.XXX Uzantılı Domain Önerisi
-
.xxx uzantılı domain öneriniz varmı kayıt edilebilecek jenerik güzel birşey arkadaşlar ?
-
-
türkçemi olucak hacı ?
-
Bilet.xxx
-
freudSusHaksizsin bunu yazdı
türkçemi olucak hacı ?
Farketmez hocam, jenerik olsunda.
-
xx.xxx
-
.xxx değil de .la vardı ben çok önceden demiştim de almışlar.
pompa.la
-
pSkpt bunu yazdı
.xxx değil de .la vardı ben çok önceden demiştim de almışlar.
pompa.la
sakso.la boş hocam olmamı?
-
niye .xxx domain alıyorsun hocam, 100 lira para iki gün sonra tib ban atınca 301 yönlendirmesi yapınca yine mi .xxx domain alacaksın bana gereksiz geliyor yav yada daha .xxx olayını çözemedim
edit:hatta 150 lira
Lotus tarafından 08/May/13 13:02 tarihinde düzenlenmiştir -
Lotus bunu yazdı
niye .xxx domain alıyorsun hocam, 100 lira para iki gün sonra tib ban atınca 301 yönlendirmesi yapınca yine mi .xxx domain alacaksın bana gereksiz geliyor yav yada daha .xxx olayını çözemedim
edit:hatta 150 lira
İşletmelik değil al-sat yapmalık arıyorum hocam.
16,55 TL 'den .XXX
.XXX - Favori yerel alan adınız .XXX, 31 Mayıs 2013 tarihine kadar sadece 16,55 TL.
Not:
- Bu özel fiyatlandırma sadece ResellerClub Promo Engine tarafından sunulmaktadır. 16,55 TL'den yararlanabilceğinizden emin olmak için lütfen sisteminizde müşterileriniz ve alt-bayileriniz için satış fiyatının 40,00 TL TL ve altında olduğundan emin olunuz.
- Bu promosyon sadece 1 yıl için kayıtlı yeni .XXX Alan Adları için geçerlidir. 2 Yıl için kayıtlanmış .XXX Alan Adları 1 yıl promosyon fiyatı ve 1 yıl normal fiyattan ücretlendirilecektir.
- Bu promosyon Yenilemelerde ve Transferlerde geçerli değildir
- Müşterilerinizin ve Altbayilerinizin satın alabilecekleri Alan Adı sayısında herhangi bir sınırlandırma yoktur.
- Bu promosyon 31 Mayıs 2013'de sona erecektir
-
EDİT // ARKADAŞLAR SAĞOLUN ÖNERİ YAPMAYIN MOD ABİLERİMİZ GİZLİLİĞİ GEREKSİZ GÖRMÜŞ SANIRIM Kİ KONUNUN GİZLİLİĞİNİ KALDIRMIŞLAR.
Maresca tarafından 08/May/13 16:23 tarihinde düzenlenmiştir