Yabancılar Pkk Yı Merak Ediyorlar..
-
anlatmak boş. anlatsan anlamazlarsa ne olucak , anlarsalar ne olucak.
boş yani boş. -
bana kaynak lazım merak ediyorlar..bizim onlara anlatmamız lazım....biz vazgecersek nasıl kendimizi anlatacaz ? halen bir kaynak yok ortada sanırım ingilizce olarak
-
if u wanna know about the pkk and apo, just learn turkish and read books idiots, de
-
avrupali zaten seviyor ki. Hatta kandilde avrupalilar bile var. Bkz : david tolhildan isvec yada isvicreli idi sanirim. Velhasil kelam terörist örgütler listesinde olsa bile avrupali devletler her daim desteklerini sürdürmüslerdir. Gecmiste öyleydi. Günümüzde de öyle. Gelecekte de öyle olacaktir. Türkiye bu kafa ile giderse yazik oluyor güzel ülkeme.. İnsallah atlatiriz bu durumlari..
-
Sen ne kadar anlatırsan anlat boş. Onların işine gelmeyeceği için onlar yine anlamamazlıktan gelecektir o yüzden anlatmaya değmez boşver gitsin.
-
fuck
-
onlar bana sordular.neden pkk var diye..bende anlattmaya çalıştım.avrupanın ve amerikanın desteği oldugunu söyledim.sebebini de türkiyenin güçlenmesini istemiyorlar dedim..harcadıgımız parayı anlattım.bununla neler yapılabilirdi anlattım...ama onlar daha fazla bilgi istiyorlar.cünkü bizleri tanımak istiyorlar..hı biz dersek ki onlar zaten seviyorlar anlatmaya gerek yok.o zmn pkk ile savasmaya gerek yok..
-
tr deyken herkesi malumiyeti gibi bu orgutun ve yandaslarinin ne tur zihniyet mucadele amac icinde olduklari bildiginiz gibi biliyor karsiydim karsiyim antisi olup en turk fasit cephesine yerlestim...
daima ezik bitik 3-5 saklabandan olusan bir fare surusu belledim bunlari taki yurt disina cikina dek hayir olaylar oyle deilmis...
sen o yabancilara istedigin kadar dogrusunu anlat takla at anlatan anlatmis ki o yabancilarin memleketinde coktan tohumlari yerlesmis benim bulundugum ulkenin bulundugum bolgede ve 4 bir yanindan anasina kadar borulari otuyor..ve yabancilara anlatmayi birak enjekte eden etmis sana inanmazlar...
sizde ancak boyle oter bagirirsiniz ordan aynen (apokontek) arkadas gibi angut angut konusur ok girmis canavarin saga sola saldirmasi gibi kendi bile neyi koruyup neye cattrigini bilmez...
arkadaslar oncelikle kendinizden dunyanin en ucrasina kadar yabanciya ciddi kaliteli kulturune bagli dinine bagli biri oldugu kabul ettiriyorsunuz...sonra bu insanlarda size karsi hayranlik uyandiriyor ve o zaman en ikna duygusal sekilde anlatip cevredeki bir kac zibidinin bu insanlara karsi hata yapmlarina sebeb oluyorsunuzki o zaman size inanabilecekler...yoksa hikaye...
-
OveRTaX bunu yazdı:
-----------------------------
İngilizlerse Guy Fawkes'i göster onlara anlarlar.
-----------------------------SEN NE DİYORSUN BİRADER !!
-
pkk=anasının karnında babasına göt vermiş orospu çocuklarıdır de anlarlar.