Xiaomi Mi Mix 3 Tanıtıldı - 10 GB Ram

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

10 Gb ram nedir ya. Sanki ihtiyacı mı var o kadar. Kullanıcının gözünü boyamaktan başka birşey değil. Eğer şu zamanda yetmiyor diyen varsa zamanında 128 mb ramler kullanılan telefonlara oww dediğimiz zamanları hatırlatırım. Ne değişti? Bence bu kadar ram e ihtiyaç yok. Bundan 10 sene sonra 256 gb ram var derlerse şaşırmayız artık.

Syntax error..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Bununla iyi atom parçalanıır.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Erkek

4 yıldır note 4 kullanıyorum, yavaş yavaş sonu geliyor. Note 8'e baktım aşırı pahalı. Ne alacağız yav vallahi kararsızım. Xiaomi iyi bir tercih olabilir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    watervay bunu yazdı

10 Gb ram nedir ya. Sanki ihtiyacı mı var o kadar. Kullanıcının gözünü boyamaktan başka birşey değil. Eğer şu zamanda yetmiyor diyen varsa zamanında 128 mb ramler kullanılan telefonlara oww dediğimiz zamanları hatırlatırım. Ne değişti? Bence bu kadar ram e ihtiyaç yok. Bundan 10 sene sonra 256 gb ram var derlerse şaşırmayız artık.

Orası öyle. 10 GB ram biraz ego tatmini olmuş. Ha şöylede bir şey var Xiaomi Mi 6 6 GB ram şöyle biçer şöyle öper diyen arkadaşın yanına 2 GB ramli iPhone SE'yi koydum gerek uygulama açılışında gerek uygulamanın arkaplandan açılışında yamulttu. 

2 GB ramli iPhone'da Cuma günü metrobüste oynadığım Candy Crush'ı Pazartesi günü direk arkaplandan açabiliyorsam iPhone kraldır.

Not : SE modeli 6S'in işlemcisine sahip olmasına rağmen ekranın ufak olması yüzünden 6S'ten daha hızlı ve stabil.

mkyb tarafından 26/Eki/18 13:12 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yok olmamış bu defa 3200 mah pil ne ya 10 gb ram varsa yarım gün gitmez o 

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    watervay bunu yazdı

Orası öyle. 10 GB ram biraz ego tatmini olmuş. Ha şöylede bir şey var Xiaomi Mi 6 6 GB ram şöyle biçer şöyle öper diyen arkadaşın yanına 2 GB ramli iPhone SE'yi koydum gerek uygulama açılışında gerek uygulamanın arkaplandan açılışında yamulttu. 

2 GB ramli iPhone'da Cuma günü metrobüste oynadığım Candy Crush'ı Pazartesi günü direk arkaplandan açabiliyorsam iPhone kraldır.

Not : SE modeli 6S'in işlemcisine sahip olmasına rağmen ekranın ufak olması yüzünden 6S'ten daha hızlı ve stabil.

se yi 2 yıl kullandım koç gibi telefon.

yine olsa yine zevkle kullanırım.

ekrandan dolayı çok fark atıyordu 6s e

düşdüşük güç modunda 3 gün rahat rahat kullandığımı bilirim.

bataryasına bakan 1 gün götürmez derdi .

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

@zalimadam

Apple keşke şimdi ki SE kasasına X'teki gibi sıfır çerçeve ekran takıp SE 2'yi çıkarsaydı diyorum bazen. Efsane bir şey olurdu. Şuan SE'nin ufak ekranı bazen bayıyor. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

@zalimadam

Apple keşke şimdi ki SE kasasına X'teki gibi sıfır çerçeve ekran takıp SE 2'yi çıkarsaydı diyorum bazen. Efsane bir şey olurdu. Şuan SE'nin ufak ekranı bazen bayıyor. 

Bahsettiğin tasarım bu :) Bende merakla bekledim bunu ama gelmedi ne yazık ki.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

10gb çok beya. Bottleneck i ne olacak hddsi mi. Veri depolayan zımbırtıya ne deniyor telefonlarda? Ssd mi kullanıyoruz usb stick mi :d

...said addicted.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeLeVoLe
    TeLeVoLe's avatar
    Erkek

GTAV kaldırır mı ¿ ( ister istemez sorma güdüsü geliyor insan ) Bu ne  yahu 10 GB Ram mı olur :D 

Mahallenin Tavuk Hırsizı
Toplam Hit: 4613 Toplam Mesaj: 37
xiaomi