folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Yahudi Soykırımı Olsa ...

Yahudi Soykırımı Olsa ...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ed_a
    ed_a's avatar
    Dişi
    mont-blanc bunu yazdı:
    -----------------------------

Kadınlara, çocuklara ve yaşlılara dokunulmayacaksa işgal edilen sınırlarda ikamet eden her İsrail vatandaşının kılıçtan geçirilmesini destekler, gönüllü asker alımı olursa da bizzat böyle bir talepte bulunurdum..

güzel yazmıs =)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    ed_a bunu yazdı:
    mont-blanc bunu yazdı:

Kadınlara, çocuklara ve yaşlılara dokunulmayacaksa işgal edilen sınırlarda ikamet eden her İsrail vatandaşının kılıçtan geçirilmesini destekler, gönüllü asker alımı olursa da bizzat böyle bir talepte bulunurdum..

güzel yazmıs =)

Dokunulmasınlar Listesinde Bulunduğun için Sanırım işine Gelmiş. :) iyide o Sınırda yanlışlıkla ya ben dolaşıyorsam benide keser bu Mendeburlar. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    Soykırım Türke yakışmaz ama ordularında bıtane bile esir almadan tamamını yakalımmı dersenız ona evet derim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaPTiXX
    CaPTiXX's avatar
    Erkek

yakintakip bunu yazdı:
    Soykırım Türke yakışmaz ama ordularında bıtane bile esir almadan tamamını yakalımmı dersenız ona evet derim

aynen katılıyorum..

orduları kırmaya ben de varım en önde yerimi ayırın.:D 

soykırım bize uygun bi hareket olsa şu an 17 soy kırılmıştı zaten..(osmanlı devri) 

Hakanlar Hakanı, Sultanlar Sultanı Cennetmekan II.Abdulhamid Han..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xous
    xous's avatar
    Erkek
    başlarım insanlık suçuna hepsine ölüm.

sokayım onun tezine...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    katılırım, ama israil tarafından. 1 numaralı askeri arge ve uretim ortagımı yanlız bırakacak degilim, cıkarım israilden yana. israilin yok olmasının bana hicbir cıkarı yok. askeri ortaklıgımız bittikten sonra bile ki buna daha cok uzun yıllar var, bolge ulkelerinin guclenmesini engellemesi bile benim onu desteklemem icin yeterli bir neden.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CIZIRTI
    CIZIRTI's avatar
    Erkek
    katliam çözüm değildir.insanları yok etmeye çalışmakla bir şey elde edilmez. Ülkeni geliştireceksin dış güçlere muhtaç olmayacaksın. Emperyalizmin ülkede oyunlar oynamasına meydan vermeyeceksin. Ülkemizdeki tek sorun ülke insanlarına gereken değerin, desteğin verilmemesi.yani gelişmesine fazla katkıda bulunulmaması, eğitime ağırlık vereceksin, imkanları geliştireceksin ve içten güçleneceksin. Çok yetenekli insanlar var fakat harcanıyorlar. Dış ülkelerden medet ummakla onların fikri doğrultusunda adımlar atmakla olmuyor işte. Ülkedeki herkesin veya çoğunluğun  amacı belli ; ülkenin aydınlığa gitmesi ve  bir bütün halinde olması, ama çabalamalar farklı işin içine şahsi çıkarlar girince çabalar amaçtan öte tarafa sürükleniyor. En önemlisi de soykırımda dünya karışır. Bi ermeni soykırımı iddiası ülkemizin adını ne kadar sarstı. Varsın sandıklarına inansınlar fakat gelecekteki adımızı soykırımla andırtmamalıyız.içten güçlü olmalıyız birlik ve beraberlik içinde.hep destek  tam detek.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek

hmmm postlardan gördüğüm kadarıyla cogunluk soykırıma evet demiş. ermeni soykırımının türklerin yaptıgına inanıyorum artık. çünkü bu potansiyel var sizde :D

şimdi kalkıpda şuydu buydu diyeceksinizde, dön bir aynaya bak nesin.

bassinyourface
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    kardes naptiniz siz ya.Hay allam bu nasi dusuncedir.Bi insani dusun yahudiler arasinda buyumus yetismis oyle dogmus hayati hep o sekilde gecmis.O insandan ne olmasini beklersinki.Sorun yahudi sorunumu sence birak allasen.Yok soykirim yok asalim keselim ama bebegi asmayalim gunah oylemi.Can alip vermek sizemi kaldi.Hayret arkadas konu hit yapmaz diye dusunuyodum kac gundur tepede.Bu ne arkadas noluyo sizlere soykirimmis hay allam ya

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Erkek
    morportakal bunu yazdı:

hmmm postlardan gördüğüm kadarıyla cogunluk soykırıma evet demiş. ermeni soykırımının türklerin yaptıgına inanıyorum artık. çünkü bu potansiyel var sizde :D

şimdi kalkıpda şuydu buydu diyeceksinizde, dön bir aynaya bak nesin.

abi o potansiyel zaten vardı yavuz abimiz ( yavuz sulatn selim ) bektaşileri katletti :D

birde şöyle bir ayet var kevser suresinde onların soyu kesiktir diye bir ayet var.

ermeni soykırımına gelince onları biz yapmadık daha doğrusu ülkece yapmadık adamlar ayaklanınca yerli halk ayaklananlkar dövdü şimdi dövmeyi bize soykırım diye kakalaıyorlar ve birde gerçek ermeni soykırımını yapan rusya neyse ermeni meselesine girmeyeeceğim çünkü çok uzun bir mesele.

arkadaşlardan bazıları demiş beşkteki bebeğe kadar öldürmek lazım, peki ya bizim amerikan köpeklerinden ne fakrımız kalacak o.ç bebek katillerinden ? israilden ne farkımız kalacak ? işte onun çözümü asimilasyondan geçiyor çünkü o bebek büyüyüp bize yararlı olabilir...

dkn kardeşimiz demişki israilin diğer ülkelerin gelişmesini engellemesi benim israili destekleme gerekçem! eğer farkındaysanız enegleldiği ülkelerin hepsi müslüman ülkeler bana bir tane hristiyan ülke söyleyin engellediği.

savaş teknolojimizi onlar yapıyor eywallah! fakat onlar bizi ghüçlendiriyor mu yoksa bizi kendine mi bağlıyor buraya dikkatinizi çekerim !

he birde insanlık suçu filan demeyin çünkü gazze ye bir dönüp baktığınızda esas insanlık suçunun ne olduğunu anlarsınız ?http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=+18&folderid=60936 : israilin tüyler ürpetici fotografları :D insanlık suçu görmek isteyen bakabilir !

son olarak=  bana bir gün öldürmediğim her yahudi için sitem edeceksiniz ! Adolf Hitler

Toplam Hit: 6049 Toplam Mesaj: 51