World Of Tanks ?
-
sistem gereksinimi nedir?
-
Ben uzun sure oynadim ama su siralar oynamiyorum
-
şuanda oyuna giremiyom giren var mi?
-
muhteremzat bunu yazdı
şuanda oyuna giremiyom giren var mi?
Ufak bi güncelleme yapılıyor. Oyun arayüzünden otomatik olarak yapıyor. Sonra girebilirsin.
-
fakkal bunu yazdıMiLK bunu yazdıfakkal bunu yazdı
15 aydır oynuyorum. Zamanı olmayan girmesin. Bağlandığınız zaman kurtulamıyosunuz. Bikeresinde formattan sonra 3. yada 4. sırada bu oyunu kurdum. O derece bi bağımlılık. Zamanı olanlara kesinlikle tavsiye ederim. Grafikleri, fizik motoru, sunduğu çeşitliliği harika. Parası olanla olmayan arasında bir fark yok. Parası olan daha hızlı ilerliyo sadece. Ama size denk oyuncu her zaman çıkıyor. Şöyle diyelim parası olan zamandan kazanıyor. Ama çok zevkli oyundur. Beraber oynanadığında özellikle. Sorunuz olursa cevaplayabilirim.
level kaç var bizde 7 var en fazla 9ları gördük 10 lar nerede :D
Bende şu an 23 tane tank var. İşe yarayanları şöyle yazayım,
Tier 10 Heavy: E-100 , T110E5 , IS7
Tier 10 Medium: Bat Chatillon 25t
Tier 10 Tank destroyer: Object 268
Tier 8 Arty (topçu): GW Typ E , Bat Chatillon 155 , Object 261
Tier 9 Heavy: E-75 , AMX 50 120
Tier 8 Heavy: IS3 , AMX 50 100
Tier 5 scout: VK2801 , T-50-2
Bikaç tane daha var. Onları da oynamak zevkli olduğu için satmadım.
Kafkafkaf arkadaşımız güzel özetlemiş. Oyunun matematiği çok iyi geçtiğimiz aylarda fizik motoru da eklediler canavar oldu. Sesler iyilerştirildi ve bence o da harika oldu. İndirip sevmeyen arkadalara biraz sabretmelerini söyleyebilirim. Biraz ilerledikten sonra oyunun rengi değişiyor.
Zevk almak için biraz oyunu öğrenmeniz gerekiyor. Her tankın avantajları ve dezavantajları var. Hepsinin zayıf noktaları farklı. (mesela hepsi üst kapağından damage alır ancak bazılarının kapakları büyük bazılarının küçüktür.)
Şöyle bişey farkettim, hetzeri övmüş herkes doğrudur. Ancak hetzerden sonrası son derece kötü kendi ayarında diğer ülke td lerine göre.
Ben her tankın farklı bi kişilik olduğunu düşünüyorum. Herkesin stiline zevkine uygun bir tank mutlaka vardır. Oynayıp öğrendikçe hepsiyle rahatça oynayabiliyosunuz.
--Derseniz ki ben elime kahvemi alırım sigaramıda yakarım haritanın köşesine geçerim topçuyla bam bam bam vururum.
--Derseniz ki ben ön saflarda savaşıcam arkadaşım alırsınız Ağır tankınızı meydanda konuşturursunuz.
--Derseniz ki ben takıma ufacık bi tankla katkı sağlamak istiyorum, alırsınız scout tankını gidersiniz düşman artylerini spotlayıp ölmelerini çabuklaştırırsınız.
--Derseniz ki ben hem hızlı hem önde hem arkada kısaca her yere ulaşmak istiyorum, alırsınız medium tankınızı istediğiniz yerlere hızlı bi şekilde gidebilirsiniz. ancak zırhınız ağır tanklara göre daha zayıftır.
Belirttiğim gibi her zevke göre tank var oyunda. Çok fazla çeşitlilik ve seçenek mevcut. Ciddi manada oynayacak arkadaşlarla train yapabiliriz. Extra skill'leri crew lerin performanslarını tankların zayıf noktalarını detaylı bi şekilde anlatabilirim.
Bende hetzer ağacından ilerliyorum ferdinand alıp almamak üzere kararsızım jgpanther var level 7 amerikan tavk avcısı cidden daha güzelmiş t25-at var onu mu geliştireyim, bu arada tiger p de almayı düşünüyorum almanı önermiyor musun?
-
@MILK; ferdi güzeldir ama ona gelen kadar biraz sıkıntı çekersin. ayrıca herşeyini takınca rahatlıycaksın ferdide (tüm tanklarda olduğu gibi). tank avcısında ben sovyeti çok beğenmiştim. ama son update den sonra almanın top tier td si güzel oldu. biraz hantal, reload süresi fazla.ama çok iyi bi vuruş gücü var. devam et o yolda. Birde sürekli td oynamaktan sıkılırsın. farklılık yap bence medium ta da heavy tanklara da yönel. amerikan tdleride sağlamdır ama çok yavaştırlar özellikle T28 ve T95. max speed 15-20 civarında bunlarda. Tiger P den MAUS a gideceksen de sıkıntın var :D
Şöyle ki oyunun en zırhlı tankı MAUS tur. Sen ateş etmeden kimse karşına çıkmaz. ama ateş ettiğinde karınca gibi her yerini sararlar :) arkadaşımın var kullandım ordan biliyorum. ama gücü hissediyosun. Maus a giderken, VK - A ve VK - B de sabretmen lazım. ben beğenmemiştim onları, beğenenlerde çok ama. Maus efsane :)
Ha ayrıca bana E100 mü MAUS mu dersen ben E100 derim.
-
hacılar amerikan tarafında ilerliyorumda bi amacım yok amerikan iyi midir yoksa almanlardan mı ilerleyim ne dersiniz
-
kaç kişiyiz oynayanlar olarak toplanıp takım yapalım ya da training yaparız (:
oyundaki nickim : "sadeceilker"
-
Hocalar uplatayım dedim konuyu açtığınız bi clan varmı oynayacak ?
-
benim cafeye yükledim 1 kişi oynadı başka oynayan olmadı çok berbat :D Army Rage ondan daha iyi bence