folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Yabancılar Pkk Yı Merak Ediyorlar..

Yabancılar Pkk Yı Merak Ediyorlar..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaLFDeviL
    HaLFDeviL's avatar
    Erkek

anlatmak boş. anlatsan anlamazlarsa ne olucak , anlarsalar ne olucak.
    boş yani boş.

"elma seni sevmiyorsa, senin elmayı sevmenin elma için bir anlamı olmaz ki"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

bana kaynak lazım merak ediyorlar..bizim onlara anlatmamız lazım....biz vazgecersek nasıl kendimizi anlatacaz ? halen bir kaynak yok ortada sanırım ingilizce olarak

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

if u wanna know about the pkk and apo, just learn turkish and read books idiots, de

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    avrupali zaten seviyor ki. Hatta kandilde avrupalilar bile var. Bkz : david tolhildan isvec yada isvicreli idi sanirim. Velhasil kelam terörist örgütler listesinde olsa bile avrupali devletler her daim desteklerini sürdürmüslerdir. Gecmiste öyleydi. Günümüzde de öyle. Gelecekte de öyle olacaktir. Türkiye bu kafa ile giderse yazik oluyor güzel ülkeme.. İnsallah atlatiriz bu durumlari..

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elrosse
    Elrosse's avatar
    Erkek

Sen ne kadar anlatırsan anlat boş. Onların işine gelmeyeceği için onlar yine anlamamazlıktan gelecektir o yüzden anlatmaya değmez boşver gitsin.

I dont care.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

fuck

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

onlar bana sordular.neden pkk var diye..bende anlattmaya çalıştım.avrupanın ve amerikanın desteği oldugunu söyledim.sebebini de türkiyenin güçlenmesini istemiyorlar dedim..harcadıgımız parayı anlattım.bununla neler yapılabilirdi anlattım...ama onlar daha fazla bilgi istiyorlar.cünkü bizleri tanımak istiyorlar..hı biz dersek ki onlar zaten seviyorlar anlatmaya gerek yok.o zmn pkk ile savasmaya gerek yok..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

tr deyken herkesi malumiyeti gibi bu orgutun ve yandaslarinin ne tur zihniyet mucadele amac icinde olduklari bildiginiz gibi biliyor karsiydim karsiyim antisi olup en turk fasit cephesine yerlestim...

daima ezik bitik 3-5 saklabandan olusan bir fare surusu belledim bunlari taki yurt disina cikina dek hayir olaylar oyle deilmis...

sen o yabancilara istedigin kadar dogrusunu anlat takla at anlatan anlatmis ki o yabancilarin memleketinde coktan tohumlari yerlesmis benim bulundugum ulkenin bulundugum bolgede ve 4 bir yanindan anasina kadar borulari otuyor..ve yabancilara anlatmayi birak enjekte eden etmis sana inanmazlar...

sizde ancak boyle oter bagirirsiniz ordan aynen (apokontek) arkadas gibi angut angut konusur ok girmis canavarin saga sola saldirmasi gibi kendi bile neyi koruyup neye cattrigini bilmez...

arkadaslar oncelikle kendinizden dunyanin en ucrasina kadar yabanciya ciddi kaliteli kulturune bagli dinine bagli biri oldugu kabul ettiriyorsunuz...sonra bu insanlarda size karsi hayranlik uyandiriyor ve o zaman en ikna duygusal sekilde anlatip cevredeki bir kac zibidinin bu insanlara karsi hata yapmlarina sebeb oluyorsunuzki o zaman size inanabilecekler...yoksa hikaye...

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

OveRTaX bunu yazdı:
    -----------------------------

İngilizlerse Guy Fawkes'i göster onlara anlarlar.

-----------------------------

SEN NE DİYORSUN BİRADER !!

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

pkk=anasının karnında babasına göt vermiş orospu çocuklarıdır de  anlarlar.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
Toplam Hit: 4335 Toplam Mesaj: 32