folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yabancı Dili Olan Antirs Vip İsteyen Arkadaşlar

Yabancı Dili Olan Antirs Vip İsteyen Arkadaşlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Selamlar, antirs.com 'u yabancılara tanıtıp duyurmak istiyorum, malum adsense daha iyi mangır veriyor :D

Metin şu ; 5 farklı siteye konu açana vip vereceğim, metni değiştirebilir güncelleyebilir daha çok açıklayabilirsiniz vs..hayal gücünüzle sınırlı..

Hello bros, i've opened my own rapidshare premium link generator las month. In fact i opened it several times but i had server & acc problems so i closed and opened it often.

Not it works abt 2 months. 

I want you to donate your rapidshare accounts, or if you're generous, you can donate via paypal for server costs 

And also we have adversitements....As you can see 

Whatever, i think i shouldnt write too long, i see you're getting excited  

Also sorry about my bad English, i'm from Turkey..

So... Lets download as premium !

www.antirs.com

Good luck  

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

Hello bros, i've started my own rapidshare premium link generator last month. (In fact i opened it several times but i had server & acc problems so i closed and opened it often.) bunu cikart kendini kotu gosteriyor.

Not it works abt 2 months. (bu soyledigin ilk cumleyi celdiriyor)

I would appreciate it if you could share your rapidshare accounts with me, or if you're generous, you may choose to donate via paypal for server costs.

And also we have adversitements....As you can see (bununla ne ima etmeye calistigin belli degil)

Whatever, i think i shouldnt write too long, i see you're getting excited  (biraz anlamsiz olmus)

Also sorry about my bad English, i'm from Turkey.. (bu butun karisikligi anlatmis ama konunun ana ozu anlasilmamis)

So... Lets download as premium !

www.antirs.com

Good luck  

nasil bir mesaj vermek istedigini bana soyle ben senin icin birseyler yazayim. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

Anlamsız Söz Dizileri Oluşturmuşsun,Birbiriyle Zıt...Hepsini Geçtim Bir de Altına ''Kötü İngilizcem İçin Üzgünüm,Türkiye'denim'' Diyerek Damarımın Bam Teline Dokundurdun....Türkçe Yaz Sen İstersen Ben Sana stediğin Gibi Çevireyim...;)

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

hocam gecenlerde yazıcaktım bu senın sıtenın cok kötü bir acıgı var pm atarsan düzenlersin

Beleş wireless kahramanı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

hade hocalar siz çevirin bende ne kadar bildiğim forum varsa yazıyım :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

ben de gece arkadaşın yazdığını geçirdim ama editlerim editleyebilirsem artık

. . .. . ... .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

antirs@hotmail.com.tr satılıyor haydi bakalım =)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MikRoBiT
    MikRoBiT's avatar
    Erkek

noneym diyor ki;
    o mesajı zaten bi foruma gecenin bi yarısı dalgın kafayla yazmıştım direk buraya kopyaladım.şimdi bakıyorumda gerçekten komik olmuş :D
    antirs sistemini anlatan güzel bi yazı hazırlayabilirse bir arkadaş sevinirim. hatta türkçesini yazayım şöyle;

Merhaba arkadaşlar, antirs.com adresinde yeni bir rapidshare premium link oluşturucu buldum.
    Yapmanız gereken tek şey siteye girip dilinizi seçip indirmek istediğiniz dosya adresini girerek indirmek.
    Saat başına 3 dosya limiti var sitede ve bunu kaldırmak isterseniz,
    rapidshare premium hesabı bağışlayabilir;
    haftalık 3$ olarak VIP hesap satın alabilir ve giderlerimize yardımcı olabilirsiniz.
    Ayrıca destek olmak için görebileceğiniz bazı reklamlar alınmış, siz ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz :)
    İyi eğlenceler,
    #hüsamettin#

www.antirs.com

Ban servis - Instagram Facebook WhatsApp Snapchat
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vandeta
    vandeta's avatar
    Erkek

MikRoBiT bunu yazdı:
    -----------------------------

noneym diyor ki;
    o mesajı zaten bi foruma gecenin bi yarısı dalgın kafayla yazmıştım direk buraya kopyaladım.şimdi bakıyorumda gerçekten komik olmuş :D
    antirs sistemini anlatan güzel bi yazı hazırlayabilirse bir arkadaş sevinirim. hatta türkçesini yazayım şöyle;

Merhaba arkadaşlar, antirs.com adresinde yeni bir rapidshare premium link oluşturucu buldum.
    Yapmanız gereken tek şey siteye girip dilinizi seçip indirmek istediğiniz dosya adresini girerek indirmek.
    Saat başına 3 dosya limiti var sitede ve bunu kaldırmak isterseniz,
    rapidshare premium hesabı bağışlayabilir;
    haftalık 3$ olarak VIP hesap satın alabilir ve giderlerimize yardımcı olabilirsiniz.
    Ayrıca destek olmak için görebileceğiniz bazı reklamlar alınmış, siz ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz :)
    İyi eğlenceler,
    #hüsamettin#

www.antirs.com

Hi guys, I found a new rapidshare premium link generator on antirs.com

All you have to do is going to the page , selecting your language and pasting the link you want to download.

the limit is 3 files per an hour , to extend the limit you could donate preminum accounts

or become a VIP member for 3 dollars for a week.

Also , as you can see there are some ads on the page , you know what you should do to support.

Enjoy

www.antirs.com

edit site ismini unutmusum

www.RebtelTurkiye.com - uluslararasi gorusmeleriniz icin guzel bir yol..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

vandeta bunu yazdı:

Hi guys, I found a new rapidshare premium link generator on antirs.com

All you have to do is going to the page , selecting your language and pasting the link you want to download.

the limit is 3 files per an hour , to extend the limit you could donate preminum accounts

or become a VIP member for 3 dollars for a week.

Also , as you can see there are some ads on the page , you know what you should do to support.

Enjoy

www.antirs.com

Tamamdır arkadaşlar bu metni 5 yabancı foruma yapıştırıyorsunuz ve konu adreslerini burada(pm ile değil çünkü aynı foruma 2 defa açılmasın) veriyorsunuz, forumlar üyelik istiyorsa kontrol etmem için 1 defalığına pm ile şifrenizi veriyorsunuz, ayrıyetten VIP kullanıcı adı ve şifreniz ne olsun bana bildiriyorsunuz online olduğum ilk anda açıyorum üyeliğinizi :)

Bir arkadaş konuları açmıştı o tekrar pm atarsa sevinirim..

...said addicted.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

turkcesini bile celiskili yazmissin hocam.

bi demissin yeni bi site buldum sorada bagis yaparak sitemize yardimda bulunabilirinsiiz demissin.

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
Toplam Hit: 1841 Toplam Mesaj: 18