Work And Travel

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Bende gittim merak ettikleriniz olursa pm den ulasabilirsiniz .

www.turkishwat.com 'da istediginiz yararli bilgileri bulabilirsiniz .

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

hoca toplam sana ne kadar mal oldu?

bide kalacak yeri senmi ayarlıosun onlarmı?kalacak yer ücreti sendenmi cıkıo sirketemi verosun nabıosun falan 

Amphetamine Logic.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    Bna 3500$ max. tuttu . Ama Istanbul 'daki vize gorusme masraflari da dahil . Kalacak yeri genellikle orada calisicagin firma veriyor ama vermeyenlerde var bunu en basta sirketle konusuosun . Konaklama parasi snn cebinden cikior ya isverene vericeksin ya da kira kontrati yaptigin kisiye . Sen sirkete para oduosun 1400$ civari ucak paran 800$ civari bide cebinde para goturuosunAmerika 'ya 500$ hepsi bu kadar . Oratalama 3500$ gibi bise oda max.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

break bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bna 3500$ max. tuttu . Ama Istanbul 'daki vize gorusme masraflari da dahil . Kalacak yeri genellikle orada calisicagin firma veriyor ama vermeyenlerde var bunu en basta sirketle konusuosun . Konaklama parasi snn cebinden cikior ya isverene vericeksin ya da kira kontrati yaptigin kisiye . Sen sirkete para oduosun 1400$ civari ucak paran 800$ civari bide cebinde para goturuosunAmerika 'ya 500$ hepsi bu kadar . Oratalama 3500$ gibi bise oda max.

peki kazancın ner kadardı aylık?

tavsiye ediyomusun bide :) seneye bende gitmeyi düşünüyorumda,kalacak yer olayı kafamı karıstıyıor biraz.birde hangi şehire gittin? 

Amphetamine Logic.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delipoyraz
    delipoyraz's avatar
    Erkek
    bizzat kendim iki kere gittim özellikle alaskaya sana tavsiyem boşver alaskayı artık b.ku çıktı ordaki fabrikalar çok fazla türkiyeden öğrenci almaya başladı buda az çalışmayı yanında getirdi fazla mesai saatlerinı kıstılar zaten alaskada para kazanma sebebi fazla mesai oda kalkınca cazibesi kalktı bence. bide orda para kazanmak için okadar çalışıyonsun ki artık insanlıktan çıkıyon - dereceli fabrikalarda en az 16 saat çalışıyon hem de buz gibi suyun içinde  ben rekor olarak 47 saat aralıksız çalışanını gördüm :)) alaskada fazla masrafın olmaz çünkü kalacağın yer ve yemek içmeği çoğu fabrika sağlıyor ama yemek olarak bol bol makarna ve balık yersin. bu yıl gidenler ortalama 4000-5000 dolar kazandı . ben ilk gittiğim sene 7000 dolar kazanmıştım ama ikinci sene 3500 doları zor kazandım çünkü parayı duyan bütün türkller ordaydı bu yüzden mesai alamadık. bide alaskada  en fazla 1.5 ay aynı yerde çalışabilirsin sonra iş bitiyor sonra kendin başka sehre gidip iş araman lazım oda birsürü dert kalacak yer bulamıyon, bulduğun yer işyerine uzak oluyoo sonra araba alıyon kazandığn parayı oraya yatırıyon. bana sorarsan git turistik bi şehre gir mcdonalssa 3 ay çalış yanındada ikinci işi bulursun zaten yine 4000 5000 kazanırsın çektiğin işkenceye değmez

ALEMDE BİZİZ ALEMCİDE..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    her yer için geçerli mi bilm,yorum ama şunları bılıyorum ;

Alaska'nın parası iyi ama oyle zengın olup gelicem hayallerıne kapılma.. En kötü ihtimalle masraflarını karşılayıp gelirsin gezip görmüş olman yanıına kar kalır fakat alaskada ayriyetten şöyle bır durum söz konusu ; alacağın ücret gittiğin zamanki işlerin çokluğuna göre değişiyor.. söz gelimi bu yaz gitmiş olanlar + 500 dolar ya yapmışlardır ya yapmamışlardır masrafları dışında..

Ama seneye bakarsın + 5.000 dolarla bile dönebilirsin yüzde uygulaması var cunkü iş ne kadar çok olursa o kadar iyi kazanırsın.İngilziceye takma tek kullaacağı kelımeler ; Sorry,thank you ve Can ı take this'dir..

İş yerinde huzur çok önemli ukraynalı kızlarla yan yana olan banyolarda banyo oalcaksın sakın ola abazalık edip yan bakayım dahi deme en ufak bi şikayette ilişiğini kesip yoluyorlar bir daha uzunca bir zaman vize bile alamayabilirsin.Yine aynı şekilde çalışırken bırısıne sınırlensesn dahı kafanı öne eğ sinirli sinirli bakman dahıatılman ıcın haklı bir gerekçe onlara göre..

gidiceniz yerde Jeniffer diye en musluman adamı bıle üstüne atlattıracak kadar sexi bir sekreter olacak uzun,sarı saçlı.Bırak yan gözle bakmayı,hayalıyle dahi oynaşma yengen olur.. var mı başka sorun ?

Troubles'll come & they'll pass
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    hacılar ya$ sınırı öğrenim durumu filan nedir mesela ben 1991 dogumluyum bu sene lise bitecek bitince bende gidebilirmiyim :|

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Fincan bunu yazdı:
    Hope siz sana pm atmistim ayrica alaskada ne yapacaksin.. Tavsiyem Washington dc , maryland veya New Jersey Ocean veya Atlantic city taraflarina gelmen hem daha cok turk vatandasi var hemde basin SIKISINCA dort donmezsin.. New jersey New york'a yakin manhattan da gezersiniz hafta sonlari..Sen verdigim siteye goz attin mi?
    para için hoca alaskayı seçer herhalde

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    bu yıl arkadaşlar gitti alaskaya sojn 30 yılın en kötü balık sezonu dolayısıyla elleri boş geri döndüler harcadıkları para onlara kar kaldı. yani o deiyeceğim amerikanında bi esprisi kalmıor artık.

matematik24.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    Bu sene Alaskaya gittim sezon cok berbatti . 1100$ kazanabildim sadece hatta turkiyeden ek masraf istedim . Amerika icinde 2. is bulursaniz 4000$ civari yapma sansiniz var .

Toplam Hit: 8734 Toplam Mesaj: 43