Www2. Www1 Nedir ?
-
hojalar kaç gündür aklıma takılıo değişk değişk sitelerin başında görüyorum internet2 die felan biyerlerden duymuştum ama ne olduğunu bilmiyorum :( www2 felan nedir ? domain özel mi alınır neyle ilgilidir bilen varmı ? ben sitemin başlığını nasıl yaparım öle :|
-
Özel birşey değil hoca herkes açabilir. Subdomain bu.
-
2.bir makinaya ihtiyac duyarsin www2.siteadi.com olarak gorur onu ..imagehack gibi rapid gibi yerlerde www43 falanda gorebilirsin
-
tmm da benim hostumda yada reseller hesabımda nasıl yaparım bunu ? açın bunu biraz lütfn =)
-
subdomain yazan yere gir oradan domainini seç ne yapmak istiyorsan onu yap dosyalarını atacağın yerde ftpden girdikten sonra hangi adla açtıysan sub'ı o adla klasörde oluşmuştur onun içine atacaksın
-
oke hacı saol =)
-
sub degil hoca sub yaparsan" www.www2.siteadi.com " olur burada bahsedilen www2.siteadi.com
-
kusura bakma compu :) yeni uyandım malum sersemlik :D imageshack demişsin sub gibi aklımda kalmış :)
-
alın 5 tane dedicated yapayım :d www5 e kadar :D
-
internet2 diye bahsettiğin şey internetin komple değişmesi anlamına geliyor. sistem değişecek yani.. veri alış verişine göre değilde paylaşıma göre yapılcak..
-
BiLdiğim kadarıyla server..
www2. 2.server www1. 1.server www10. 10. server gibi..:)
Toplam Hit: 5328 Toplam Mesaj: 12