Yagc.Exe Diye Bir Virüs Nasıl Silebilirim
-
arkadaşlar flash diskime bulaşmış flash diskimin içinde hiçbir dosya yok sadece autorun.inf dosyası var silinmiyor içindede
[AutoRun]
;wbxSTbSGPEIqcfFMxKivIuCTNmrNOsuApenfNYgOnxFtjuyxvop
;HqkJjlufabNuBffoMsNafnmVc
sheLL\\ExPLoRe\\COMMand =yagc.exe;xVOaDlssyxfeqtuTwHEqQPwiyVrprRvxQbsrH
OPen = yagc.exe
;sjFjHs gvAlebiiKohy TQVk
sHeLL\\opEn\\DefAUlT=1
;vYEWFtybGawKfBwCDvcGEi aKdm
Shell\\OPeN\\COMmand=yagc.exe
;gfpgih hhpVknexywYpayggWFfpUemTQPvVQs
shelL\\aUtoplaY\\comMaNd =yagc.exesatırları var pc kafayı yedi görev yöneticim çalışmıyor regedit çalışmıyor hiçbir antivirüsle silemedim kasper indirdim kurdum kasper açılınca o ziktimin vürüsü kasper i kapatıyor dracula falan vardı kurulu onlar da açılmıyor anti trojan elite denedim nafile amvo ve ComboFix hiç olmadı yardım edin :S
-
yardım edebilecek kimse yokmu arkadaşlar
-
eğer kasperksy eset smart security veya avg gibi tanınmış antivirüs programlarından birisi yüklüyse bilgisayarında (eset tavsiyemdir) bunları hemen güncelle ve en güncel haliyle o dediğin hedefi tarat emin ol ki bulacak ve imha edecektir ama dediğim gibi mutlaka ve mutlaka antivirüs programının güncel olması şarttır
-
sağa tıkla delete de
-
gerek kalmadı arkadaşlar format attım :S
-
Usb_Securty programı gayet iyi onu kullanıyorum :|
download
-
konuyu gordum ama yogunluktan cevap yazamamistim,
format atmasaydin hallederdik
underzero antivirusu ile
-
Underzero Antivirüsünü isterim :R Mümkünmü ?
-
Mr_Dark bunu yazdı:
-----------------------------
Underzero Antivirüsünü isterim :R Mümkünmü ?
-----------------------------aynen :D
-
:)
kaynak kodlari dna da gizlidir
exe olusturalamadigi icin bilgisayarlara yuklenemiyor
bilgisayariniza virus bulastigi zaman irtibata gecin
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------under abi bana 3 ay önce amvo.exe adına bir virüs bulaşmıştı üzerinde aylarca çalıştığım mimari nitelikte çizimlerimi silmiş veya gizli hale getirmişti. Ancak gizli dosyaları gösteren programlar kullanarak bu dosyalarıma erişebiliyordum bu virüs flash disk cd disket gibi birçok üniteme bulaşmıştı formattan sonra bile yedekleme dvd lerimden verilerimi geri yüklediğimde o virüste pc ye sızıyor tüm klasörler içine kendisini kopyalıyordu bu virüsten çok titiz çalışmalarım sayesinde kurtuldum ama bana neler çektirdi :D