World Of Warcraft
-
WoW oynayanlarla bir birlik kurmak iyi olur galiba. Ben Tallnivar realminde Undead Rogue ile oynuyorum.
Sizde neler var Armory linkini falan koyun görelim.
-
WAlla aldım 1.5 ay önce 19 level hunter oldum oyundansa kız daha agır bastı cd öle duruyor 1 aylık bosa gitti 10 gunluk bedava kagıdı da duruyo orjinal cd de öle duruuo ama ark da 70 prest + rogue var rogue saglam tam ismini bilmiyom ama honorla almıstı itemleri
-
UD mage ftw armory fln vermem :] fazla überim kıskanırsınız fln şimdi:D
-
decameron bunu yazdı:
-----------------------------
UD mage ftw armory fln vermem :] fazla überim kıskanırsınız fln şimdi:D
-----------------------------t4 setin varmı decacım benim :)
-
t4 lemi uğraşıosun :| mh bt varken heroic karazhan grull mu yapılır:p , s3 ü fulleme derdindeim patche kadar:p
-
Bence patch'e kadar bir 70 daha yaparsan senin için daha iyi olur. Ben öyle yapıyorum mesela. Troll hunter kasmaya başladım 1 ayda 55 oldu. Devam ediyorum işte.
Biliyorsundur kesin ama 80 lvl olunca direk 60 lvl Death Knight ( Yeni Irk/Class) char sahibi oluyorsun. Dediğimi bir düşün istersen.
Bir de aklıma geldi deca sen WoW Gm'in charı hacklemiştin galiba 2-3 sene oldu sanki aklıma geldi seni görünce. Charın illegal mi yoksa ? :)
-
Ben yalancı serverda oynuyorum beleş yani :D http://www.toxic-wow.com/
Olmadı herkes tek realmde toplansın başlamak isteyenler de gelebilir oynuyak beraber clan kurarırz tbt die.
-
Çok güzel olur gerçekten gavurlara da ihtiyacımız kalmaz en azından. Deca öncülük ederse başlıyalım bir realmde. Gerçi aylık para vermek pek cazip gelmiyor herkese ama olsun yinede denemeye değer.
-
Yalnız ben aylık para veremem sahtede oynucaksak oynarım.Baya pahallı oluo:WoW+BC+Acc=Çok :D
-
Selam beyler,
Ben Sunstrider serverinde oynuyorum N.Elf Warrior var 70lvl, Burning Legion serverinde de 68 Tauren Warrior var :) turk arkadaslara yardıma herzaman hazırım
Nickim Kibrisli oyun icinden ulasabilirsiniz.
-
neptulonda 32 human warrior var yakında 60 olucam . her türlü quest olur para yardımı yapılır .