Yanan Parça Anakartmı Yoksa Güç Kaynağımı
-
mürid kardeşlerim sizlerle bir sorunumu paylaşmak istiyorum.
bilgisayarım bikaç kere hata verdi bende kapatım. tekrar açtığımda güç kaynağından çok pis bir koku geldi. kasayı açtım. bilgisayarın açma düğmesine bastığımda anakartın üzerindeki fan yaklaşık olarak 15-20 derece dönüp duruyo (bir tam turun 360 derece olduğunu varsayıyorum). fakat power düğmesine bastığımda yanındaki yeşil ışık yanıyo. acaba güç kaynağımmı yandı diyorum ama güç kaynağı yansaydı yeşil ışığın yanmaması gerekmezmiydi? bu konu hakkında bana yardımcı olursanız sewinirim. tüm korkum güç kaynağının yanında diğer parçalarında zarar görmesi -
guc kaynagin yanmis olsaydi dedigin gibi makine acilmazdi hic anakart olabilir anakartin fazla isiniyor olabilir bir kontrol et derim fan tam olarak sogutmuyorsa makine karti yakmamak icin kapatiyo diye biliyorum
-
içerde bişeler yanmş olabilir diğer parçalarada kolay kolay zarar vermez
-
"fan tam olarak sogutmuyorsa makine karti yakmamak icin kapatiyo diye biliyorum "
o sadece amd'de oluyo benimki intel'di -
biyerde kısadevre war gibime geliyo
güç kaynağı kendini korumaya alıyo yakmamak için orayı burayı -
Başlığnı düzelt, açıklayıcı bir şeyler koy.
-
aynısı bana da olmuştu pc den önce bi koku geldi..sonra açma düğmesine basınca sadece yeşil ışık yanıyodu pc den hiç ses gelmiyodu..güç kaynağında sorun yokmuş..anakart yanmış :D
seninkide böle bişeyse anakart yanmış olabilir... -
dostum psu yansa makına zaten acılmaz sorun anakartta olabılır
-
---
Saçma sapan konuşma olayın intelle AMD ile ne alakası war cahil cahil konuşup milletin aklını bulandırmayın.Birader sende git arkadaşından 1 psu al dene çalışıyormu elinde voltmetremi ne öle bi hede war,warsa bak powerde güç warmı kablolarda falan ben anlamam diorsan hiç elleşme iyice bok edip $ lar götüne girmesin.götür bi bilgisayarcıya peşin peşin. -
peki anakart yansa garanti kapsamına girermi? sonuçta ben bişey yapmadım alt tarafı iki oyun oynadık o kadar
-
anakartın yanmıstır...bendede aynısı oldu hiç açılmıodu pc...anakart yandıysa garanti kapsamına girmio...
Toplam Hit: 2600 Toplam Mesaj: 12