Xiaomi Ve Huawei Telefon Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    RitmFarbRacourci bunu yazdı
    Martech bunu yazdı

Şu fotoğraf şahâne güzel çıkmış. Da, Yolu kesen karşıdaki binanın, Üstten 2nci katın altındaki, kırmızı zeminli beyaz yazılı kısmı, niye okunmuyor?

abi sen "Benim gözler bozuk, okuyamıyorum" demiştin. ondan olmasın ?

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı

Şu fotoğraf şahâne güzel çıkmış. Da, Yolu kesen karşıdaki binanın, Üstten 2nci katın altındaki, kırmızı zeminli beyaz yazılı kısmı, niye okunmuyor?

abi sen "Benim gözler bozuk, okuyamıyorum" demiştin. ondan olmasın ?

Tamam bozuk da 2 parmak hareketiyle fotoyu da büyütemiyor musun?  Şahsen ben bu şekilde baktım göremedim. Belki fotoğrafın siteye yüklenmesiyle çözünürlüğü düşmüştür diye muhataplara soru sordum. Yanlış mı?

Geçen ilginçtir ^^D` @Bamboocha 'nin Motor Tamiri Satışı konusunda da kamyonet Foto'suyla güldürmüştün de bu da ilginç geldi. 

Neticede Foto'da o yazının okunması gerekmiyor mu?  Sanada doğrudan sormuş olayım. sen önceki sayfadaki dediğim yeri okuyabiliyor musun?

152kb 809x1080px gözüküyor indirdiğimde dosya boyutu ve çözünürlüğü. 

RitmFarbRacourci tarafından 01/Tem/19 18:34 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı

Tamam bozuk da 2 parmak hareketiyle fotoyu da büyütemiyor musunŞahsen ben bu şekilde baktım göremedim. Belki fotoğrafın siteye yüklenmesiyle çözünürlüğü düşmüştür diye muhataplara soru sordum. Yanlış mı?

Geçen ilginçtir ^^D` @Bamboocha 'nin Motor Tamiri Satışı konusunda da kamyonet Foto'suyla güldürmüştün de bu da ilginç geldi. 

Neticede Foto'da o yazının okunması gerekmiyor mu?  Sanada doğrudan sormuş olayım. sen önceki sayfadaki dediğim yeri okuyabiliyor musun?

152kb 809x1080px gözüküyor indirdiğimde dosya boyutu ve çözünürlüğü. 

Konu ile ilgili olarak, yanlış ya da doğru demedim. sorman da beni ilgilendirmez. ben başka bir konuya değinmek amacı ile yazmıştım onu.

konu içinde konu, onun içinde başka konuları bize tekrar tekrar yaşattığın için de ayrıca teşekkür ederim kendi adıma.

fotoğrafta neden yazının okunması gereksin ? taaa ebesinin şeyindeki ters dönmüş pankarta mı takıldın yani onca şeyin arasında ? bu da bana ilginç geldi. 

neyse konudan sapmayalım, muhatapları cevaplar

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Xiaomi neden adam olmaz temalı bir görsel.

Abi zamanında android camera apileri üzerinden uygulama geliştirmiştim. Mesela samsungun kendi apisi var. Her telde onu kullanıyor. Bunlardaki bu farka anlam veremedim. Yoksa donanım farkı mıdır emin de olamadım. Bu fotoyu paylaşan yerde ne söylenmiş?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Fotoğraf bir YouTube videosundan ekran görüntüsü ama nereden aldığım aklıma gelmedi şuan. Xiaomi sensörden gelen veriyi direk fotoğrafa yansıtıyor sorunu bu. Birde global rom, Çin romu ve Hindistan romu farkı var.

Google'ın kamerası iyi sonuçlar versede port uygulama olduğundan bazen saçmalayabiliyor. Huawei mesala baktı kamera işini beceremeyecek Leica ile ortaklığa gitti. Apple'da zamanında beceremiyordu. Nokia, Microsoft'a satıldığı dönem işten çıkarılan kamera ekibini bünyesine aldı. 

Kamera işini şuan Samsung ve Huawei berecerebiliyor sadece. LG'de iyiydi ama son çıkardığı telefonları 5 para etmez kamera konusunda. G4 zamanında ki kamera nerede şimdiki kamera nerede...

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı

konu içinde konu, onun içinde başka konuları bize tekrar tekrar yaşattığın için de ayrıca teşekkür ederim kendi adıma. ^^D

fotoğrafta neden yazının okunması gereksin ? taaa ebesinin şeyindeki ters dönmüş pankarta mı takıldın yani onca şeyin arasında ? bu da bana ilginç geldi. 

neyse konudan sapmayalım, muhatapları cevaplar

Pankart değil ki o,  Pano yada Tabela değil mi o nasıl ters dönsün? gerçi ne diye o yüksekliğe o panoyu koysunlar o da mantıksız ama.. du bakalım.

sen o aşağıdaki bez branda tarzı gibi şeyden bahsediyorsun sanırım. iyi bak. o değil dediğim.

P30pro nun özelliği lens'leri vasıtasıyla fotoğrafın üzerindeki her nesne'nin net olması değil mi? ben baktığımda göremedim. Ama  orjinal fotoda görünüyordur. 

RitmFarbRacourci tarafından 02/Tem/19 02:33 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

Aslında fotoğrafı tam net ben çekemedim ekran da daha net çekebilmek için bekleyin gibi ibareler yazıyor ben direk çektiğini düşünüp cihazı indirmiştim sarsmadan odaklanıp çektiğinde çok daha net gözükür

P30 pro fena değil tavsiye ederim düşünenlere

Buda bonus olsun 

Havaalanında kız arkadaşını açıklık modunda oto ISO çektiğim basit bir resim

Martech tarafından 02/Tem/19 03:12 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ttbatti
    ttbatti's avatar
    Erkek

Bende de Xiaomi Mi 8 Lite 128G var kamerası cidden leş, güzel yerleşik uygulamaları var fakat reklamlar çok sinir bozucu. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Huawei Mate 20 lite gece çekimlerim 

İphone x gece çekimlerim

PanxeR tarafından 02/Tem/19 12:03 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    Martech bunu yazdı

Aslında fotoğrafı tam net ben çekemedim ekran da daha net çekebilmek için bekleyin gibi ibareler yazıyor ben direk çektiğini düşünüp cihazı indirmiştim sarsmadan odaklanıp çektiğinde çok daha net gözükür

P30 pro fena değil tavsiye ederim düşünenlere

Buda bonus olsun 

Havaalanında kız arkadaşını açıklık modunda oto ISO çektiğim basit bir resim

Ben düşünüyorum ama fiyatını düşünemiyorum :)

Bu arada 1080p60 çekimlerinde zoom yapınca videonun kötüleşmesi gerçek mi, düzeldi mi?

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
Toplam Hit: 5429 Toplam Mesaj: 47
telefon telefon