Yabancı Dili Olan Antirs Vip İsteyen Arkadaşlar
-
Selamlar, antirs.com 'u yabancılara tanıtıp duyurmak istiyorum, malum adsense daha iyi mangır veriyor :D
Metin şu ; 5 farklı siteye konu açana vip vereceğim, metni değiştirebilir güncelleyebilir daha çok açıklayabilirsiniz vs..hayal gücünüzle sınırlı..
Hello bros, i've opened my own rapidshare premium link generator las month. In fact i opened it several times but i had server & acc problems so i closed and opened it often.
Not it works abt 2 months.
I want you to donate your rapidshare accounts, or if you're generous, you can donate via paypal for server costs
And also we have adversitements....As you can see
Whatever, i think i shouldnt write too long, i see you're getting excited
Also sorry about my bad English, i'm from Turkey..
So... Lets download as premium !
www.antirs.com
Good luck
-
Hello bros, i've started my own rapidshare premium link generator last month. (In fact i opened it several times but i had server & acc problems so i closed and opened it often.) bunu cikart kendini kotu gosteriyor.
Not it works abt 2 months. (bu soyledigin ilk cumleyi celdiriyor)
I would appreciate it if you could share your rapidshare accounts with me, or if you're generous, you may choose to donate via paypal for server costs.
And also we have adversitements....As you can see (bununla ne ima etmeye calistigin belli degil)
Whatever, i think i shouldnt write too long, i see you're getting excited (biraz anlamsiz olmus)
Also sorry about my bad English, i'm from Turkey.. (bu butun karisikligi anlatmis ama konunun ana ozu anlasilmamis)
So... Lets download as premium !
www.antirs.com
Good luck
nasil bir mesaj vermek istedigini bana soyle ben senin icin birseyler yazayim.
-
Anlamsız Söz Dizileri Oluşturmuşsun,Birbiriyle Zıt...Hepsini Geçtim Bir de Altına ''Kötü İngilizcem İçin Üzgünüm,Türkiye'denim'' Diyerek Damarımın Bam Teline Dokundurdun....Türkçe Yaz Sen İstersen Ben Sana stediğin Gibi Çevireyim...;)
-
hocam gecenlerde yazıcaktım bu senın sıtenın cok kötü bir acıgı var pm atarsan düzenlersin
-
hade hocalar siz çevirin bende ne kadar bildiğim forum varsa yazıyım :)
-
ben de gece arkadaşın yazdığını geçirdim ama editlerim editleyebilirsem artık
-
antirs@hotmail.com.tr satılıyor haydi bakalım =)
-
noneym diyor ki;
o mesajı zaten bi foruma gecenin bi yarısı dalgın kafayla yazmıştım direk buraya kopyaladım.şimdi bakıyorumda gerçekten komik olmuş :D
antirs sistemini anlatan güzel bi yazı hazırlayabilirse bir arkadaş sevinirim. hatta türkçesini yazayım şöyle;
Merhaba arkadaşlar, antirs.com adresinde yeni bir rapidshare premium link oluşturucu buldum.
Yapmanız gereken tek şey siteye girip dilinizi seçip indirmek istediğiniz dosya adresini girerek indirmek.
Saat başına 3 dosya limiti var sitede ve bunu kaldırmak isterseniz,
rapidshare premium hesabı bağışlayabilir;
haftalık 3$ olarak VIP hesap satın alabilir ve giderlerimize yardımcı olabilirsiniz.
Ayrıca destek olmak için görebileceğiniz bazı reklamlar alınmış, siz ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz :)
İyi eğlenceler,
#hüsamettin#
www.antirs.com -
MikRoBiT bunu yazdı:
-----------------------------
noneym diyor ki;
o mesajı zaten bi foruma gecenin bi yarısı dalgın kafayla yazmıştım direk buraya kopyaladım.şimdi bakıyorumda gerçekten komik olmuş :D
antirs sistemini anlatan güzel bi yazı hazırlayabilirse bir arkadaş sevinirim. hatta türkçesini yazayım şöyle;
Merhaba arkadaşlar, antirs.com adresinde yeni bir rapidshare premium link oluşturucu buldum.
Yapmanız gereken tek şey siteye girip dilinizi seçip indirmek istediğiniz dosya adresini girerek indirmek.
Saat başına 3 dosya limiti var sitede ve bunu kaldırmak isterseniz,
rapidshare premium hesabı bağışlayabilir;
haftalık 3$ olarak VIP hesap satın alabilir ve giderlerimize yardımcı olabilirsiniz.
Ayrıca destek olmak için görebileceğiniz bazı reklamlar alınmış, siz ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz :)
İyi eğlenceler,
#hüsamettin#
www.antirs.com
-----------------------------Hi guys, I found a new rapidshare premium link generator on antirs.com
All you have to do is going to the page , selecting your language and pasting the link you want to download.
the limit is 3 files per an hour , to extend the limit you could donate preminum accounts
or become a VIP member for 3 dollars for a week.
Also , as you can see there are some ads on the page , you know what you should do to support.
Enjoy
www.antirs.com
edit site ismini unutmusum
-
vandeta bunu yazdı:
-----------------------------
Hi guys, I found a new rapidshare premium link generator on antirs.com
All you have to do is going to the page , selecting your language and pasting the link you want to download.
the limit is 3 files per an hour , to extend the limit you could donate preminum accounts
or become a VIP member for 3 dollars for a week.
Also , as you can see there are some ads on the page , you know what you should do to support.
Enjoy
www.antirs.com
-----------------------------Tamamdır arkadaşlar bu metni 5 yabancı foruma yapıştırıyorsunuz ve konu adreslerini burada(pm ile değil çünkü aynı foruma 2 defa açılmasın) veriyorsunuz, forumlar üyelik istiyorsa kontrol etmem için 1 defalığına pm ile şifrenizi veriyorsunuz, ayrıyetten VIP kullanıcı adı ve şifreniz ne olsun bana bildiriyorsunuz online olduğum ilk anda açıyorum üyeliğinizi :)
Bir arkadaş konuları açmıştı o tekrar pm atarsa sevinirim..
-
turkcesini bile celiskili yazmissin hocam.
bi demissin yeni bi site buldum sorada bagis yaparak sitemize yardimda bulunabilirinsiiz demissin.