Yahşi Batı Filmi Hakkında Görüşlerim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Arkadaslar bugün izledim.Gora ve arog daha güzeldi.Saat 3 de gittik salonda 25 kisi ya vardı ya yoktu.Filmin hikayesi  fena değil ama espriler tam oturmamış.Espri yapıyorlar ama espriler vurgulanmadıgı için insanlar gülmüyor.Zaten 1. yarı gülmedik desem yeri.

2. yarıda pek fazla komik değildi.Cem Yılmazın hokkabazdan sonra izlediğim en kötü filmiydi bence.Sinemada izlemeye değer mi değmez mi tartısılır.Bence indirin 1 hafta sonra internetten izleyin hatta belki simdide düşmüştür internete :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manialith
    manialith's avatar
    Erkek

takip ediyorum ben daha düşmedi galiba nternete. fakat bence çok güzeldi film arog kadar güzeldi. esprileri yine salondaki çoğu kişi anlamasada ben en fazla 3 yada4 tanesini anlayamadığımı hissettim. gayet süperdi espriler bence.

Im Boned, All Boned.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Ben beyendim,bazı yerlerine özellikle ikinci kısımda oldukça güldüm...

Her Hakkım Saklıdır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

bi şahane diyolar bi berbat ötesi diyolar...orta karar denilmiyor hiç bu adamın filmlerine..fena merak ediyorum nasıl bi film,izleyecek param oldugu ilk dakika gidip izliycem :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek

cem yılmaz arogda sıçtı yahşi batıda sıvadı .

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

henüz filmi izlemedim ama benim anlamadiğim  şu bu adamin yaptiği her film neden  arog ve gora ile karşılaştırılıyor anlamış değilim hadi gora cekilde arogda onun devami niteliğinde ama bu filmin konusu başka ne arif var  nede ona benzer bir karakter  yani neden bütün yaptiği ve yapacaği  filmler ayni 2 filme yorumlanıyor anlamadım.

Bu adamın hayati boyunca cekeceği filmler  2 filmle karşılaştiralacaksa  film cekmesin o zaman bu adam madem   illa bişeyi karşilaştirlmak isteniyor  ilk filmlerinden   her şey güzel olacak  sonra hokkabaz var bunlarlada karşilaştirilsin  hala anlamadım  gerçi  bu olay  sadece bu adam için değil türk sinemasindaki  her oyuncu için ayni   yani illa bi filmi  bi önceki çekmiş oldugu filme karşılaştiriliacak 

geçen gün tv de haberlerde izledim yine yahşi bati  gişeleri ile ilgili  bi sinemada izliyicelerle  bi ropörtaj yapiyor  gerizekali  beyinsiz bi  kız  çıkıp dedi  ki   ben filmi  beğenmedim çok amerikan vari olmuş diyince orda  koptum zaten  film zaten amerika ilgili  ama bu salağin dediğine bak  böyle izliyiciler oldugu sürece türk sinemasi biraz  zor gelişir  .

not: bu arada sözüm meclisten dışari yani bayzin  sadece senin  için demedim  yanlış anlama  genel  olan bi durum bu bende içimi döktnüm  :)

Nev-i Şahsına Münhasır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hokkabaz kötü müydü ?

vay be :)

[22817//kaanabak]
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

çok küfür var ilk gün gittim zor yer buldum

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

adam hokkabaz yaptı beğenmediniz ? Bence güzeldi.Küfürsüz, aksiyonsuz birşey.Bence bizim insanlarımız stundup gibi film arıyor.Sürekli gülecek.

ARog ve gorada film ; sinema açısından nasıldı peki ? Efektler şunlar bunlar ? Bence Türk sinemasında çok çok iyi bir yerdeydi.Küfürsüz yapılsa beğenilmiyor, küfürlü olsa çok küfür var ?? 

Ben hokkabazı sevmiştim.Fakat cem yılmazın en beğendiğim filmi (içerik şu bu olarak) herşey çok güzel olacak.Acayip güzeldi...Gora ve arogta efekt olarak güzel.Yahşi batıda gördüğüm kadarıyla dekor bakımından iyi.

Filmi izlemediğim için birşey diyemeyeceğim.Açıkçası ince espiri olayınıda insanlara salka demek için kullanıldığını düşünüyorum.Biz yaptık ama insanlar anlamadı, gülmedi.İnce espiriyi görmek marifet hesabı..İyide sen neo yu matrixe mi sokacaksın yoksa her türlü insanı eğlendirecek misin ?

Bu yüzden ince esprii olayına karşıyım.Fakat cem yılmaz olunca beklentiler büyüyor.Birşey beklemeden izledim arog ve gorayı ve eğlendim.Çokta güzel olmuştu.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek

http://tahribat.com/Forum-Yahsi-Bati-102073/

Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

bir apachi ağlıyor kısmında koptum,

s*kmeseler bari dediğinde koptum,

bu apacilerin başkanı kumar oynarken on kağıt istedi, girdi donuyla çıktı onda güldüm,

kızıldereliler bunları yakaladıklarında; kasımpaşadan apaçi selimin selamı var desek ?  dediğinde koptum.

bence goradan kötüydü, arogdan iyiydi.

///______________
Toplam Hit: 1964 Toplam Mesaj: 14