin olur gibime gelmedi :|
Hayırlı satışlar olsun. :D
-
mahzal bunu yazdı
Hocam müşterin olacak mı ki o.O
Belki biraz siteyi özelleştirmek için eklenti konusunda başvuranlar olur gibi ama genel anlamda pek müşterin olur gibime gelmedi :|
Hayırlı satışlar olsun. :D
Hocam tbt de konuyu açtığımdan beri 3 Tane arkadaşla iş yaptık :)
-
BaD_BoYs bunu yazdı
Bu adamla çalışın. Çalışın bu adamla. Adam bu çalışın bunla. :) La adamı hasta etmeyin işte hizmet iyi adam iyi daha ne olsun :) Eyvallah kardeşim eline koluna ayırdığın zamana sağlık. Mevcut sitemin bakıma girmesi gerekiyordu. Zaman ayıramıyordum hızır gibi yetişti. Sistemi olduğu gibi sıfırladı :) Bu sistemi yaymak lazım.
Eyvallah sağolasın hocam :)