Xiaomi Mi Mix 3 Tanıtıldı - 10 GB Ram
-
10 Gb ram nedir ya. Sanki ihtiyacı mı var o kadar. Kullanıcının gözünü boyamaktan başka birşey değil. Eğer şu zamanda yetmiyor diyen varsa zamanında 128 mb ramler kullanılan telefonlara oww dediğimiz zamanları hatırlatırım. Ne değişti? Bence bu kadar ram e ihtiyaç yok. Bundan 10 sene sonra 256 gb ram var derlerse şaşırmayız artık.
-
Bununla iyi atom parçalanıır.
-
4 yıldır note 4 kullanıyorum, yavaş yavaş sonu geliyor. Note 8'e baktım aşırı pahalı. Ne alacağız yav vallahi kararsızım. Xiaomi iyi bir tercih olabilir.
-
watervay bunu yazdı
10 Gb ram nedir ya. Sanki ihtiyacı mı var o kadar. Kullanıcının gözünü boyamaktan başka birşey değil. Eğer şu zamanda yetmiyor diyen varsa zamanında 128 mb ramler kullanılan telefonlara oww dediğimiz zamanları hatırlatırım. Ne değişti? Bence bu kadar ram e ihtiyaç yok. Bundan 10 sene sonra 256 gb ram var derlerse şaşırmayız artık.
Orası öyle. 10 GB ram biraz ego tatmini olmuş. Ha şöylede bir şey var Xiaomi Mi 6 6 GB ram şöyle biçer şöyle öper diyen arkadaşın yanına 2 GB ramli iPhone SE'yi koydum gerek uygulama açılışında gerek uygulamanın arkaplandan açılışında yamulttu.
2 GB ramli iPhone'da Cuma günü metrobüste oynadığım Candy Crush'ı Pazartesi günü direk arkaplandan açabiliyorsam iPhone kraldır.
Not : SE modeli 6S'in işlemcisine sahip olmasına rağmen ekranın ufak olması yüzünden 6S'ten daha hızlı ve stabil.
mkyb tarafından 26/Eki/18 13:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Yok olmamış bu defa 3200 mah pil ne ya 10 gb ram varsa yarım gün gitmez o
-
mkyb bunu yazdıwatervay bunu yazdı
Orası öyle. 10 GB ram biraz ego tatmini olmuş. Ha şöylede bir şey var Xiaomi Mi 6 6 GB ram şöyle biçer şöyle öper diyen arkadaşın yanına 2 GB ramli iPhone SE'yi koydum gerek uygulama açılışında gerek uygulamanın arkaplandan açılışında yamulttu.
2 GB ramli iPhone'da Cuma günü metrobüste oynadığım Candy Crush'ı Pazartesi günü direk arkaplandan açabiliyorsam iPhone kraldır.
Not : SE modeli 6S'in işlemcisine sahip olmasına rağmen ekranın ufak olması yüzünden 6S'ten daha hızlı ve stabil.
se yi 2 yıl kullandım koç gibi telefon.
yine olsa yine zevkle kullanırım.
ekrandan dolayı çok fark atıyordu 6s e
düşdüşük güç modunda 3 gün rahat rahat kullandığımı bilirim.
bataryasına bakan 1 gün götürmez derdi .
-
@zalimadam
Apple keşke şimdi ki SE kasasına X'teki gibi sıfır çerçeve ekran takıp SE 2'yi çıkarsaydı diyorum bazen. Efsane bir şey olurdu. Şuan SE'nin ufak ekranı bazen bayıyor.
-
mkyb bunu yazdı
@zalimadam
Apple keşke şimdi ki SE kasasına X'teki gibi sıfır çerçeve ekran takıp SE 2'yi çıkarsaydı diyorum bazen. Efsane bir şey olurdu. Şuan SE'nin ufak ekranı bazen bayıyor.
Bahsettiğin tasarım bu :) Bende merakla bekledim bunu ama gelmedi ne yazık ki.
-
10gb çok beya. Bottleneck i ne olacak hddsi mi. Veri depolayan zımbırtıya ne deniyor telefonlarda? Ssd mi kullanıyoruz usb stick mi :d
-
GTAV kaldırır mı ¿ ( ister istemez sorma güdüsü geliyor insan ) Bu ne yahu 10 GB Ram mı olur :D