Xbox 360S Console 250 GB Çift Kol Satılık
-
Ankara içi elden xBox 360s 250 GB Çift Kol ürünler fotoğraflarda görüldüğü gibidir ürünün sıkıntısı ve kırığı yoktur extra'dan 1 adet kol vardır
TBT ÖZEL FİYAT : 450 TL

-
kol saatide hediye mi :d
-
MaviGozluDev bunu yazdı
ayıpsın :)) veririz hediye geldi ama canın saolsun
-
DevilKingtr bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
bunuda not edelimde alan arkadaş çemkirsin :D :D 1 adet ekstra kol dediği demek ki saatmiş :D
-
MaviGozluDev bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
bunuda not edelimde alan arkadaş çemkirsin :D :D 1 adet ekstra kol dediği demek ki saatmiş :D
kolumuda kesip verecem saatle :D
-
DevilKingtr bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
kolumuda kesip verecem saatle :D
demesem çatlardım acaba parça parça fiyat alabilir miyim özellikle saatle gelen kol için :D
-
hayırlı satışlar dostum. Kolları ıslak mendil ile bir silseydin :)))
-
Yok bu ps Xbox ureticileri resmen adam mikiyor. almayı düşünüyorum da abi o oyun fiyatları ne öyle titanfall 200, GTA v 250 TL dasak mi geçiyorlar anlamadım. durumu degerlendireyim âllirim belki
-
whopper bunu yazdı
Yok bu ps Xbox ureticileri resmen adam mikiyor. almayı düşünüyorum da abi o oyun fiyatları ne öyle titanfall 200, GTA v 250 TL dasak mi geçiyorlar anlamadım. durumu degerlendireyim âllirim belki
250 tl felan oyunalr için çok. bi tek gta ya 150 verdiydim ps3 te oynamak için emcbur geri kalanlarını sahibinden.com dan 2.el al yahu 250 lira nedir :d
-
hocam alet çipli mi yoksa orjinal oyun mu çalıştırıyor sadece ?
-
Ccaglayan bunu yazdı
hocam alet çipli mi yoksa orjinal oyun mu çalıştırıyor sadece ?
+oyun var mi icinde yuklu cipliyse veya orjinal oyun verecek misin :)