Yahşi Batı Filmi Hakkında Görüşlerim
-
Arkadaslar bugün izledim.Gora ve arog daha güzeldi.Saat 3 de gittik salonda 25 kisi ya vardı ya yoktu.Filmin hikayesi fena değil ama espriler tam oturmamış.Espri yapıyorlar ama espriler vurgulanmadıgı için insanlar gülmüyor.Zaten 1. yarı gülmedik desem yeri.
2. yarıda pek fazla komik değildi.Cem Yılmazın hokkabazdan sonra izlediğim en kötü filmiydi bence.Sinemada izlemeye değer mi değmez mi tartısılır.Bence indirin 1 hafta sonra internetten izleyin hatta belki simdide düşmüştür internete :)
-
takip ediyorum ben daha düşmedi galiba nternete. fakat bence çok güzeldi film arog kadar güzeldi. esprileri yine salondaki çoğu kişi anlamasada ben en fazla 3 yada4 tanesini anlayamadığımı hissettim. gayet süperdi espriler bence.
-
Ben beyendim,bazı yerlerine özellikle ikinci kısımda oldukça güldüm...
-
bi şahane diyolar bi berbat ötesi diyolar...orta karar denilmiyor hiç bu adamın filmlerine..fena merak ediyorum nasıl bi film,izleyecek param oldugu ilk dakika gidip izliycem :)
-
cem yılmaz arogda sıçtı yahşi batıda sıvadı .
-
henüz filmi izlemedim ama benim anlamadiğim şu bu adamin yaptiği her film neden arog ve gora ile karşılaştırılıyor anlamış değilim hadi gora cekilde arogda onun devami niteliğinde ama bu filmin konusu başka ne arif var nede ona benzer bir karakter yani neden bütün yaptiği ve yapacaği filmler ayni 2 filme yorumlanıyor anlamadım.
Bu adamın hayati boyunca cekeceği filmler 2 filmle karşılaştiralacaksa film cekmesin o zaman bu adam madem illa bişeyi karşilaştirlmak isteniyor ilk filmlerinden her şey güzel olacak sonra hokkabaz var bunlarlada karşilaştirilsin hala anlamadım gerçi bu olay sadece bu adam için değil türk sinemasindaki her oyuncu için ayni yani illa bi filmi bi önceki çekmiş oldugu filme karşılaştiriliacak
geçen gün tv de haberlerde izledim yine yahşi bati gişeleri ile ilgili bi sinemada izliyicelerle bi ropörtaj yapiyor gerizekali beyinsiz bi kız çıkıp dedi ki ben filmi beğenmedim çok amerikan vari olmuş diyince orda koptum zaten film zaten amerika ilgili ama bu salağin dediğine bak böyle izliyiciler oldugu sürece türk sinemasi biraz zor gelişir .
not: bu arada sözüm meclisten dışari yani bayzin sadece senin için demedim yanlış anlama genel olan bi durum bu bende içimi döktnüm :)
-
Hokkabaz kötü müydü ?
vay be :) -
çok küfür var ilk gün gittim zor yer buldum
-
adam hokkabaz yaptı beğenmediniz ? Bence güzeldi.Küfürsüz, aksiyonsuz birşey.Bence bizim insanlarımız stundup gibi film arıyor.Sürekli gülecek.
ARog ve gorada film ; sinema açısından nasıldı peki ? Efektler şunlar bunlar ? Bence Türk sinemasında çok çok iyi bir yerdeydi.Küfürsüz yapılsa beğenilmiyor, küfürlü olsa çok küfür var ??
Ben hokkabazı sevmiştim.Fakat cem yılmazın en beğendiğim filmi (içerik şu bu olarak) herşey çok güzel olacak.Acayip güzeldi...Gora ve arogta efekt olarak güzel.Yahşi batıda gördüğüm kadarıyla dekor bakımından iyi.
Filmi izlemediğim için birşey diyemeyeceğim.Açıkçası ince espiri olayınıda insanlara salka demek için kullanıldığını düşünüyorum.Biz yaptık ama insanlar anlamadı, gülmedi.İnce espiriyi görmek marifet hesabı..İyide sen neo yu matrixe mi sokacaksın yoksa her türlü insanı eğlendirecek misin ?
Bu yüzden ince esprii olayına karşıyım.Fakat cem yılmaz olunca beklentiler büyüyor.Birşey beklemeden izledim arog ve gorayı ve eğlendim.Çokta güzel olmuştu.
-
http://tahribat.com/Forum-Yahsi-Bati-102073/
-
bir apachi ağlıyor kısmında koptum,
s*kmeseler bari dediğinde koptum,
bu apacilerin başkanı kumar oynarken on kağıt istedi, girdi donuyla çıktı onda güldüm,
kızıldereliler bunları yakaladıklarında; kasımpaşadan apaçi selimin selamı var desek ? dediğinde koptum.
bence goradan kötüydü, arogdan iyiydi.