Xiaomi Türkiye'de
-
Ben de verdim oyu hadi bakalm :D Bu arada telefonlar 1500-2000 tl sınırına yakın olur demedi demeyin.
-
deja-vu bunu yazdı
Ben de verdim oyu hadi bakalm :D Bu arada telefonlar 1500-2000 tl sınırına yakın olur demedi demeyin.
Aynen xiaomi öyle ucuz çin malı telefonlar satmaz. Çin'in en kaliteli markalarından biridir. Ayrıca miui ile ortak çalışıyorlar. Bütün telefonlarında miui bulunuyor.
torpedo_XL tarafından 27/Nis/14 23:31 tarihinde düzenlenmiştir -
csfrt bunu yazdı
oneplus one gelsin ya çok güzel telefon
Kesinlikle. Gelsede alsak.
-
Gionee oppo oneplus gibi markalarıda ins. yakın zamanda görürüz
-
Gelsinler gelsinler de Türkiye'deki vergilerden cart curttan dolayı fiyatı bayağı bir artacaktır.
-
Facebook'ta paylaşmışlar. Az kaldı Samsung, HTC gibi markalar 2.000 liraya telefon satıp milleti kazıklayamayacak.
mkyb tarafından 14/Tem/14 11:03 tarihinde düzenlenmiştir -
olum gelsın gelsınde samsung htc apple zaten 2000 liraya satmıyor kı trde fıyatlar buna denk gelıyor 700$ en baba telefon oda 1450 yapıyor desek gerısı trnın vergısı cartı curtu o telefonda gelın trye 1000 satıs fıyatı olsun 1250 gene demir baslara etkı yapmaz bence
-
xiaomi gelsin o gelsin bu gelsin apple/samsung artık 2000+e telefon satamasın vs diyo coşuyonuzda, 2200 e telefonu satan apple değil ki adam 729dolara satıyo bi modelini (kendi ülkesinde de bırakın DOLAR ile satsın, TR firması olsa 729 lira olmuş gibi düşünün) , telefon doviz farkından zaten 1450 yi buluyo otomatikman, üstüne vergi + aracı şu bu gelince 2000 i geçiyo :)
gelelim xiaomi vs markalara, çin in en kaliteli telefonlarını satan firma diyosunuz, bu durumda bu adamlar telefonları 100 dolara satıyo değillerdir, gene piyasasını bilmiyorumda aliexpress te en fazla 500 e buldum bi telefon xiaomi olan ,
neyse 400 dolara felan satıyo olsalar , zaten kafadan 800 etti, vergi şu bu derken 1000 lirayı her türlü geçer gene.. TL gün gelirde dolar euro karşısında bi değer kazanırsa o zaman bizede teknolojik cihazlar ucuza gelmiş olur :D idğer türlü her türlü lükse girer bu fiyata alınan şeyler :) -
Apple store gelmeden önce telefonları 3000 TL den başlıyordu. Evet vergiler var ama distibütörler ve aracılar çok fena kazık çakıyordu.
Samsung, HTC vs. Türkiye distribütörleride kar payı koyuyor. Hatta son zamanlarda iyice arttırdılar kar paylarını. Xiomi direk kendisi satacağı için aracı olmayacak. Doğal olarak bir samsung bi LG kadar paha olması beklenemez. Telefon satışları Xiomi ye kayarsa bu markalarda kar payından fiyat indirimi yapmak zorundalar.
-
DrKill bunu yazdı
Apple store gelmeden önce telefonları 3000 TL den başlıyordu. Evet vergiler var ama distibütörler ve aracılar çok fena kazık çakıyordu.
Samsung, HTC vs. Türkiye distribütörleride kar payı koyuyor. Hatta son zamanlarda iyice arttırdılar kar paylarını. Xiomi direk kendisi satacağı için aracı olmayacak. Doğal olarak bir samsung bi LG kadar paha olması beklenemez. Telefon satışları Xiomi ye kayarsa bu markalarda kar payından fiyat indirimi yapmak zorundalar.
xiaomi çok satmazsa apple samsung felan sallamaz bile, ama dediğin gibi satışlar kayarsa baya o tarafa, devlette vergileri düşürmeyeceğien göre apple,samsung gibi firmalar 50 şer dolar fiyat kırsalar 100 lira eder zaten kırdıkları fiyat :) sırf bu ihtimali desteklemek için gidip alcam xiaomi gelirse :)
MaviGozluDev tarafından 14/Tem/14 16:04 tarihinde düzenlenmiştir