World Of Warcraft Artık Ücretsiz! Ama...
-
@burakbet
sadece güzel demek oyuna hakaret olur. oyun zaten daha çıkmadı release date daha belli değil ama yıl sonu çıkıcak gibi. şu an oyun test aşamasında bende tester seçildim ordan verdim ssleri. star wars evreni + bioware + lucas arts + bi ton özellik daha zaten az araştırsan oyunun ne denli büyük olduğunu anlarsın.
-
mustaphachan bunu yazdı:
-----------------------------
yakın zamanda başlayanların zevk almaması normal de zamanı geçmiş gibi basit yorumlar komiğime gidiyor.. sanırım orjinal serverda zaman geçirmeyenler için bu şekilde oluyor. çünkü bizim için tbt ne ise adamlar içinde kendi guildleri filan aynı şeyi ifade ediyor. pek çok oynayan tanıdığım buluşmalara gidiyorlar yurt dışına. bildiğin dostluk-aile ilişkisi oluşuyor. en son bu kış üniversite olimpiyat oyunları kapsamında türkiye'ye gelen 20-30 kişilik bir grup vardı ünideki oda arkadaşımın. ayrıca gerçekten geniş kitleye hitap eden bir oyun ve kimse oynamaktan dolayı bir hoşnutsuzluk duymuyor. mesela erdil yaşaroğlu gününün 8 saatini wow'da geçiren bi isim. karikatür çizdiği 4 saatin 2 katı olaraktan..
-----------------------------aynen katılıyorum. guildmasterımız 50 yaşında bi bayandı ve ailecek oynuyorlardı oyunu :) günün 8-10 saatini aynı insanlarla konuşarak geçirirsen ister istemez bi' dostluk oluşur. günde 1-2 saat oynayarak, tek başına quest yaparak warcraftın nasıl bişey olduğunu anlamanın imkanı pek yok bence.
-
İsterse komple beleş olsun benim hayatım var uzak olsun...
-
hoca onu bunu bırakta bu oyunu nerden indircez ? ve herşeyin bir crackini bulanlar bunun crackini nası yapamadı :S
-
Turania bunu yazdı:
hoca onu bunu bırakta bu oyunu nerden indircez ? ve herşeyin bir crackini bulanlar bunun crackini nası yapamadı :S
-----------------------------hocam oyun online oyun. hotmaile nasıl giriyorsan öyle giriyorsun oyuna anladın ? :|
-
Turania bunu yazdı:
-----------------------------https://eu.battle.net/account/creation/wow/signup/
-
Mallık la bu :D Bu ne olm sanki gerçek hayatınızı anlatıyonuz :/ İbretliksiniz la.
-
en başından beri grafiklerini , oyun motorunu , game play ini beğenmediğim ve sevmediğim bir oyunu 85 level de de sevmem 31 level de de sevmem.
ölüyü diriltin siz başka işiniz yok :) o oyundan aldıgınız alacağınız zevkin 10 mislisini ben çoktan başka oyunlardan aldım , ne oynadıgın degil kimin le ve nasıl oynadıgın önemli
-
burakbet bunu yazdı:
ste1n bunu yazdı:
ya ben swtor kendi uzay gemimi almışım hala wow hala diablo diyorsunuz :) geminun tapusu benimdir. bütün galaksiyi istedeğim gibi dolaşıyorum.
-----------------------------güzel mi hocuu??
-----------------------------ayıptır yaw azımın suyu aktı beta değilmi bu yani test ediyosunuz resmi siteye baktımda daha bişi yok :)
Edit: Hocam bana pm at mesaj çek bi konuşak :)
-
DeTr bunu yazdı:
burakbet bunu yazdı:
ste1n bunu yazdı:
ya ben swtor kendi uzay gemimi almışım hala wow hala diablo diyorsunuz :) geminun tapusu benimdir. bütün galaksiyi istedeğim gibi dolaşıyorum.
-----------------------------güzel mi hocuu??
-----------------------------ayıptır yaw azımın suyu aktı beta değilmi bu yani test ediyosunuz resmi siteye baktımda daha bişi yok :)
Edit: Hocam bana pm at mesaj çek bi konuşak :)
-----------------------------normal üye olurken seçeneklerde tester olmak istiyorum var hesap aldım ama oyun download yerini bulamadım :D