Wv Passat Hakkında
-
verdiğiniz fikirlerle kriterleri aşağı yukarı ne almamız gerektiğini belirledik sağolun,
beklemedeyim biraz daha aciliyeti yok, beğendiğim olur da ankaradan alacak olursam ulaşırım sana hocam..
-
solutionman bunu yazdı
Sana kısaca şöyle bir özet verebilirim.Şu an babamın arabasını ve kendi aracımı satıyorum.
Link 1)http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-eski-kasa-fiyatina-1,9-cdti-opel-vectra-full-98285921/detay/
Link 2)Daha koytamadım nete.Oda Opel 2003 model Vectra 1,6 Benzin+LPG Elegance.
1. araç turbo dizel 1,9 CDTİ. 7,3 lt/100 km dizel yakar ki ben çok devirli ve seri kullanmayı severim. Deli gibi kaçar ortalama yakar.. km'de 30 kuruş falan yakıyor.6 ileridir düşük devirde gider. Devir ne kadar yüksek o kadar çok yakıt.
İlk olarak link 2 de ki aracı aldık. Aşırı memnun kaldım. Ciddiyim. Bunun üzerine zaten 2. yi aldık :) Tavsiye ederim.
1,6 benzinli çok az yakar ama az gider. Uzun yolda 170-180 git ama hızlanması yavaş .Gerçi şehir içinde fark yapmaz.Eğer büyük aile iseniz iç hacmi çok geniştir. Özellikle focusa falan göre.
Link 1 düşünürsen sana 30 olur. Arabada %35 indirim yapamam:)
Genel bilgilere gelirsek. Dizelin bakımı pahalıdır. Kesinlikle 1,6 benzin +LPG tavsiye ederim. Ama güç istersen %100 dizel. Direk benzinli araba hiç önermiyorum:)Öyle bi bütçen varsa bize sorma zaten:)
Ve son olarak kesinlikle boş paket araba alma. ESP 2 kez hayatımı kurtardı. Hız sabitleyici muhteşem. Ama güvenlik donanımı ve özellikjle ESP siz araç alma. Tekrar tekrar söylüyorum. Passatın 1,6 sıçok arıza verir. Passat seviyorsan 1,8T al derim. ;
Extreme olarak Hyundai Sonata güzel. Yeni kasaları. Sanırım opeli satıp ondan alacam.Belki evde alabilriim:DAdından belli Sonhata.. :D
-
passat premium sınıfında araçtır diğer markaların modelleriyle kıyaslarken göz önüne al
http://www.sahibinden.com/volkswagen-passat?a5_min=2008&price_min=10000&a5_max=3000&price_max=35000&viewType=Gallery
cruze fln satın alma o araçlar servisten çıkmıyor sürekli şikayet var...
passat doğru seçim olacaktır yazdığın fiyat aralığında 2008 ve üstü modeller var
alırken km ye dikkat et kapısına sağına soluna bak sonra vw yetkili servisine götür onlar cihazı bağlar arabada ne değişmiş görürler sana söylerler
bir vw grubu yedek parçacısı olarakta vw ın çok matah ve kaliteli araçlar olduğunu söyleyemem
ama passat ın bir mercedes tende aşağı kalır yanı yoktur...
şimdiden hayırlı olsun hoca -
@coder , 2005-2007 model olup km düşük olanlar var onları tercih etmek daha iyi olmaz mı ?
ayırdığım bütçeye göre 2008 üstü olanlar 100 bin km den aşağı yok. olmasını istediğim esp dijital klima gibi donanımlar 2006-2007 lerde de var.
-
sıfır araba tercih et başın ağrımaz,
arabnın heyecanıylan hiç bişey görmüyorsun iki gün sonra her türlü vurugu kırıgı arızası ortaya çıkıyor ama iş işten geçmiş oluyor.
-
bigwave bunu yazdı
@coder , 2005-2007 model olup km düşük olanlar var onları tercih etmek daha iyi olmaz mı ?
ayırdığım bütçeye göre 2008 üstü olanlar 100 bin km den aşağı yok. olmasını istediğim esp dijital klima gibi donanımlar 2006-2007 lerde de var.
neden olmasın olur tabii
ben sadece filtreledim 2005 ve üzeri model passat bakabilirsin
dikkat edeceklerini yazdım zaten bu arabalar elektronik serviste cihaza bağlayınca herşeyi meydana çıkıyor
km fazla olmasın dikkat et... -
acete etme gaza gelme. sigortacıya kaza kaydı sordur, servise şase numarasından sordur, motoru motorcuya kaportayı kaportacıya göster.
ufak tefek kazası önemli değil dersen yandan kazası varmı özellikle iki kabı ortasından darbe varsa yani direklerde oynama varsa kesinlikle uzak dur. sanruf olan araca çok heves etme.eps kesinlikle olmazsa olmazın olsun güvenlik paketi olan bir araç al. mümkün mertebe full donanımlılara yönel. paran varsa 1.8 dizel yoksa 1,6 tüplü araç bak. kolay gelsin.
passat iyi bir seçim o paraya vw harici başka birşey alırsan yazık edersin. bora ve jettayıda incele derim.
-
yorumları okumadım fakat o paraya gayet güzel jetta bulabilirsin hocam passatın bi azcığı
-
o paraya alınacak en mantıklı araç 2. el temiz dizel bir fluence bulmak.otomatik olan bulursan hele tadına doyulmaz.
-
c0der bunu yazdı
passat premium sınıfında araçtır diğer markaların modelleriyle kıyaslarken göz önüne al
http://www.sahibinden.com/volkswagen-passat?a5_min=2008&price_min=10000&a5_max=3000&price_max=35000&viewType=Gallery
cruze fln satın alma o araçlar servisten çıkmıyor sürekli şikayet var...
passat doğru seçim olacaktır yazdığın fiyat aralığında 2008 ve üstü modeller var
alırken km ye dikkat et kapısına sağına soluna bak sonra vw yetkili servisine götür onlar cihazı bağlar arabada ne değişmiş görürler sana söylerler
bir vw grubu yedek parçacısı olarakta vw ın çok matah ve kaliteli araçlar olduğunu söyleyemem
ama passat ın bir mercedes tende aşağı kalır yanı yoktur...
şimdiden hayırlı olsun hocayuh. Parçacısın ve mercedes ile Wv yi bir tuttun öylemi? aşağı kalır yanı yok yani passatın :) Mercedesin c sınıfıyla bile mukayese edilemez passat.
Ve passat phaeton dışında premium falan değildir.
Bir audi bile premium sınıfına tam yerleşememişken wv ye premium dedin ya :) helal sana...
Volkswagen zaten almancada kelime anlamı olarak halk arabası demek, amaç uygun fiyata halkın binebileceği kaliteli araçlar üretmek, biraz bizim ülkede elitleştirdik tabi çünkü uygun fiyatlı değil.
demişti dh de bi eleman :)
komik komik olma hocam :)